pravda, svata pravda
niekedy by som ani nereagoval na urcite prispevky keby viem kolko ma ten-ktory user rokov...
napr. keby mal mystique pri svojom mene napisane 14 rokov, tak na neho ani nereagujem...
ale samozrejme je mi jasne, ze to neni riesitelne, aby tam mal kazdy pravdivy vek...
A keby bolo nieco take, ze by si kazdy uzivatel vyplnil nie vek, ale presny datum narodenia a potom by bola jedna sekcia ze kto dnes oslavuje (myslim ze by sa to dalo spravait aj nejak automatizovane ). Mozno by to prinutilo aj tych uzivatelov, ktory si vascinou z takeho niecoho robia srandu, napisat pravdivy datum, aby ostatny uzivatelia vedeli ze dnes je ten jeho den a mozno by mu na tie narodky aspon nejaku tu karmu poslali........co poviete na nieco take?
// EDIT: pripadne nejak zakomponovat do pravidiel, ze ak sa odhali iny vek ako je napisani v statuse....BAN BASA.......
Skolacik napísal:A keby bolo nieco take, ze by si kazdy uzivatel vyplnil nie vek, ale presny datum narodenia a potom by bola jedna sekcia ze kto dnes oslavuje (myslim ze by sa to dalo spravait aj nejak automatizovane ). Mozno by to prinutilo aj tych uzivatelov, ktory si vascinou z takeho niecoho robia srandu, napisat pravdivy datum, aby ostatny uzivatelia vedeli ze dnes je ten jeho den a mozno by mu na tie narodky aspon nejaku tu karmu poslali........co poviete na nieco take?
karmu za to, ze ma niekto sviatok ? Podla mna nezmysel.
Skolacik napísal:A keby bolo nieco take, ze by si kazdy uzivatel vyplnil nie vek, ale presny datum narodenia a potom by bola jedna sekcia ze kto dnes oslavuje (myslim ze by sa to dalo spravait aj nejak automatizovane ). Mozno by to prinutilo aj tych uzivatelov, ktory si vascinou z takeho niecoho robia srandu, napisat pravdivy datum, aby ostatny uzivatelia vedeli ze dnes je ten jeho den a mozno by mu na tie narodky aspon nejaku tu karmu poslali........co poviete na nieco take?
// EDIT: pripadne nejak zakomponovat do pravidiel, ze ak sa odhali iny vek ako je napisani v statuse....BAN BASA.......
ano samozrejme a dosli by experti ktori by si kazdy den menili datum narodenia len preto aby im stale vychadzalo ze maju narodeniny ... vek tu uz ako hojko pisal bol a vacsina userov ho nemala vyplneny vobec alebo nespravne ... kedze sa to neda nijak overit ci si dany clovek nastavil pravdivy vek ...
Zakomponovať do profilu vek znie celkom dobre, ale je tu presne ten problém, čo spomínali chlapci, že nemáme ako robiť tu policajtov a zisťovať, či si niekto nejaký ten rok pridal alebo ubral. Myslím, že z vyjadrovania sa a úrovne príspevkov každého užívateľa nie je ťažké si zrátať, ako na tom daný človek vekovo asi tak je. Okrem toho, keď niekto vie v určitej problematike dobre poradiť, tak je úplne jedno, či má 15 alebo 50...