Ako reklamovať vyhratý telefón

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Ako reklamovať vyhratý telefón

Príspevok od používateľa Dieg0 »

Vyhral som telefón v rámci súťaže Kit-Kat a pokazil sa mi.Ale neviem ako ho reklamovať keďže podpora u operátorov bude asi nulová.Prosím pomôžte mi.Viem že na reklamáciu sa to dáva do česka ael postup vôbec.Dik
R1k1nko
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Ako reklamovať vyhratý telefón

Príspevok od používateľa R1k1nko »

Dieg0 napísal:Vyhral som telefón v rámci súťaže Kit-Kat a pokazil sa mi.Ale neviem ako ho reklamovať keďže podpora u operátorov bude asi nulová.Prosím pomôžte mi.Viem že na reklamáciu sa to dáva do česka ael postup vôbec.Dik
daj ho do bazaru / alebo opravovna mobilov ...... ved kes si wins tel. tak uz tych 400-500 sk hore dole za opravu nieje vela.. ( ved si tel dostal zadara )
Traktorista
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Re: Ako reklamovať vyhratý telefón

Príspevok od používateľa Traktorista »

R1k1nko napísal:daj ho do bazaru / alebo opravovna mobilov ...... ved kes si wins tel. tak uz tych 400-500 sk hore dole za opravu nieje vela.. ( ved si tel dostal zadara )
toto je riadna blbost,...
kontaktuj vyrobcu Kit-Kat (nestle?) a sa ich opytaj,...
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

No tak ale do tych KitKatov som nieco investoval.Traktorista myslim ze to nieje zly napad.Mimochodom tusim ze obchodny partner tej sutaze bol T-Mobile.Myslite ze by som to mohol reklamovat cez Tcko?
krupica_dnb
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krupica_dnb »

na záručnom liste nájdeš zoznam servisov, príp. predajní kde ti to opravia
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Na zarucnom liste to nemam.BTW budem to riesit infolinkou kitkat.Inac ked im ku tomu pribalim aj chybne sluchatka (vada nesposobena mnou) tak mi to mozu (musia) opravit ze ano? :)
R1k1nko
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Traktorista ale naco cakat 2 mesiace kym ty vymenia ved viete ako sa maju veci na slovensku das nieco reklamovat a uz ty to ani nedojde :lol: :lol:
( ides do bazaru a za 1-2 dni ma opraveny telefon ) :)
mne je jedno ic do kit katu a ty budu cely den riesit ze ty mas pokazeny telefon tak poslu 4 pracovnikov nech idu najst servis :lol: uz ich vidim :D
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

R1k1nko napísal:Traktorista ale naco cakat 2 mesiace kym ty vymenia ved viete ako sa maju veci na slovensku das nieco reklamovat a uz ty to ani nedojde :lol: :lol:
( ides do bazaru a za 1-2 dni ma opraveny telefon ) :)
mne je jedno ic do kit katu a ty budu cely den riesit ze ty mas pokazeny telefon tak poslu 4 pracovnikov nech idu najst servis :lol: uz ich vidim :D
Co ak ma nejaku zavaznu chyba co neopravia za par korun?
proste blbost, to je to iste ako ked sa tebe pokazi nieco a mas to v zaruke, tak logicky to vyreklamujes a nie ze si to zaplatis sam..a mozno tie 4 tyzdne MAXimalne vydrzi z inym mobilom...
R1k1nko
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

kukiak ok rob si co chces aj ja som KUPIL MP3 Teac a za 2 tyzdne sa doje*** a pouzival som ju ako USB kluc .... dal som ju reklamovat a uz som bez nej cca 1 a pol mesiaca !!! ( taky priklad )
ale k teme : co ak nema vaznu chybu co ak ma :P :roll: ... ( to ani on nevie )
Najpr by som tam zavolal a podla toho konal alebo by som sa siel spytat do bazaru / opravarne ze co snim je a kolko to asi stoji ta oprava ....
Ale vy narocny uzivatelia a zakaznici si cakajte :)
:roll:
bax
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bax »

