SRDCE vs ROZUM - koho počúvnuť?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

Baxxter99 napísal:Presne aj ja :cry: zrovna teraz to prežívam,psychicky som totál....na dne..pýtam sa jej,či ma ešte ľúbi..ona povedala,že ľúbiť sa dá hocijako,aj keď mi nedávno dávala najavo,že ma ľúbi...proste..ako vzťah..zrazu sa zmenilo..povedala,že máme nechať tomu voľný priebeh,že sme ešte mladí,že máme kopu času... :cry: aké depky som ja mal,v pondelok ma skoro vystrelo..a ja ju fakt nechce stratiť..a..a ešte väčšia "haluz" je,že bývame od seba 120km..v nedeľu sme boli spolu,proste som cestoval pol dňa za ňou a spolu sme boli len 90.min..ale...a práve to bolo príčinou...že..nie je tomu koniec,ale...ale ani ozajstný vzťah...už mi ani pekne nepovie no nič :cry: a ja ju stratiť nechcem ani za nič,..a ešte aj žiarlim,no koniec so mnou....počkám dva týždne, ..a pôjdem za ňou a preberieme to osobne...ak to nepomôže..tak..tak ...už nikdy sa potom nezaľúbim :cry: a ešte sa chce trepať aj jej bývalý,..potom to je totálne viete kde...ale ma štve,že mi nepovie "ĺúbim ťa" aj keď mi to ešte nedávno povedala...ale povie,že "mám ťa stále rada" ...tak keď teda nie je rozdiel,prečo mi nepovie to druhé? :cry:
pretože v tom je veľký rozdiel... mať niekoho rád a mylovať.. to strašné... ja som si práve náhodou prečítal smsku bola z 27.januára. "dakujem,že si.... lubim ťa láska.. dakujem, že si na mna tak úžasne dobrý.... to bolo asi posledný krát čo mi niečo takéto napísala....je mi kur*a do revu... ale strašne. najradšej by som šiel niekde do prírody dal by som si špeka a len tak kvasil sám so svojou bolesťou a slzami
Baxxter99
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Baxxter99 »

Hovoríš mi z duše..keď píšem tieto riadky,tak....tak ani nevidím na klávesy cez slzy :cry: mám uložené všetky sms,tiež mi písala že ma ľúbi,že som jej iskrička života,jej slniečko,anjelik...atď...že je veľmi rada aký som k nej zlaťunký a dobrý :cry: a už nič...mám chuť niečo urobiť...,volali sme si 50 minút v kuse,teraz ani neprezvoní...ja nemôžem chodiť ani do školy,...vôbec nič :cry: chcem byť sám...to pomôže..alebo ak máš,tak kamošov,ktorým môžeš veriť...veľa pomôžu..aspoň na nich sa spoľahni...aj ja to skúšam....ale furt..keď vidím niečo,čo mi ju pripomenie,alebo...nejaká siutácia..tak mám chuť sa zabiť...ale to spraviť nemôžem a ani nechcem..len taký pocit...prvý krát také niečo zažívam...jooj,čo si len počneme...ach...ale zvládneme to..všetci...držím palce,veľa šťastia :smt017
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Baxxter99 napísal:Hovoríš mi z duše..keď píšem tieto riadky,tak....tak ani nevidím na klávesy cez slzy :cry: mám uložené všetky sms,tiež mi písala že ma ľúbi,že som jej iskrička života,jej slniečko,anjelik...atď...že je veľmi rada aký som k nej zlaťunký a dobrý :cry: a už nič...mám chuť niečo urobiť...,volali sme si 50 minút v kuse,teraz ani neprezvoní...ja nemôžem chodiť ani do školy,...vôbec nič :cry: chcem byť sám...to pomôže..alebo ak máš,tak kamošov,ktorým môžeš veriť...veľa pomôžu..aspoň na nich sa spoľahni...aj ja to skúšam....ale furt..keď vidím niečo,čo mi ju pripomenie,alebo...nejaká siutácia..tak mám chuť sa zabiť...ale to spraviť nemôžem a ani nechcem..len taký pocit...prvý krát také niečo zažívam...jooj,čo si len počneme...ach...ale zvládneme to..všetci...držím palce,veľa šťastia :smt017
presne ako keby som videl seba.. tiež je to prvý krát toto všetko... pred tým som mal plno vzťahov ale vždy som bol ja ten ľúbený a vždy som v podstate ublýžil ... teraz sa karty otočili ja som sa prvý krtá v živote ale že vážne zamyloval a teraz tá láska bolí mna.... ale nieje riešenie byť sám treba byť s nikym.. len si uvedomujem že ja takých priateľov nemám na blýzku takže o to je tahšie.. ale presne toto že už ani neprezvnoní ani nenapíše že ako dnes? budeme spolu? a tak vlasntne vždy ked sme spolu tak to zavolám ja ..... ale už nie ja sa už neozvem ked chce byť so mnou tak sa ozve aj sama inak kukni si http://fotky.azet.sk/jsAlbum.phtml?i9=e ... al=2715324
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

