S kamosom sme sa o tomto bavili tak ma napadlo ze o tom zalozim topic, Jedine co take ani nie moc vzacne mi ukradli bola nokia 3100 a co si pametam, ked som bol tretiakom jeden kamarat mi ukradol vzacnu karticku pokemona
Co vzacne vam ukradli?
-
Explo!D
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Co vzacne vam ukradli?
tak ehm, ukradol vam niekto nieco vzacne? peniaze? mobil? mp3jku?
S kamosom sme sa o tomto bavili tak ma napadlo ze o tom zalozim topic, Jedine co take ani nie moc vzacne mi ukradli bola nokia 3100 a co si pametam, ked som bol tretiakom jeden kamarat mi ukradol vzacnu karticku pokemona
po pripade mozte napisat aj cenu konkretnej veci.
prednedavnom mi ukradli obciansky, bohuzial novy este stale nie je vybaveny
. Ale najhorsie bolo, ked mi spoluziacka v tretej triede ukradla handricku na utieranie atramentoveho pera, ktoru usila mama. Najhorsie bolo, ze si tam prepisala moje meno na svoje. To bola vec ktora ma nahnevala a mrzela este dlhe roky(myslim, ze ani teraz to nie je celkom ok
)
-
audiotrack
VIP
-
vendo
Guru
To nie je slabosť ale laidáctvovendo napísal:mne naposledy ukradli/ukradla(upratovacka) knihu z elektrotechnickej sposobilosti za asi 300 ci viac neviem cely rok bola v skole v policke a nic a teraz ked ide koniec roka tak bim a je prec...............
inac knihy zo skoly su moja slabost kazdy rok ich stratim (skor mi ich ukradnu) aspon 4
-
vendo
Guru
-
Robinho1290
Medium Expert
no hej ten album... to mi akurat ocko (audiotrack napísal:čo tam po kile, ja len dúfam že nebol ten album plný. To muselo mrzieť![]()
mne ukradli mobil kedysi dávnejšie a to bolo asi najcennejšie čo mi kedy zmizlo. Inak ani neviem že by ma niekto okradol
ukradli mi bike, ale naserie, ked som mal v skolke take odznaky v tvare smolkov a ucitelka mi ich surovo odopla z bundy a zadrela, ze su jej a nechcela mi ich vratit. to bola ta najhorsia detska zufalost aku si len viete predstavit
. a tiez mi spoluziacka ukradla v skolke taky odznak, co boli vlastne 2 male korculky, ktore v tme svietili.
-
Andi_Cibula
Addict
NESPOČET veľa razy mi ukradli školskú gumu
Nedávno som to ale konečne vyriešil, nápad som dostal, keď som si umýval zuby.
http://www.hojko.com/download.php?id=17361
Nedávno som to ale konečne vyriešil, nápad som dostal, keď som si umýval zuby.
-
nejakymarko
Addict
-
audiotrack
VIP
najbližšie prídeš o celý peračníkRacius napísal:NESPOČET veľa razy mi ukradli školskú gumu![]()
Nedávno som to ale konečne vyriešil, nápad som dostal, keď som si umýval zuby.![]()
-
Robinho1290
Medium Expert
-
pishta
Light Professional
No toho bolo asi viac,asi to najhlavnejsie ked nam pred rokom vykradli garaz...
Mne z garaze ukradli...bike,lapacku,vyrazacku,brankarsku helmu,a neviem co este,mame sveter:Dfotrovy gumaky:D takze som dopadol dobre:-(Som zvedavy co ty fetaci robili s gumakami...
Potom este mi niekto ukradol tamagochi v skolke
Jo a potom,co sa asi nerata,som v lese stratil mobil,mal vtedy celkom velku hodnotu motorola v500 no a mal som na nej vypnute zvonenia,to bolo v nejakom tabore tak dalsi den sme isly asi 20 a po hodine hladania sa nasiel,to bolo stastia
celu noc bol v lese 
Mne z garaze ukradli...bike,lapacku,vyrazacku,brankarsku helmu,a neviem co este,mame sveter:Dfotrovy gumaky:D takze som dopadol dobre:-(Som zvedavy co ty fetaci robili s gumakami...
Potom este mi niekto ukradol tamagochi v skolke
Jo a potom,co sa asi nerata,som v lese stratil mobil,mal vtedy celkom velku hodnotu motorola v500 no a mal som na nej vypnute zvonenia,to bolo v nejakom tabore tak dalsi den sme isly asi 20 a po hodine hladania sa nasiel,to bolo stastia