R1k1nko napísal:kukiak ok rob si co chces aj ja som KUPIL MP3 apacer a za 2 tyzdne sa doje*** a pouzival som ju ako USB kluc .... dal som ju reklamovat a uz som bez nej cca 1 a pol mesiaca !!! ( taky priklad )
a také že obchodná inšpekcia poznáš? - zákonná lehota na vybavenie reklamácie je 30 dní...
R1k1nko
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

bax napísal:a také že obchodná inšpekcia poznáš? - zákonná lehota na vybavenie reklamácie je 30 dní...
nie na slovensku :)
(si najivny :oops: )
bax
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bax »

R1k1nko napísal:nie na slovensku :)
no neviem... mne vždy vrátili záručné veci skôr prípadne na 30. deň... ale tak ja by som skúsil... to že to dopredu vzdáš znamená, že t to nevadí... inak v servise ti tuším nie sú povinný zavolať, že je to hotové... bol si sa spýtať, či to náhodou už nespravili?
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

mne teda zatial vyreklamovali vsetko nacas...Zato ze ty si mal jednu zlo skusenost, tu teraz nemusis kazdemu odporucat NEreklamovat ;)
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Myslim ze mi padol SW a 3 kila navyse akosi nemam.A aj keby som mal naco ked to mam v zaruke?BTW kamos tiez vyhral a isiel do T-Mobilu a opytal sa ci reklamuju aj telefony nekupene u nich.Chlapik niekde zavolal a povedal ze hej tak mu ho zobrali.BTW mam aj dofajcene sluchatko rikinko ak si si vsimol a to mi tazko v bazare opravia
zuzkazuzka
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zuzkazuzka »

kontaktuj organizátora súťaže. musia mať podchytené tieto veci. to, že si to vyhral neznamená, že na to nemáš spotrebiteľské práva ako keby si si to kúpil...
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

R1k1nko napísal:nie na slovensku :)
akože nie na slovensku? Myslíš, že T-mobile si bude robiť problémy s inšpekciou? Predsa len je to solídna spoločnosť. Do 30 dní ti musia telefón dať. To, že ti nevrátia telefón skôr môžeš čakať od bazárov a pod. Napríklad sa mu môže stať aj niečo v budúcnosti a oprava v bazáre znamená stratu záruky, takže určite by som to riešil cez reklamáciu. Ale ak nechce čakať, tak potom ako si ty napísal jedine do bazáru.

Ak čakáš už 1 a pol mesiaca tak s tým niečo urob, pretože máš nárok na vrátenie peňazí.
R1k1nko
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

pinco napísal:Ak čakáš už 1 a pol mesiaca tak s tým niečo urob, pretože máš nárok na vrátenie peňazí.
Nj mamka nieco spomínala ....
Ale ja som tam volal a ony ze problem riesia .... hovor trval asi 30-40 sek :? ani reagovat som nestihol...
Kebyze nemam ten obchod tak daleko tak tam idem osobne .... ale benzin je drahy :lol:
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

No tak som to teda vyriešil :P.Zašiel som do T-Mobile a ten ma odpálkoval že on mi to nemusí reklamovať že nieje povinný.Zašiel som do Orange niekde zavolal a povedal že môže ;-).Tak som to teda reklamoval cez Orange.Ale smial som sa keď som musel doslova jak dement podpisovať kvôli hlúpej reklamácii 4 papiere :D.Jóóój som veľmi rád díki za odpoveďe.
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Si sa mal informovať o nejakom najbližšom autorizovanom servise v Tvojom okolí. Na stránke výrobcu mobilu by to malo byť uverejnené. Takto cez operátora to môže trvať dosť dlho (mne v KE vraveli cca 2 týždne), ak by si to riešil cez autorizovaný servis, tak by to mohlo byť skôr. Reklamoval som 3x jeden mobil cez autorizovaný servis.. 2x to bolo "opravené" na druhý deň a tretí krát to zaslali do BA, nazad to bolo do týždňa.

//tieto opravy v rámci záruky sú zadarmo.. ;)
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Ale vieš no.Som chudobný študent ktorému ledva vydá na to 1/2 pivka tyzdenne
Napísať odpoveď