No jo...Láska bolí a to hlavne neopätovaná. O tom by som vedel rozprávať. Prechádzal osm niečim podobným, ibaže u mňa toto obdobie trvalo viac než rok a pól. Bolo to fakt zlé. Nekonečné depky, pozeranie si jej sms-iek, prezeranie si jej tvare v počítači...Tiež som neveril, že sa z toho niekedy dostanem. Stále som ju ľúbil, no začalo ma to ničiť. Zhoršil som sa v škole, a furt som bol ako bez duše utápajúci sa vo vlastnom smútku, dlhé hodiny som sa prechádzal rozmýšľajúc nad tým - čo osm urobil zle, psychicky som bol na dne a uvažoval som nad tým, či má bez jej lásky vôbec ešte niečo zmysel. Až som si raz povedal DOSŤ a začal som vyhľadávať aj holkine negatíva. Nakoniec som si natoľko zracionalizoval argumenty "prečo nie", že to ovplyvnilo aj srdce. Nikdy som ju neprestal ľúbiť, ten cit ešte tlie v kúte mojej duše, no už ma neobmedzuje :)
No toto ešte nie je triple-ov prípad. On ešte šancu má. Aj keď ste možno pri vzťahu urobili dáke chyby, to ku vzťahom patrí a tie chyby určite niesú nenapraviteľné. Čiže hlavu hore a pozeraj sa na vec z toho lepšieho uhlu. Stále s ňou chodíš a máš šancu tent vzťah udržať, no neudržíš ho tak, že budeš doma s depkou...Udržíš ho tak, že ju presvedčíš o tom že má zmysel ťa šúbiť (už sa opakujem)...

BTW:Inak táto téma mi dosť pripomína témy, ktoré zakladal midnight_man :smt055 Skúste si ich pozrieť :wink:
Baxxter99
Medium Star
Medium Star

triple napísal:presne ako keby som videl seba.. tiež je to prvý krát toto všetko... pred tým som mal plno vzťahov ale vždy som bol ja ten ľúbený a vždy som v podstate ublýžil ... teraz sa karty otočili ja som sa prvý krtá v živote ale že vážne zamyloval a teraz tá láska bolí mna.... ale nieje riešenie byť sám treba byť s nikym.. len si uvedomujem že ja takých priateľov nemám na blýzku takže o to je tahšie.. ale presne toto že už ani neprezvnoní ani nenapíše že ako dnes? budeme spolu? a tak vlasntne vždy ked sme spolu tak to zavolám ja ..... ale už nie ja sa už neozvem ked chce byť so mnou tak sa ozve aj sama inak kukni si http://fotky.azet.sk/jsAlbum.phtml?i9=e ... al=2715324
Ja som mladší,takých vážnejších vzťahov som prežil dva,teda toto(ak sa to dá nazvať vzťahom teraz :( ) tak som si pozrel ten link,po anglicky moc neviem,ale poslednú vetu som vedel náhodou..možno to nemá zmysel..možno áno..u teba to trvá dlhšie,u mňa sa to len začalo to chladnutie...ja uvidím ako a čo,treba čas,treba byť trpezlivý a čas všetko ukáže..ona sama mi povedala,že čas chce pre mňa,aby som sa upokojil,aby som si dal myšlienky dohromady a že všetko bude také predtým až vtedy,až keď nebudem mať depku...takže čas..no..ale problém je v tom,že chcem všetko rýchlo...a potom si sám škodím,aj ty sám sebe..a ver tomu,že takých priateľov máš..tým som si istý..ale bojím sa toho,ako to všetko dopadne.. :cry:
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Baxxter99
preložím ti to. Láska? všetci viem čo to je.. prnáša so sbobou veľa potešenia, pekných chvýľ a nezabudnuteľných pocitov ale láska môže zlomiť aj srdce a vtedy je to tá najhoršia vec na svete.
takže dávajte si pozor na lásku. láska môže posilniť ale zabiť zároven. a dalej si už pochopil..
Proste uvidíme.

