Jo trochu pracuje z ostatnich her se mi seka jen rainbow SIX ten novyŠu-Do napísal:kolda5
no malo by ti to slapat v pohode... skus ine ovladce na VGA...
zeby to bolo zostavou tak pochybujem... ked ti to seka pracuje ti disk ?
Dodatok
ine hry ti slapu normalne ako by mali
S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
mne cela ta hra blbnekolda5 napísal:Jo trochu pracuje z ostatnich her se mi seka jen rainbow SIX ten novy
nic sa v grafike sa neda nastavit stale to bezi rovnako
ATHLON 64 2800+
1 GB RAM
6600 GT
K8N NEO 3
http://www.imagehosting.com/show.php/36 ... e.jpg.html
pocul som ze aj icq a podobne massangery robia problemy ked su zapnute pocas hry...neviem co je na tom pravdykolda5 napísal:Je to normalni aby se mi to na teto sestave :
Asus P5B-Deluxe
2 GB DDR2 Ram A-data
Ati Radeon 1950 Pro
E6400
sekalo na stredni detaily v rozliseni 1280*1024 a na max to bylo nehratelne ??? kdyz si na ruznych forech ctu ze tu hru hrajou na max.detaily na 1 gb ram,7600 gt..
Ja uz ten svuj comp vazne nechapu - nekdy si rikam ze byla chyba prejit z AMD k Intelu...
juuujha husté detailymartin M napísal:mne cela ta hra blbne
nic sa v grafike sa neda nastavit stale to bezi rovnako
ATHLON 64 2800+
1 GB RAM
6600 GT
K8N NEO 3
http://www.imagehosting.com/show.php/36 ... e.jpg.html
Takže: máš aktuálne ovládače od VGA ? Ak áno a nepomáha, skús mierne staršie. Ak ani to nepomáha reinstal alebo skus od inej grupy crack ako máš teraz....
-
Šu-Do
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
martin M
hmm... to je co ?? Doom 1 ??
ale ne..
ti to moc seka ?? (asi hej co?
)
skus crack od hatred...
reinstal ovladacov... ine ovladace...
reinstal hry...

hmm... to je co ?? Doom 1 ??
ale ne..
ti to moc seka ?? (asi hej co?
skus crack od hatred...
reinstal hry...
mne by to islo aj na maxime... len ako by to bolo hratelne tak to newiem... skoro ako keby som si pozeral obrazky v rozliseni 3000X1800Bongo-man napísal:no mne to ide skvele na S 3000+ 2,2 ghz 1 gbram 6600 256 mb mi to ide na 1024, high a detail svetla stredne
Ja sem vypl vsechny veci - firewal,antivir,mesengra nemam zapleho,vypojil sem i internet ale hra se mi furt seka,jeste zkusim defragmentovat disk a jestli ani to nepomuze tak jdu PC prodat...
Splinter Cell Double agent (na 1024x768 - max)
Test drive - ted ten novy (uplne na max.))
Oblivion
PREY,DOOM 3,FAR Cry (uplne na max.)
jede vse uplne bez trhani...
Zajimali by me nazory hlavne uzivatelu kteri maji podobnou sestavu jako ja.
E6400,2048 MB Ram Dual,Ati 1950 Pro 256 MB,Asus P5B Deluxe...
Tzn VY co mate conroe a stejnou grafarnu - tak Vase postrehy.
Ja kdyz hraju na 1024*768 na max detaily,tak mam 50 - 60 FPS a najednou to spadne na 9 FPS,pak to zase vyskoci...
Prosim Vas nejnovejsi Direct X z jakeho je mesice ??
Oblivion
Ja kdyz hraju na 1024*768 na max detaily,tak mam 50 - 60 FPS a najednou to spadne na 9 FPS,pak to zase vyskoci...
-
jjj
Guru wannabe
Problem je hdd a snim spojeny BUG v HRE.kolda5 napísal:Ja sem vypl vsechny veci - firewal,antivir,mesengra nemam zapleho,vypojil sem i internet ale hra se mi furt seka,jeste zkusim defragmentovat disk a jestli ani to nepomuze tak jdu PC prodat...
Oblivion
Swap file treba mat na inom disku ako je windows a ta gamesa , dalej musia byt defragmentovane a ten swap by mal byt vacsi ako 1GB. Snad to pomoze. Mne to robi tiez .... idem si krajinkou a zrazu zasek ... dotahuje si to nieco z hdd. Je to tak proste, je to vlastnost tej gamesky- enginu - snad to spravi nejaky patch. Zostavu mam X2 4400+@2800mhz 2Gb ram a x1900XT 512.
-
Šu-Do
Redeemer
ja ho mam taktiez vypnuty a problem absolutne ziadnyt0m4s3 napísal:Takze bez swapu ani nepustat? Mam ho totiz vypnuty..
______________________________________________________________________________________________________________
martin M napísal:uz mi ide stacilo vymazat nove ovldace a nahradit ich originalnimi najnovsimi od MSI....
takze diki za radu neviem kto mi to tu poradil...
Lord_3D napísal:juuujha husté detaily![]()
Takže: máš aktuálne ovládače od VGA ? Ak áno a nepomáha, skús mierne staršie. Ak ani to nepomáha reinstal alebo skus od inej grupy crack ako máš teraz....
Šu-Do napísal:martin M
hmm... to je co ?? Doom 1 ??![]()
ale ne..
ti to moc seka ?? (asi hej co?)
skus crack od hatred...
reinstal hry...
-
Šu-Do
Redeemer
Re: all
to je virtualna pamät... ak ho vypnes sa moze stat ze ti padne nejaka aplikacia (väcsinou hry, alebo aplikacie ktore pouzivaju vela operacnej pamäte) a napise ze je nedostatok virtualnej pamäte, ak mas pocit ze mas dostatok RAM tak si swap vypni (je mozne ze sa ti zrychlia aplikacie kedze sa nebudu swapovat)... odporucil by som ti ho vypnut ked mas ram okolo 1.5gb...21tomy21 napísal:kde vypnem ten swap a načo vlastne tam je ???![]()