Par otazok, predpokladam ze mi tu odpoviete rychlejsie, ako to ja najdem niekde na forach...
1, XP64 - pouziva to niekto? Ak ano, viem ze tam treba vylucne 64b drivre. To by som aj volako zohnal. Ako je to ale s aplikaciami? Bezia tam aj 32bit, ale bezia vsetky? Ake mate skusenosti?
2, Vista - ktore z verzii su 64bit? Dalej tusim udajne na vistu mozes pouzit aj 32bit ovladace na 64bit verziu OS...? A zase... otazka kompatibility... chodi vam tam vsetko, co slapalo pod winXP povedzme?
Dakujem za kazdu rozumnu odpoved
Otazka k OS winXP64 a visty
-
igynko
Medium Expert
- Kontaktovať používateľa:
1. Mal som nejaky cas doma 64bit XP a frcia tam spolahlivo aj 32bitove aplikacie. Aspon som nenasiel taku, ktora by sa odmietla spustit. Xp 64bit som pouzival cca 3 mesiace dost dokladne.
2. Vsetky verzie okrem verzie Starter (robi sa len 32bitova) sa robia 32 aj 64bitove. 32bitove ovladace pre 64bitovy OS nie je mozne pouzit. Ani pri XP, ani pri Vista. Ak ide o kompatibilitu, tak je to rovnako ako pri XP tesne po vydani... Chvilku to trva, ale da sa povedat, ze dost toho ide, okrem par specialitiek (firewally, rozne zlozite uzko specializovane nastroje a pod.)
2. Vsetky verzie okrem verzie Starter (robi sa len 32bitova) sa robia 32 aj 64bitove. 32bitove ovladace pre 64bitovy OS nie je mozne pouzit. Ani pri XP, ani pri Vista. Ak ide o kompatibilitu, tak je to rovnako ako pri XP tesne po vydani... Chvilku to trva, ale da sa povedat, ze dost toho ide, okrem par specialitiek (firewally, rozne zlozite uzko specializovane nastroje a pod.)