jin
jo a presne o toto sa budem snažiť... ludia dali ste mi síl ktoré som sakra potreboval
Baxxter99
Medium Star
Medium Star

triple napísal:Baxxter99
preložím ti to. Láska? všetci viem čo to je.. prnáša so sbobou veľa potešenia, pekných chvýľ a nezabudnuteľných pocitov ale láska môže zlomiť aj srdce a vtedy je to tá najhoršia vec na svete.
takže dávajte si pozor na lásku. láska môže posilniť ale zabiť zároven. a dalej si už pochopil..
Proste uvidíme.

jin
jo a presne o toto sa budem snažiť... ludia dali ste mi síl ktoré som sakra potreboval
ďakujem za preklad,..a je to čistá pravda!!a ešte len tak mimo,ja som tiež býk..asi to znášame rovnako..neviem či to bude tým :D ...teraz mám aspoň nejaké vízie...že to dobre dopadne...len pocit že furt myslím na ňu a nemôžem byť s ňou...ty máš to šťastie,že môžete byť spolu a kedykoľvek si to prebrať...potom povedz,ako to všetko dopadlo,verím že dobre :) aj ja ďakujem,...vždy mi tu pomôžu..vidno že sú tu dobrí ľudia...
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Baxxter99 napísal:ďakujem za preklad,..a je to čistá pravda!!a ešte len tak mimo,ja som tiež býk..asi to znášame rovnako..neviem či to bude tým :D ...teraz mám aspoň nejaké vízie...že to dobre dopadne...len pocit že furt myslím na ňu a nemôžem byť s ňou...ty máš to šťastie,že môžete byť spolu a kedykoľvek si to prebrať...potom povedz,ako to všetko dopadlo,verím že dobre :) aj ja ďakujem,...vždy mi tu pomôžu..vidno že sú tu dobrí ľudia...
v podstate ani nie.. nemôžem byť snou tak často...no vlastne častejšie ako ty.. ale tak cez týžden sa ona musí učiť veľa ja som v práci ale tak môžeme byť častejšie ako ty s tvojou ozaj ako sa volá?
Jo inak máš pravdu je to tu super ,, mylím ludí . . porste nikto si s teba nerobí srandu že jahahaha ty hlupák načo ti je láska a toto.. skôr viem že v tom niesom sám a je polno ludí čo sa kôli láske trápia a pomôžeme si navzájom..
Podla by aj nejaká téma že HOJKO THX žE SI HH
Baxxter99
Medium Star
Medium Star

triple napísal:v podstate ani nie.. nemôžem byť snou tak často...no vlastne častejšie ako ty.. ale tak cez týžden sa ona musí učiť veľa ja som v práci ale tak môžeme byť častejšie ako ty s tvojou ozaj ako sa volá?
Jo inak máš pravdu je to tu super ,, mylím ludí . . porste nikto si s teba nerobí srandu že jahahaha ty hlupák načo ti je láska a toto.. skôr viem že v tom niesom sám a je polno ludí čo sa kôli láske trápia a pomôžeme si navzájom..
Podla by aj nejaká téma že HOJKO THX žE SI HH
Vieš čo som dnes spravil?Musel som jej to povedať surovo...že čo vlastne chce v našom vzťahu..dnes sme to poriešili,padol mi obrovský kameň,síce pre mňa ani nie,(že nie je pripravená na vzťah) ale už viem,ako som na tom..takže..keď budete najbližšie spolu,rovno choď na vec...a čakaj na odpoveď,alebo facku...nebudeš sa trápiť..to mi ver..u mňa to je voľný priebeh..takže...ani dobre,ani zle...také médium no...uvidíme čo a ako...takže skús tak ako ja,bude ti lepšie.... (btw volá sa Lucka)ale už to vieš :)
will.i.am
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa will.i.am »

presne do takej situacie som sa dostal. posluchol som srdce a vobec nelutujem... konecne som stastny :)
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Baxxter99 napísal:Vieš čo som dnes spravil?Musel som jej to povedať surovo...že čo vlastne chce v našom vzťahu..dnes sme to poriešili,padol mi obrovský kameň,síce pre mňa ani nie,(že nie je pripravená na vzťah) ale už viem,ako som na tom..takže..keď budete najbližšie spolu,rovno choď na vec...a čakaj na odpoveď,alebo facku...nebudeš sa trápiť..to mi ver..u mňa to je voľný priebeh..takže...ani dobre,ani zle...také médium no...uvidíme čo a ako...takže skús tak ako ja,bude ti lepšie.... (btw volá sa Lucka)ale už to vieš :)
jo kámo to som strašne rád že si to poriešil.. a že ťa vlaste môj problém nakopol do toho.........aspon niekomu to pomoholo ked už nie mne.........ja už neviem.. včerťa proste strašné depky som mal a toto a ešte aj kamarátovy som radil vo vzťahu má problémy.... prečo viem cudzím pomôc ale sám sebe nie...
vieš ja som to už spravil čo ja som sa nou už aj rozišiel.. len neviem bez nej byť.... a ja viem na čom som a práve preto som zakladal túto tému... rozum mi vraví vyser sa už na to nemá to zmyslel už nikdy to nebude také aké to bolo a nieje prvá a posledná žena v tvojom živote.. ale srdce tieto solová strašne bolia a nechce sa s tým zmieriť a trápi a trápi a trápi sa a chce byť snou a dúfa že ma raz bude aj ona mylovať tak ako ja ju...
ja to už nezvládam.. a si zeber ked sa ráno zobúdzaš s týmto pocitom (ako ja dneska) aký už bude tento den a hlavne večer ked nebudeme spolu .. zbláznim sa musím si zohnať strašne veľa trávy nech na to nemyslím....ale zase utápať žial v tráve alebo chlaste to tieť nieje reišenie.. I dont know what to do
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

