Ako reklamovať vyhratý telefón
Ako reklamovať vyhratý telefón
Vyhral som telefón v rámci súťaže Kit-Kat a pokazil sa mi.Ale neviem ako ho reklamovať keďže podpora u operátorov bude asi nulová.Prosím pomôžte mi.Viem že na reklamáciu sa to dáva do česka ael postup vôbec.Dik
-
R1k1nko
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: Ako reklamovať vyhratý telefón
daj ho do bazaru / alebo opravovna mobilov ...... ved kes si wins tel. tak uz tych 400-500 sk hore dole za opravu nieje vela.. ( ved si tel dostal zadara )Dieg0 napísal:Vyhral som telefón v rámci súťaže Kit-Kat a pokazil sa mi.Ale neviem ako ho reklamovať keďže podpora u operátorov bude asi nulová.Prosím pomôžte mi.Viem že na reklamáciu sa to dáva do česka ael postup vôbec.Dik
-
Traktorista
Guru
Re: Ako reklamovať vyhratý telefón
toto je riadna blbost,...R1k1nko napísal:daj ho do bazaru / alebo opravovna mobilov ...... ved kes si wins tel. tak uz tych 400-500 sk hore dole za opravu nieje vela.. ( ved si tel dostal zadara )
kontaktuj vyrobcu Kit-Kat (nestle?) a sa ich opytaj,...
-
krupica_dnb
Medium Professional
-
R1k1nko
Darca
Traktorista ale naco cakat 2 mesiace kym ty vymenia ved viete ako sa maju veci na slovensku das nieco reklamovat a uz ty to ani nedojde
( ides do bazaru a za 1-2 dni ma opraveny telefon )
mne je jedno ic do kit katu a ty budu cely den riesit ze ty mas pokazeny telefon tak poslu 4 pracovnikov nech idu najst servis
uz ich vidim 
( ides do bazaru a za 1-2 dni ma opraveny telefon )
mne je jedno ic do kit katu a ty budu cely den riesit ze ty mas pokazeny telefon tak poslu 4 pracovnikov nech idu najst servis
-
kukiak
Addict
Co ak ma nejaku zavaznu chyba co neopravia za par korun?R1k1nko napísal:Traktorista ale naco cakat 2 mesiace kym ty vymenia ved viete ako sa maju veci na slovensku das nieco reklamovat a uz ty to ani nedojde![]()
![]()
( ides do bazaru a za 1-2 dni ma opraveny telefon )![]()
mne je jedno ic do kit katu a ty budu cely den riesit ze ty mas pokazeny telefon tak poslu 4 pracovnikov nech idu najst servisuz ich vidim
proste blbost, to je to iste ako ked sa tebe pokazi nieco a mas to v zaruke, tak logicky to vyreklamujes a nie ze si to zaplatis sam..a mozno tie 4 tyzdne MAXimalne vydrzi z inym mobilom...
-
R1k1nko
Darca
kukiak ok rob si co chces aj ja som KUPIL MP3 Teac a za 2 tyzdne sa doje*** a pouzival som ju ako USB kluc .... dal som ju reklamovat a uz som bez nej cca 1 a pol mesiaca !!! ( taky priklad )
ale k teme : co ak nema vaznu chybu co ak ma
... ( to ani on nevie )
Najpr by som tam zavolal a podla toho konal alebo by som sa siel spytat do bazaru / opravarne ze co snim je a kolko to asi stoji ta oprava ....
Ale vy narocny uzivatelia a zakaznici si cakajte

ale k teme : co ak nema vaznu chybu co ak ma
Najpr by som tam zavolal a podla toho konal alebo by som sa siel spytat do bazaru / opravarne ze co snim je a kolko to asi stoji ta oprava ....
Ale vy narocny uzivatelia a zakaznici si cakajte
no neviem... mne vždy vrátili záručné veci skôr prípadne na 30. deň... ale tak ja by som skúsil... to že to dopredu vzdáš znamená, že t to nevadí... inak v servise ti tuším nie sú povinný zavolať, že je to hotové... bol si sa spýtať, či to náhodou už nespravili?R1k1nko napísal:nie na slovensku![]()
(si najivny)
Myslim ze mi padol SW a 3 kila navyse akosi nemam.A aj keby som mal naco ked to mam v zaruke?BTW kamos tiez vyhral a isiel do T-Mobilu a opytal sa ci reklamuju aj telefony nekupene u nich.Chlapik niekde zavolal a povedal ze hej tak mu ho zobrali.BTW mam aj dofajcene sluchatko rikinko ak si si vsimol a to mi tazko v bazare opravia
-
zuzkazuzka
VIP
akože nie na slovensku? Myslíš, že T-mobile si bude robiť problémy s inšpekciou? Predsa len je to solídna spoločnosť. Do 30 dní ti musia telefón dať. To, že ti nevrátia telefón skôr môžeš čakať od bazárov a pod. Napríklad sa mu môže stať aj niečo v budúcnosti a oprava v bazáre znamená stratu záruky, takže určite by som to riešil cez reklamáciu. Ale ak nechce čakať, tak potom ako si ty napísal jedine do bazáru.R1k1nko napísal:nie na slovensku![]()
(si najivny)
Ak čakáš už 1 a pol mesiaca tak s tým niečo urob, pretože máš nárok na vrátenie peňazí.
-
R1k1nko
Darca
Nj mamka nieco spomínala ....pinco napísal:Ak čakáš už 1 a pol mesiaca tak s tým niečo urob, pretože máš nárok na vrátenie peňazí.
Ale ja som tam volal a ony ze problem riesia .... hovor trval asi 30-40 sek
Kebyze nemam ten obchod tak daleko tak tam idem osobne .... ale benzin je drahy
No tak som to teda vyriešil
.Zašiel som do T-Mobile a ten ma odpálkoval že on mi to nemusí reklamovať že nieje povinný.Zašiel som do Orange niekde zavolal a povedal že môže
.Tak som to teda reklamoval cez Orange.Ale smial som sa keď som musel doslova jak dement podpisovať kvôli hlúpej reklamácii 4 papiere
.Jóóój som veľmi rád díki za odpoveďe.
Si sa mal informovať o nejakom najbližšom autorizovanom servise v Tvojom okolí. Na stránke výrobcu mobilu by to malo byť uverejnené. Takto cez operátora to môže trvať dosť dlho (mne v KE vraveli cca 2 týždne), ak by si to riešil cez autorizovaný servis, tak by to mohlo byť skôr. Reklamoval som 3x jeden mobil cez autorizovaný servis.. 2x to bolo "opravené" na druhý deň a tretí krát to zaslali do BA, nazad to bolo do týždňa.
//tieto opravy v rámci záruky sú zadarmo..
//tieto opravy v rámci záruky sú zadarmo..