SRDCE vs ROZUM - koho počúvnuť?
-
triple
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
SRDCE vs ROZUM - koho počúvnuť?
Myslím že každý sa dostal do situácie ked rozum vravel nie a srde áno... ako ste sa s tým vysporiadali?
Ja som v tejto situácií prvý krát v živote - zatial vždy vyhral rozum ale teraz?
thx
Ja som v tejto situácií prvý krát v živote - zatial vždy vyhral rozum ale teraz?
thx
-
triple
Guru wannabe
viete ... celé je to o tom že ja som sa strašne zamyloval (môžem povedať že prvý krát v živte - lebo toto som v tých početných vzťahoch ešte necítil) a teraz som ja ten kto ľúbi viacej.... dokonca mi aj povedala že nevie či ma lúbi proste si nieje istá....
tak vtedy mi rozum povedal nemá to zmysel predsa nie? načo mi je taký vzťah? tak som sa rozhodou že sa s priateľkou rozídem - no nedokázal som to a tak som toho raz troška viacej vypil a povedal som jej všetko čo som mal na srdy od začiatku ako sme boli spolu .. dobre som sa vyreval a môžem povedať že mi bolo lepšie... ale ja proste neviem bez nej byť mylujem ju a tak vpodstate stále sme spolu len stále je v hlave tá myšlienka že ona ma neľúbi....
a povedal som si "ber pohár skôr poloplný ako poloprázdy" a teším sa z každej chvilky strávenej snou a preste tešiť sa z toho čo mám
Tak to je celý môj problém - láska - viete aké to je ked sa zobudíte a prvé čo vidíte ked otvoríte oči je ona a celý den je tam pred očami a potom aj ked zaspvate a potom na druhý den zas a zas ........ jo ono by to bolo super keby som mal tu istotu že aj ona je na to tom tak ..... ale nieje a to ma strašne bolí
tak vtedy mi rozum povedal nemá to zmysel predsa nie? načo mi je taký vzťah? tak som sa rozhodou že sa s priateľkou rozídem - no nedokázal som to a tak som toho raz troška viacej vypil a povedal som jej všetko čo som mal na srdy od začiatku ako sme boli spolu .. dobre som sa vyreval a môžem povedať že mi bolo lepšie... ale ja proste neviem bez nej byť mylujem ju a tak vpodstate stále sme spolu len stále je v hlave tá myšlienka že ona ma neľúbi....
a povedal som si "ber pohár skôr poloplný ako poloprázdy" a teším sa z každej chvilky strávenej snou a preste tešiť sa z toho čo mám
Tak to je celý môj problém - láska - viete aké to je ked sa zobudíte a prvé čo vidíte ked otvoríte oči je ona a celý den je tam pred očami a potom aj ked zaspvate a potom na druhý den zas a zas ........ jo ono by to bolo super keby som mal tu istotu že aj ona je na to tom tak ..... ale nieje a to ma strašne bolí
-
triple
Guru wannabe
jo nad tým som tiež uvažoval či to náhodou neni o tom.. ale ver tomu že nie.. je mi jedno či spolu sexujeme alebo nie či mi spraví fajku alebo nie.. proste ja chcem byť snou a vždy ked sa jej pozriem do očí chem tam vidieť lásku a chcem byť štastný ako ked sme boli spolu na zaiatku - vtedy som bol prvý krát v živote štastnými-chau napísal:a este sa snaz okrem pocuvania rozoznant ci to k tebe vravi tvoje srdce ci tvoj šefko, lebo v takom pripade by som sa nim neriadil
To je všetko čo chcem - takže nieje jo to o tom čo mi hovorí šéfko
-
midnight_man
Guru
all
mam jednu otazku...mala ta holka predosli vztah? alebo ma niekoho? alebo nieco take.alebo je uplne free? hm