som sa už pevne rozodol... idem sa pomaly ale isto z toho dostávať.. neviem či mi to stojí za to trápenie... však kur*a nič neviem robiť a to mám teraz skúškové a už som kôli tomu jednu skúšku doje*** a teraz ma čaká dalšia.. a škola je sakra dôležitešia v živote ako jeden nevydarený vzťah kur*a
Baxxter99
Medium Star
Medium Star

triple napísal:jo kámo to som strašne rád že si to poriešil.. a že ťa vlaste môj problém nakopol do toho.........aspon niekomu to pomoholo ked už nie mne.........ja už neviem.. včerťa proste strašné depky som mal a toto a ešte aj kamarátovy som radil vo vzťahu má problémy.... prečo viem cudzím pomôc ale sám sebe nie...
vieš ja som to už spravil čo ja som sa nou už aj rozišiel.. len neviem bez nej byť.... a ja viem na čom som a práve preto som zakladal túto tému... rozum mi vraví vyser sa už na to nemá to zmyslel už nikdy to nebude také aké to bolo a nieje prvá a posledná žena v tvojom živote.. ale srdce tieto solová strašne bolia a nechce sa s tým zmieriť a trápi a trápi a trápi sa a chce byť snou a dúfa že ma raz bude aj ona mylovať tak ako ja ju...
ja to už nezvládam.. a si zeber ked sa ráno zobúdzaš s týmto pocitom (ako ja dneska) aký už bude tento den a hlavne večer ked nebudeme spolu .. zbláznim sa musím si zohnať strašne veľa trávy nech na to nemyslím....ale zase utápať žial v tráve alebo chlaste to tieť nieje reišenie.. I dont know what to do
Presne aj ja...vždy keď ráno som vstával,potešila ma peknou SMS,ale teraz .nič...a ešte ma trápi..že som robil všetko pre ňu,čo som si ja vytrpel kvôli nej,čo sme všetko prežili spolu...pol roka sa poznáme...pre niekoho veľa,pre niekoho málo...dotrepem sa 130 km,čo som ja prežíval...a po troch,štyroch dňoch mi povie že má pocit,že nechce mať chalana,že chce čas :cry: najprv som bol strašne nahnevaný.potom som sa rozplakal...aj teraz...strašne ma to bolí..že všetko čo raz bolo,už nebude také..a ten pocit ma zožiera :cry: a som strašne citlivý...presne ako ty hovoríš,že inému dokážeš pomôcť,aj ja,mám aj prezývku v našej partii že "psychológ" ,vždy sa so mnou poradia,ale teraz....presne ako hovoríš...sám si nedokážem pomôcť..fakt neviem čo budem robiť..síce,ostali sme kamoši,povedal som jej,že nech myslí na to,že ju strašne ľúbim,že ľúbiť budem iba ju...ona povedala že myslí na to..fakt neviem čo idem robiť...som zásadne proti alku,nepodporujem to,ale vyzerá to tak,že sa pôjdem poriadne ožrať...jej tvár má, všade,ako pozade na mobile,ako pozadia v zložkách na compe,keď čítam jej sms,ktoré už nebudú také,aké kedysi,..strašný pocit..je mi strašne..veľmi... :cry: ďakujem,že ste to vydržali so mnou,musel som to niekde napísať..lebo rodičia by ma aj tak nepochopili...díky ešte raz,aj tebe...neboj,prežijeme,chce to čas...prvé týždne,mesiace budú hrozné...ale potom sa to zlepší,neboj,uvidíš...
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

