AWP(naboje k nej),B,1,3(neviem ako sa vola ten pistol),VESTA+HELMA,DEFUS,HE,FLASHBANG
potom
SMG(B,3,1)(naboje do nej),VESTA+HELMA,HE,FLASHBANG,DEFUS
a
Krieg(T)Bullpup(CT)(naboje do nich),VESTA+HELMA,HE,FLASHBANG,DEFUS
-->> DAKUJEM <<--
H@luzak napísal:Ešte poprosim o par Bindov a to :
AWP(naboje k nej),B,1,3(neviem ako sa vola ten pistol),VESTA+HELMA,DEFUS,HE,FLASHBANG
potom
a
-->> DAKUJEM <<--
Kód: Vybrať všetko
http://www.bside.sk/index.php?page=Bindujeme-mo%9Enostdruh%E1(hotov%E9bindy)bside.skkinjeril napísal:Hrava este niekto neake DeathMatch servre? Chodil som na par, ale uz su off. Ak mate este neake, budem vdacny, ak sa podelite o ne.
bind f1 "awp;primammo;vesthelm;hegren;flash"H@luzak napísal:Ešte poprosim o par Bindov a to :
potom
a
-->> DAKUJEM <<--
Nehnevaj sa ... ale znelo to ako keby si sa povysoval... ze kicknem ho a zahrame puf pif pafLord_3D napísal:bside.sk
kinjeril: ak budes niekedy chciet zahrat so mnou na bside 1 alebo oldschool tak sa ozvi, ja niekoho kicknem a zahrame. Na bsidoch býva stále plno takze nebude nuda...
bind "F1" "awp;p228;primmamo;secammo;vesthelm;hegren;flash"*****HERO***** napísal:bind f1 "awp;primammo;vesthelm;hegren;flash"
bind f2 "smg;primammo;vesthelm;hegren;flash;defuser"
to 3. neviem jak sa pise ale su to lamerske zbrane tie nekupuj
Dakujeem,FRUXO ide tofruxo napísal:bind "F1" "awp;p228;primmamo;secammo;vesthelm;hegren;flash"
// Zabudol si totiz na 228 compact pistol ...
bind "F3" "sg550;aug;primammo;hegren;flash;defuser"
Nech sa ti páči tieto 2 pravidelne hrávam :kinjeril napísal:Hrava este niekto neake DeathMatch servre? Chodil som na par, ale uz su off. Ak mate este neake, budem vdacny, ak sa podelite o ne.
nazdar, je to zlozitejsi script ale napisal som ti ho...H@luzak napísal:Dakujeem,FRUXO ide toK++
btw...neda sa nejako nabindovat automaticke hodenie HECKA (granátu),popr.FLASHBANGU,DYMOVNICE.... ???
napr.idem z AWP a zbadam nepriatela tak stlacim co ja wiem...F5 a automaticky my zmeni z AWP na HE a este ho samo hodi ... vsetko pouzitim tlacidla F5 da sa to ??? DIK
alias w "wait"
alias w2 "w;w"
alias w4 "w2;w2"
alias w8 "w4;w4"
alias granat "weapon_hegrenade"
alias +hee "granat;w8;w8;w8;w8;"
alias -hee "w8;w8;+attack;w8;w8;w8;w8;-attack"
bind "F5" "+hee"Kód: Vybrať všetko
alias w "wait"
alias w2 "w;w"
alias w4 "w2;w2"
alias w8 "w4;w4"
alias granat "weapon_flashgrenade"
bind "F5" "+hee"Kód: Vybrať všetko
alias w "wait"
alias w2 "w;w"
alias w4 "w2;w2"
alias w8 "w4;w4"
alias granat "weapon_smokegrenade"
bind "F5" "+hee"
mas to o cosi zlozitejsie ako v 1.6tke. ak sa v bindoch nevyznas, tak si stiahni CSConfigurator a mas to za par klikov. ukazka bindu v 1.5:smutko8882 napísal:nwte niekto jak sa robia bindy na cs 1.5 ???
bind "kp_enter" "awp"
alias "awp" "buy; wait; menuselect 4; wait; menuselect 6; wait; buy; wait; menuselect 6; wait; slot10;"