cloveku sa vyvinul evoluciou mozog,o dost komplikovanejsi na to aby nim mohol rozmyslat, zosumarizuj si pre a proti napr. rano ked vstanes a rozhodni sa co je pre teba lepsie ,lebo ak ti povedala ze nieje ista moze to znamenat aj to ze ta uz nelubi len ta nechcela ranit .... a potom keby si sa raz dozvedel ze je koniec tak by to bolo trocha blbe,skuste sa porozpravat,zajst na miesta kde ste chodili na zaciatku a mozno ste spolu zu velmi vela tak si vzajomne leziete na nervy
skuste povedzme 4-5 krat do tyzdna,za cas co budete cakat na seba sa mozno budete jeden na druheho tesit.... ja osobne sa snazim riadit hlavne rozumom,snad mi to nezalievate,ale podla mna clovek musi byt aspon trocha triezvy iked nie vzdy sa mi podari ist na vec s chladnou hlavou,pri priatelke sa to obcas neda
,ale v takejto veci jednoznacne rozum...a ak sa to vyvinie dobre,tak opet aj srdce 
-
triple
Guru wannabe
Re: all
tak teraz je so mnou.. a pred tým mala nejaké vztahy ale vieš si predstaviť aké.. vážnejší bol jeden ktorý sa skončil asi v auste vtedy som ju vlastne spoznal... a toho týpka dosť mylovala a on ju podviedol... no a my sme sa dali dokopy presne na silvestra.... a viem že vdaka mne dokázala zmeniť svoje city k nemu že sa mu teraz vie pozrieť do očí a povedať si jo ty si už iba kamarát.... a viem že lásky sa teraz bojí a rozumiem tomu.... len ja som predsa troška starší ako on viem čo chcem a viem čo cítim a dokázal som jej to už strašne veľa krát takže môže si byť stopercentne istá že mojoj lásky sa báť nemusí.... a viem čo vás všetkých teraz napadá "to chce čas" jo ja viem pretože som rozumný človek a viem dobre ako sa cíti......midnight_man napísal:mam jednu otazku...mala ta holka predosli vztah? alebo ma niekoho? alebo nieco take.alebo je uplne free? hm
-
triple
Guru wannabe
kámo toto sú vpodstate moje myšlienky takto asi rozmýšlamLolofon napísal:cloveku sa vyvinul evoluciou mozog,o dost komplikovanejsi na to aby nim mohol rozmyslat, zosumarizuj si pre a proti napr. rano ked vstanes a rozhodni sa co je pre teba lepsie ,lebo ak ti povedala ze nieje ista moze to znamenat aj to ze ta uz nelubi len ta nechcela ranit .... a potom keby si sa raz dozvedel ze je koniec tak by to bolo trocha blbe,skuste sa porozpravat,zajst na miesta kde ste chodili na zaciatku a mozno ste spolu zu velmi vela tak si vzajomne leziete na nervyskuste povedzme 4-5 krat do tyzdna,za cas co budete cakat na seba sa mozno budete jeden na druheho tesit.... ja osobne sa snazim riadit hlavne rozumom,snad mi to nezalievate,ale podla mna clovek musi byt aspon trocha triezvy iked nie vzdy sa mi podari ist na vec s chladnou hlavou,pri priatelke sa to obcas neda
,ale v takejto veci jednoznacne rozum...a ak sa to vyvinie dobre,tak opet aj srdce
-
midnight_man
Guru
Kolega odpovedal si si sam.... je dobre ak si jej uakzal ze tvojej lasky sa bat nemusi..ale predsa si to musi sama v hlavicke premysliet...podla mna to ma velku sancu na dalsie pokracovanie.triple napísal:a viem čo vás všetkých teraz napadá "to chce čas" jo ja viem pretože som rozumný človek a viem dobre ako sa cíti......
