Nejde mi Pc zostava - SURNE
-
Hip-hoper
Star
- Kontaktovať používateľa:
aha:-), ale hral som CS Source a mala 80 stupnov... No asi mas pravdu, sak firma sapphire by tam dala aj silnejsi chladic, keby bolo trebachrono napísal:Tá teplota nie je až taká zlá. Ak nemáš nejakú špeciálnu úpravu povrchu ruky, tak je aj 50 stupňov dosť veľa (tá karta určite vydrží oveľa viac, ako tvoja ruka).
-
krija
VIP
karty inych vyrobcov su na tom lepsie ako sapphire, ale 80 °C nie je vynimocna. http://www.svethardware.cz/art_doc-D67E ... 18BDA.html
-
Hip-hoper
Star
hmmm mozno skusim dat do bocnice ventilator, oproti grafickej, aby na nu fukalo, pomoze to?
a mam este problem s FDD, je to SONY. Zapojene su dva kable, siroky floopy kabel (do maticnej a 4pinovy zo zdroja). Svetielko na nej stale svieti, a necita diskety.
viem, ze v dnesnej dobe je FDD zastarala kravina, ale mam ju keby nahodou, a ked mi uz strasi v bedni, tak chcem, aby sla...
a mam este problem s FDD, je to SONY. Zapojene su dva kable, siroky floopy kabel (do maticnej a 4pinovy zo zdroja). Svetielko na nej stale svieti, a necita diskety.
viem, ze v dnesnej dobe je FDD zastarala kravina, ale mam ju keby nahodou, a ked mi uz strasi v bedni, tak chcem, aby sla...
Nieco mas prehodene opacne, LED-ka nesmie stale svietit. Skus urobit daco s datovym kablom.Hip-hoper napísal:hmmm mozno skusim dat do bocnice ventilator, oproti grafickej, aby na nu fukalo, pomoze to?