hh mali by sme sa ožrať spolu ... vieš koľko krát som si povedal že to nejdem brať tak vážne že idem hrať jej hru...ale nedá sa.....ja som už v podstate vymazal všekty spomienky všetko čo mi ju pripomína len pár fotiek som proste nedokázal.. ale z telefonov a z kompu je všetko preč.. ale aj tak ju mám stále pred očami hoci ked sa pozriem z okna proste je všade........ale ja sa už nejdem trápiť.....nechcem......... :cry:
Baxxter99
Medium Star
Medium Star

triple napísal:hh mali by sme sa ožrať spolu ... vieš koľko krát som si povedal že to nejdem brať tak vážne že idem hrať jej hru...ale nedá sa.....ja som už v podstate vymazal všekty spomienky všetko čo mi ju pripomína len pár fotiek som proste nedokázal.. ale z telefonov a z kompu je všetko preč.. ale aj tak ju mám stále pred očami hoci ked sa pozriem z okna proste je všade........ale ja sa už nejdem trápiť.....nechcem......... :cry:
To čo si urobil ,znamená že máš pevnú vôľu..toto by som ja nedokázal,proste si treba povedať:"Stačilo mi,žijeme ďalej,čakajú nás horšie veeci ako toto..žijeme raz,treba sa tešiť z každej chvíle,..netreba byť smutný...len si ubližujeme..nevieme,čo nás čaká zajtra,..o týžden..mesiace.." Ja sa dám dokopy,uvidím...nie je všetko stratené..z veľkej časti áno,ale nezmeníme to....ale tie spomienky,sú krásne,ale teraz bolestivé....
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Baxxter99 napísal:To čo si urobil ,znamená že máš pevnú vôľu..toto by som ja nedokázal,proste si treba povedať:"Stačilo mi,žijeme ďalej,čakajú nás horšie veeci ako toto..žijeme raz,treba sa tešiť z každej chvíle,..netreba byť smutný...len si ubližujeme..nevieme,čo nás čaká zajtra,..o týžden..mesiace.." Ja sa dám dokopy,uvidím...nie je všetko stratené..z veľkej časti áno,ale nezmeníme to....ale tie spomienky,sú krásne,ale teraz bolestivé....
a najkrajšie na tom je že všetky pekné chvýle sa razom zatienia tými zlými ale to nesmeš dopustiť.. na zlé zabudni a nechaj si len tie pekné..
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

bože ludia ja sa už cítim ako totálny idiot.. ráno som bol pevne presvedčený že už na kašlem.. a teraz že nechcom o nu prísť lebo budem tvrdohlavý a že dnes sa po celom týždni ozvem že čo a ako či sa dnes nemusí učiť či niekam nepjdeme...
nechcem o nu prísť kurvaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!
je tona zbláznenie
Mr.Jack
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mr.Jack »

triple napísal:hh mali by sme sa ožrať spolu ... vieš koľko krát som si povedal že to nejdem brať tak vážne že idem hrať jej hru...ale nedá sa.....ja som už v podstate vymazal všekty spomienky všetko čo mi ju pripomína len pár fotiek som proste nedokázal.. ale z telefonov a z kompu je všetko preč.. ale aj tak ju mám stále pred očami hoci ked sa pozriem z okna proste je všade........ale ja sa už nejdem trápiť.....nechcem......... :cry:
ja som spravil presne to isté... a ete som jej povedal nech mii neprezvána a ani nevola a že sa snou nejdem na určitý čas stretávať.... kým ako tak nanu nezabudnem. Neviem ako vy ale ja nedokážem byť z niekym kamarát koho LUBIM.je to premna velmi ťažké ale dufam, že to vydržím... dnes má narodeniny a ja nemožem byť snou... :cry: a to už som mal plány... poslal som jej len sms... normálne niekedy lutujem, že som ju vobec stretol...
Baxxter99
Medium Star
Medium Star

Mr.Jack napísal:ja som spravil presne to isté... a ete som jej povedal nech mii neprezvána a ani nevola a že sa snou nejdem na určitý čas stretávať.... kým ako tak nanu nezabudnem. Neviem ako vy ale ja nedokážem byť z niekym kamarát koho LUBIM.
kúrňa,presne aj ja,povedala,že kamaráti sme,že má ma rada,ale ja ju ľúbim a som povedal,že navždy budem...tiež nedokážem byť "iba kamarát" ale na druhej strane,lepšie ako byť pohádaní na celý život...jaaj,ťažko niekedy teda...a myšlienky,že...že ju bude niekto iný ľúbiť..a ona mu bude vravieť tak ako mne,...ma zabíja
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Baxxter99
neostáva ti nič iné iba sa s tým zmieriť kámo
Zamknuté