Slovenská Pospolitosť
cela SP je vlastne trapas. Vlastne dva trapasy: SP a medialna pozornost ktora im bola venovana. Na co sa to vlastne hraju? Saskuju, maju plnu hubu reci a ako sa vravi, skutek utek.Takuto stranu nemozno brat vazne kym naozaj nezacnu bojovat proti tym/ tomu co oznacili za skodcu resp. nepriatelov spolocnosti.Proste kym naozaj nezacnu strielat fetakov zidov ciganov a ja neviem na koho to este nadavaju tak su to len pateticke reci,ktorym uveria len skutocne pribrzdeny ludia.Cele to ich hranie sa na vodcu, ctenie si tradicii .... to je o nicom. A najpodstatnejsie nakoniec:TYMTO NIKOHO NENABADAM NA AKYKOLVEK NASILNY TRESTNY CIN VOCI FETAKOM ZIDOM ALEBO CIGANOM ANI VOCI NIKOMU INEMU. Ja len ze je to ubohe.
To snad nemyslis vazne? Vsak oni len ked na cintorin si idu uctit pamiatku tak su zo strany medii oznaceni za potencialnych extremistickych vrahov. A co keby nedaj boze niekoho jeden clen zabil? nato by nam krajinu zrovnalo so zemou.cibz napísal:cela SP je vlastne trapas. Vlastne dva trapasy: SP a medialna pozornost ktora im bola venovana. Na co sa to vlastne hraju? Saskuju, maju plnu hubu reci a ako sa vravi, skutek utek.Takuto stranu nemozno brat vazne kym naozaj nezacnu bojovat proti tym/ tomu co oznacili za skodcu resp. nepriatelov spolocnosti.Proste kym naozaj nezacnu strielat fetakov zidov ciganov a ja neviem na koho to este nadavaju tak su to len pateticke reci,ktorym uveria len skutocne pribrzdeny ludia.Cele to ich hranie sa na vodcu, ctenie si tradicii .... to je o nicom. A najpodstatnejsie nakoniec:TYMTO NIKOHO NENABADAM NA AKYKOLVEK NASILNY TRESTNY CIN VOCI FETAKOM ZIDOM ALEBO CIGANOM ANI VOCI NIKOMU INEMU. Ja len ze je to ubohe.
-
zelovoc
Darca
- Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
- Kontaktovať používateľa:
ale ved nech si vykrikuju v ramci zakona. ja napr. nemusim pocuvat keci od gayov a lesbiciek ale tolerujem to.tak co. nezeby toto bol balzam na dusu ale kazdemu rovnake prava a povinnosti. zrejme keby robili nezakonne veci tak su uz davno pozatvarani. to by si na nich policajti aj media zgustli.cibz napísal:Tak ked nemozu nic robit , len vykrikovat tak nech idu do p... ,naco tu vlastne su?Vsetko su to len reci z ktorych nieje ziadny uzitok.O com to je? vie na to dakto odpovedat?
Samozrejme ze nemozu nic robit pokial nie su vo vlade alebo nemaju nejaku politicku silu. Prave preto s recami sa snazia na svoju stranu priniest co najviac privrzencov.cibz napísal:Tak ked nemozu nic robit , len vykrikovat tak nech idu do p... ,naco tu vlastne su?Vsetko su to len reci z ktorych nieje ziadny uzitok.O com to je? vie na to dakto odpovedat?
Politicku silu nemaju prave preto ze nic nerobia iba taraju.Na slovensku je velmi vela ludi ktory by s nimi aj suhlasili... keby nieco robili.Pretoze doteraz len saskuju.Pochody ,pobehovanie v ciernych monterkach ,atd. to nieje cinnost ale karneval a cirkus.To je ako keby radosinske naivne divadlo zalozilo politicku stranu a hlasy ziskavalo predstaveniami pod holym nebom.Keby bolo vidno ze to co tvrdia ,aj presadzuju v praxi tak by zrejme mali hlasov dost.kali520 napísal:Samozrejme ze nemozu nic robit pokial nie su vo vlade alebo nemaju nejaku politicku silu. Prave preto s recami sa snazia na svoju stranu priniest co najviac privrzencov.
Ale takto?
A co podla teba by mali zacat robit aby to bolo v sulade so zakonom?cibz napísal:Politicku silu nemaju prave preto ze nic nerobia iba taraju.Na slovensku je velmi vela ludi ktory by s nimi aj suhlasili... keby nieco robili.Pretoze doteraz len saskuju.Pochody ,pobehovanie v ciernych monterkach ,atd. to nieje cinnost ale karneval a cirkus.To je ako keby radosinske naivne divadlo zalozilo politicku stranu a hlasy ziskavalo predstaveniami pod holym nebom.Keby bolo vidno ze to co tvrdia ,aj presadzuju v praxi tak by zrejme mali hlasov dost.
Ale takto?