a čo veta "si pre mňa ako brat"(sestra)
-
Vigor
King
- Kontaktovať používateľa:
Tak hej, baby to beru...no nie vsetky, ale ja hovorim teraz o dievcatach, pricom nemam na mysli "drble 15stky lenabysomdakohomala" beru vztahy...asi by som povedal, ze zodpovednejsie. Teda ten samotny vyber urcite. Ja im to nemam na zle, len niekedy cakat v radoch mesiacov ci rokov leze uz cloveku na mozog
.
-
rivatnt2
Light Expert
heh kua situacia je bohuzial opacna. ona chce zbalit nejakeho chalana a je podla mna pekna tekze sancu ma. a ziarlit zacinam ja. ale som od prirody gantleman a tak to mlcky znasam, ale ked si privedie frajera tak asi buchnem.GothaR napísal:tak zle by som to nebral, je dobre mat jednu taku kamaratku, s nou sa mozes radit o tom ako postupovat ked chces nabalit nejaku inu a niekedy sa prave vtedy "preberie", zacne ziarlit a mozno ti aj povie, ze chce s tebou chodit(vlastna skusenost a este o jednom pripade viem) Ak neziarli, tak mas dokonalu poradkynu pre vsetko, co sa ti este moze hodit.
tak teraz je rada na tebe a mal by si jej povedat, ze ziarlis...to si ona vsimne, ze ta zaujimaa mozno z toho nieco bude. A imho ak budes jej dobry kamarat ale zaroven budes velmi ziarlit tak to nebude k prospechu vecirivatnt2 napísal:heh kua situacia je bohuzial opacna. ona chce zbalit nejakeho chalana a je podla mna pekna tekze sancu ma. a ziarlit zacinam ja. ale som od prirody gantleman a tak to mlcky znasam, ale ked si privedie frajera tak asi buchnem.![]()
![]()
Bud ju zacnes brat iba ako kamaratku a zmieris sa s tym, ze nic nebude, alebo jej to povedz rovno a bud ti skoci do narucia, alebo ti s tym skusi pomoct, alebo sa na to vykaslete, ale posledna moznost je malo pravdepodobna.
-
Shark NX
Addict
rivatnt2 poznam tvoju situaciu aj mne sa to stalo ... a poviem ti jedno .... urob si z jej frajera kamosa a uvidis ze to prejde ... mne sa to stalo ked ma moja byvala (teraz velmi dobra kamaratka) pozvala do mesta na kavu ...a priviedla si aj terajsieho frajera ... prvych 5min som bol taky nesvoj ... ale som z jej chalanom hodil rec a uz som to hodil za hlavu ... z jej terajsim som v pohode kamos ... a na ziarlenie som uplne zabudol 
-
rivatnt2
Light Expert
ono uy som jej povedal zhe ju lubim ale yatial sme sa nevideli. a inak z jej frajera si kamosa nespravim, ani nechcemShark NX napísal:rivatnt2 poznam tvoju situaciu aj mne sa to stalo ... a poviem ti jedno .... urob si z jej frajera kamosa a uvidis ze to prejde ... mne sa to stalo ked ma moja byvala (teraz velmi dobra kamaratka) pozvala do mesta na kavu ...a priviedla si aj terajsieho frajera ... prvych 5min som bol taky nesvoj ... ale som z jej chalanom hodil rec a uz som to hodil za hlavu ... z jej terajsim som v pohode kamos ... a na ziarlenie som uplne zabudol
-
krupica_dnb
Medium Professional
-
Te-wei
Medium Professional
tiež si to myslím,chce to len čas. Ja čo som mal priatelku asi pred 4 rokmi tak sme stále spolu v kontakte a ona už má ďalšieho priatela a ja proti nemu absolutne nič nemám. neni sme kamoši videli sme sa 1x ale viem, že by mi to nevadilo pokial by sa tak situácia vyvinula. veď ja jej prajem len to najlepšie a ak jej to nevyšlo so mnou, tak nech jej to vyjde s iným a nech jej šťastná...krupica_dnb napísal:to prejde možno časom, chce to nejaký čas od rozchodu a fpohodičke to môže byť...
-
Mr.Jack
Light Star
no to sa stáva aj mne, iked moja baba mala tiež takeho kamaráta, ktorého brala ako brata ale časom zistila že ho lubi a rozišla sa somnou....Ľubko=) napísal:Mne osobne sa tiež take stalo a prave teraz ale už mi ona asik 4 dni nepovedala bracho abo bracek snad uz pochopila ze nechcem byt iba jej bratom ale niečo viac. Poradte mi co dalej
Takže nikdy nieje nič stratene len sa treba viac snažiť....
tak tuto vetu strasne nemam rad. Bola holka ktoru lubim snad aj teraz no a ked sa to dozvedela tak mi ju povedala...a este aj s tym ze nechce ma stratit...plakala pri mne a furt vravela to iste...no a na moju smolu sa to nevyvynulo do vztahu...
no ale zivot ide dalej...a my ho musíme zit taky aky je...nie taky aky by sme chceli
-
triple
Guru wannabe
pff tak takáto veta je dosť takto shock.. a ked ti to povie holka ktorú myluješ tak to sakra bolí..
No mne to povedala jedna moja spolužiačka hh len to bolo troška o niečom inom ona má 34 a ja 21 no ja som bol u nej doma a tak sme popili niečo a viete čo malo nasledovať - len som počul Tomy ale my sme iba kamaráti.. a bolo po všetkom..
No a je tu jedno dievča, ktoré by som aj mohol mylovať keby mi to dovolila..zbadala to hned na začiatku ešte v zárodku a už vtedy ani neviem ako ale dosetala ma z toho ale teraz sme fakt ako brat a sestra.. ale verím tomu že by prišla za mnou a povie že ma Lúbi tak asi by som neoddolal - no neviem to by hovorilo srdce ale rozum? sakra ten vkuse musí hovoriť opak a človek potom neviem čo má robiť
No mne to povedala jedna moja spolužiačka hh len to bolo troška o niečom inom ona má 34 a ja 21 no ja som bol u nej doma a tak sme popili niečo a viete čo malo nasledovať - len som počul Tomy ale my sme iba kamaráti.. a bolo po všetkom..
No a je tu jedno dievča, ktoré by som aj mohol mylovať keby mi to dovolila..zbadala to hned na začiatku ešte v zárodku a už vtedy ani neviem ako ale dosetala ma z toho ale teraz sme fakt ako brat a sestra.. ale verím tomu že by prišla za mnou a povie že ma Lúbi tak asi by som neoddolal - no neviem to by hovorilo srdce ale rozum? sakra ten vkuse musí hovoriť opak a človek potom neviem čo má robiť
Re: a čo veta "si pre mňa ako brat"(sestra)
Samozrejme..Cenayus napísal:Tak čo si o tom myslíte? Povedala vám to už nejaká holka?
mne osobne este nie..je tu taka tema jedna ze "ostanme kamaraty", ale toto je presny opak to sa hovori este pred tymj ked s tebou nehce holka chodit..alebo si fakt pre nu ako brat ..