-
midnight_man
Guru
all
ono je to troska zlozitejsie,,,ked clovek je zalubeny moc moc,,darmo mu vysvetlis,nieco,,aj ked to mozno on sam vie..proste sa na to nepozera,,nepripada mu to dolezite,, vies ako sa hovori "ked milujes nieje co riesit"INDIGOcorp. napísal:aj ja sa priklanam radsej k srdcu aj ked rozum tiez nieje nepodstatny myslim ze najmudrejsie je pocuvat obe strany ale srdce by malo mat prevahu troska
-
triple
Guru wannabe
jo presne viem o čom hovoríš... pretože ja som skôr z tých ludí že najprv rozum a potom srdce.. a takto som sa riadil 20 a skoro 21 rokov svojho života.. lenže teraz prišlo presno to čo vravíš " ked myluješ niet čo reišiť" jo zamyloval som sa a strašne a presne viem čo mám robiť .. len teraz sa to trošku dáva do nkfliktu s citmi ..... dobre viem že to chce čas a všetky veci okolo toho... ale srdce plače a bolí to.... a je dobre si myslím ked si uvedomujem veci.... lebo to je dôkaz že viem čo chcem.... a ja chcem byť štatný (aj) a ver tomu že ja si počkám ,,,, ja si počkám ked si bude istá.........a možno sa mi oplatí čakať aj niekoľko rokov nikdy nevieš... ale potom to štastie... to bude neičo nenahraditeľné ( len dúfam že to nebudú roky alebo sa zbláznimmidnight_man napísal:ono je to troska zlozitejsie,,,ked clovek je zalubeny moc moc,,darmo mu vysvetlis,nieco,,aj ked to mozno on sam vie..proste sa na to nepozera,,nepripada mu to dolezite,, vies ako sa hovori "ked milujes nieje co riesit"
-
triple
Guru wannabe
jo a ešte som zabudol darmo niekomu vysvetluješ aj ked vie čo je voci.. je to zbytočné kým to aj nepochopí.. lebo vedieť a chápať sú dve rozdielne vecimidnight_man napísal:ked clovek je zalubeny moc moc,,darmo mu vysvetlis,nieco,,aj ked to mozno on sam vie..proste sa na to nepozera,,nepripada mu to dolezite,, [/b]
-
Vigor
King
Mna tak napada v tejto teme otazka, vasen vs. rozum. Tu sa mi raz stalo, ze rozum prehral...dost dlho som to potom lutoval.
Cize ak by som to mal zhrnut, ja sa riadim srdcom, lebo to ma vie nasmerovat k mojmu stastiu lepsie nez cokolvek ine, no rozum nato zvrchu dohliada, aby tam aspon isty stupen racionalizaie bol.
Cize ak by som to mal zhrnut, ja sa riadim srdcom, lebo to ma vie nasmerovat k mojmu stastiu lepsie nez cokolvek ine, no rozum nato zvrchu dohliada, aby tam aspon isty stupen racionalizaie bol.
-
midnight_man
Guru
Prehovoril zamilovany clovektriple napísal:jo presne viem o čom hovoríš... pretože ja som skôr z tých ludí že najprv rozum a potom srdce.. a takto som sa riadil 20 a skoro 21 rokov svojho života.. lenže teraz prišlo presno to čo vravíš " ked myluješ niet čo reišiť" jo zamyloval som sa a strašne a presne viem čo mám robiť .. len teraz sa to trošku dáva do nkfliktu s citmi ..... dobre viem že to chce čas a všetky veci okolo toho... ale srdce plače a bolí to.... a je dobre si myslím ked si uvedomujem veci.... lebo to je dôkaz že viem čo chcem.... a ja chcem byť štatný (aj) a ver tomu že ja si počkám ,,,, ja si počkám ked si bude istá.........a možno sa mi oplatí čakať aj niekoľko rokov nikdy nevieš... ale potom to štastie... to bude neičo nenahraditeľné ( len dúfam že to nebudú roky alebo sa zbláznim)
Vecsinou vedia vsetci..a len ti co to zazili to vedia pochopit..triple napísal:jo a ešte som zabudol darmo niekomu vysvetluješ aj ked vie čo je voci.. je to zbytočné kým to aj nepochopí.. lebo vedieť a chápať sú dve rozdielne veci