S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
-
t0m4s3
Admin
- Kontaktovať používateľa:
Je to virtualna pamat. Uklada sa na disk kde mas system v podobe skryteho suboru pagefile.sys. Jeho velkost nastavis vo Vlastnostiach Tohto pocitaca -> Upresnit -> Vykon -> Upresnit -> Virtualna Pamat (zmenit)
jej velkost sa doporucuje minimum = 1,5x velkost fyzickej RAM, maximum 2,5x (Osobne, kedze mam 2GB pamate, mam ho uplne vypnuty)
jej velkost sa doporucuje minimum = 1,5x velkost fyzickej RAM, maximum 2,5x (Osobne, kedze mam 2GB pamate, mam ho uplne vypnuty)
all
Čiže mám zaškrtnúť túto možnosť kedže mám 2Gb Ram ??!!!
Vid. screen
Vid. screen
Kód: Vybrať všetko
http://www.ukazto.com/img/Beznzvu-82t1.jpg-
Šu-Do
Redeemer
Re: all
presne tak... zaskrtni to a daj NASTAVIT... potom bude treba restart aby ti to upravilo.. ak mas 2gb ram tak uplna pohoda21tomy21 napísal:Čiže mám zaškrtnúť túto možnosť kedže mám 2Gb Ram ??!!!
-
Šu-Do
Redeemer
samozrejme.. predpokladam ze ece lepsie.. horsie urcite nie21tomy21 napísal:oki diky za radu ale ked to vypnem tak bude všetko potom šľapať v poho.. ??!!!
proste ak ti napise (ocom pochybujem) v task managery ze mas nedostatok virtualky tak vies v com je problem... treba ju nahodit..
ale som si na 98% isty ze to sa ti nestane
-
Šu-Do
Redeemer
newiem aky problem.. ale v tek hre neni problem urcite... problem je u teba... ak by bol problem v hre tak ho ma kazdy21tomy21 napísal:čiže v tomto je ten problém v hre Stalker.. ???![]()
EDIT:
tak akoze toto s tou virtualnou pamätou bol OFFTOPIC ako svina teda... o co ti vlastne islo ?21tomy21 napísal:no tak potom načo je dobré meniť tu virtuálnu pamäť ?????![]()
-
lekoklatik
VIP
-
vivaSlovakia
Guru wannabe
-
PAIN
Light Professional
Ja som to sice este nehral, ale kedze sa to odohrava na Urajine tak je mozne, ze niektore NPC postavy môzu hovorit po rusky/ukrajinskymamutv napísal:prosim vas....ma niekto tak stiahnuty STALKER ze niektori ludia vravia po rusky a niektori po anglicky...ci to tak ma byt....lebo sokm stiahol anglicky verziu..menu mam anglicke...
???pomozeete mi prosim???
Tam sa jedna o to ze je to po anglicky(menu, rec hlavnych postav, dej ...) ale niektore "vedlajsie" postavy hovoria rusky alebo ukrajinksy ...mamutv napísal:prosim vas....ma niekto tak stiahnuty STALKER ze niektori ludia vravia po rusky a niektori po anglicky...ci to tak ma byt....lebo sokm stiahol anglicky verziu..menu mam anglicke...
???pomozeete mi prosim???