METAL,METAL...
-
vivaSlovakia
Guru wannabe
-
Mjesacny
Novice
- Kontaktovať používateľa:
no jasne mozem ti to upnut kam ces ale neviem ci je toto warez forum a ci sem mozem hadzat len tak linkyVigor napísal:Diky chlapi za tipy, len taky dotaz, nedalo by sa to niekam hodit na upload? Ono totiz ja taham z torrentov a z tychto kapiel som nasiel jedine Virgin Black, pricom to sa ani nepohlo, a Tyranny, no vysledok taky isty ako pri prvom menovanom.
Ozaj, Gates of dawn poznate?
mozem sa postarat o ten Virgin Black a Long Winters stare
a ty by si mohol potom na oplatku niekam upnut ten Gates of Dawn pretoze o tom som este vobec nepocul
-
fikus-kukis
Guru wannabe
-
Mjesacny
Novice
tak ja ti potom dam vediet kedy to tam urobim mozno to chvilu potrva lebo tam mam rozrobene aj ine kapelyVigor napísal:Ok, skusim teda to warforum.
A gates of dawn je taky prijemny mix doom, melo death s trosku blackovymi vokalmi. Ale dokopy tam prevlada taka ta doomova atmosfera.
hm a ten gates.. by sa mi isto lubil
Lunatic Gods a DOOM???? hm no neviem ale to ze je to kvalitka s vami suhlasim
-
Abiosis
Medium Expert
Ja mam strasne rad skupinky ako Opeth, Amorphis, Disturbed, Eternal Tears of Sorrow, Mastodon, Fear Factory, Machine Head,... a z tych "jemnejsich" A perfect Circle, Tool, The Tea Party, Soundgarden,...
Ale ten Opeth je jednoducho moja srdcovka, hlavne piesen "Ghost of Perdition" z albumu "Ghost Reveries". Jednoducho milujem komplikovane skladby, ako je tato, s hudbou a spevom, kde sa striedaju melodicke a "dusu-zmykajuce" pasaze.
Ale ten Opeth je jednoducho moja srdcovka, hlavne piesen "Ghost of Perdition" z albumu "Ghost Reveries". Jednoducho milujem komplikovane skladby, ako je tato, s hudbou a spevom, kde sa striedaju melodicke a "dusu-zmykajuce" pasaze.
-
Mjesacny
Novice
mhmm nemam slov len ze moja recAbiosis napísal:Ja mam strasne rad skupinky ako Opeth, Amorphis, Disturbed, Eternal Tears of Sorrow, Mastodon, Fear Factory, Machine Head,... a z tych "jemnejsich" A perfect Circle, Tool, The Tea Party, Soundgarden,...
-
Vesper
Professional
plne suhlasim Opeth je jednou z najnapaditejsich kapiel sucasnostiAbiosis napísal:Ja mam strasne rad skupinky ako Opeth, Amorphis, Disturbed, Eternal Tears of Sorrow, Mastodon, Fear Factory, Machine Head,... a z tych "jemnejsich" A perfect Circle, Tool, The Tea Party, Soundgarden,...
-
vendo
Guru
-
jamess
Light Professional
z ciech draco hypnalis, krabathor, necrocock a zo slovenska taky king, demonic chorals, apoplexy, depresy, dissonance...je ich nehorazne vela,a vacsinou si dovlim povedat ze svetovej kvalityvendo napísal:no nase kapely moc nepoznam ale tuto som stiahol a nestacim sa cudovat![]()
uzasna hudba diks za typ este nieco sem hodte
-
vendo
Guru
-
jamess
Light Professional
no hento co som napisal su viac menej death a black(aj ked teda z blacku som len demonic chorals spomenul) ale k tomu thrashu ma teraz napadli stari znami gladiator(ano ti co dneska spievaju Ked as laska podari hravali thrash metal, a islo im to viac nez dobrevendo napísal:ja si to prezrem![]()
inac najlepsie take thrash/death/black/gothic/doom a tak
-
vendo
Guru
Death/Thrash Metal (1988-93)jamess napísal:no hento co som napisal su viac menej death a black(aj ked teda z blacku som len demonic chorals spomenul) ale k tomu thrashu ma teraz napadli stari znami gladiator(ano ti co dneska spievaju Ked as laska podari hravali thrash metal, a islo im to viac nez dobre
no neviem sice odkial by som tieto daaaavne albumy zohnal ale to by som sa na to teda pozrel
Designation 1992
Made of Pain 1993
Third Eye 1994
ak by si nahodou vedel kde ako zohnat SS pls
inac ani vo sne by ma nenapadlo ze oni niekedy hrali thrash/death