S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

mamutv napísal:prosim vas....ma niekto tak stiahnuty STALKER ze niektori ludia vravia po rusky a niektori po anglicky...ci to tak ma byt....lebo sokm stiahol anglicky verziu..menu mam anglicke...
???pomozeete mi prosim???
mne taktiez kecaju po rusky.. ked sa tam sami so sebou bavia... nie so mnou... ma to tak byt..
sak aby bola atmosfera ne :D
mamutv
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa mamutv »

Šu-Do napísal:mne taktiez kecaju po rusky.. ked sa tam sami so sebou bavia... nie so mnou... ma to tak byt..
sak aby bola atmosfera ne :D
jj dik moc
Andi_Cibula
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andi_Cibula »

Mám takú otázočku. :D :
Dá sa v hre spať ? Pri posteli žiadnu takú možnosť nemám a pripadá mi nepraktické a nerealistické prebdieť, tzn. prebehať a prestrielať celú noc. :)
Inak, hra splnila moje očakávania, tie dlhé roky (3-4 ? :D ) stáli za to.
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

Racius napísal:Mám takú otázočku. :D :
Dá sa v hre spať ? Pri posteli žiadnu takú možnosť nemám a pripadá mi nepraktické a nerealistické prebdieť, tzn. prebehať a prestrielať celú noc. :)
Inak, hra splnila moje očakávania, tie dlhé roky (3-4 ? :D ) stáli za to.
no cital som ze sa da... a ze sa da aj vonku spat.. ale zevraj to dali z hry prec.. predsa len to info bolo zopar rokov stare.. :? skoda no
Romulienko
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Romulienko »

PLS potrebujem pomoc ... ked zapnem hru vsetko mi normalne nabehne loga firmi atd ale NEZOBRAZUJE SA mi Hlavne menu, proste vidim len ciernu obrazovku a pocujem hudbu ... neviem co s tym ... thx za kazdu radu :cry:
martin M
Star
Star

Príspevok od používateľa martin M »

Romulienko napísal:PLS potrebujem pomoc ... ked zapnem hru vsetko mi normalne nabehne loga firmi atd ale NEZOBRAZUJE SA mi Hlavne menu, proste vidim len ciernu obrazovku a pocujem hudbu ... neviem co s tym ... thx za kazdu radu :cry:
vies co skus najvovsie ovladace grafickej alebo ked nebude fungovat tak starsie...aku mas graficku karu?vyrobca,typ,model...
martin M
Star
Star

Prosim radu: Som v tom leveli kde idem do toho podzemia...ale nejde o to...nasiel som uz dva artefakty...co s nimi?komu ich mam predat?lebo 5000 neni na zahodenie :)
vivaSlovakia
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa vivaSlovakia »

ale si myslim ze tym ze hovoria po rusky tej hre dodavaju istu realitnost, pretoze cely dej sa odohrava v Ukrajine, cize take Ruske prostredie ...

btw
CPU : P4 2.0 Ghz @ 3.0 Ghz
GPU : 6600GT
RAM : 756 MB DDR (300 Mhz)

detaily Maximum, 1024 x 768, ale mam vypnute filtrovania textur a ostatne filtre :)

niekedy to sekne ale len fakt niekedy (0.5 - 1.0 sekunda)
Andr3w
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andr3w »

no mne sa zda ze tato hra ide lepsie na radeonoch, ja som to predtym hral na fx 5700 a islo to ako fajn ale niekedy hlavne v interieroch alebo ked prisla burka, dazd tak to kus spomalovalo, ale co som vyskusal radeon 9600pro tak to ide ooovela lepsie...
kolda5
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa kolda5 »

No me se zase zda ze cim lepsi komp tak se to vice seka a jsou s tim vetsi problemy,jinak uz si to opravdu nedokazu vysvetlit...
Andr3w
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andr3w »

no tak ved ukraina netreba sa cudovat :D ale nie, no ale tiez som uz pocul od par ludi ze sa im to neda absolutne hrat...ale ja som toho nazoru ze ked sa kupi original hra tak pojde urcite za kazdych okolnosti :)
jjhacker
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jjhacker »

kua tak uz som videl 6 koncov 2 true a 4 false, ale moc som sa teda nedozvedel...
pishta
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pishta »

Hra celkom dobra ale vazne potrebuje 2GB RAM
Inac to bude pri kazdom nacitani oblasti sekat :(
martin M
Star
Star

mne sa ta hra zapacila..neviem ako vam..lebo co citaj nejake diskusie na internete tak sa to vacsine nepaci asi nevedia pochopit dobru hru :P :twisted:
fogus
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa fogus »

Neviete ci sa da v hre ist autami (ovladat ich), cital som ze nie / ale kamos vravi ze hej
Kels
King
King

Príspevok od používateľa Kels »

Dobra hra... NEhral som dlho,no po uvodnej scenke s tym starcom v tej krypte ci co to je (uplne n azaciatku) ma celkom pohltila slusiva atmosfera... Na Intel Core 2D E6300 (no oc) ,1024 mb Kingston 800 Mhz,7900Gs (no oc) ide hra pomerne dobre,no ja som vysiel z toho bunkru do volnej prirody nasledovala seria sekov (nacitanie?) ktore sa nastastie ustalili... Co som hral vypada to byt na poctivu hru .. (zatial som bol vystrielat iba ten uvodni camp tych banditov ci co to je) takze o ostatne pocity z hrania sa podelim neskor :)
21tomy21
Star
Star

all

Príspevok od používateľa 21tomy21 »

Čo mám robiť dalej ked som zobral tie dokumenty a stále mi ubúda život lebo je tam radiácia čo tam mám urobiť aby mi život neuberalo...

P.S. Je to uplne na začiatku..... :oops:
vivaSlovakia
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa vivaSlovakia »

pouzit taku cevenu injekciu, vypit vodku, alebo taka modra lekarnicka ...
21tomy21
Star
Star

all

Príspevok od používateľa 21tomy21 »

JJ ja to používam ale aj to po chvíľi vyprchá a život o pár okamihov zase niet..... 8)
jjhacker
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Re: all

Príspevok od používateľa jjhacker »

21tomy21 napísal:JJ ja to používam ale aj to po chvíľi vyprchá a život o pár okamihov zase niet..... 8)
ak si v zamorenom prostredi tak odtial vypadni... btw, ked som nasiel Sterlockovu flashku, tak v tej miestnosti kde to je, je v bedni kvalitny armor, ktory dava +50% ochrany od radiacie... ked sa napatchujes artefaktami tak by si mal byt dlhodobo imunny voci radiacii... Ked vylezies z Agropromu tak su tam take opustene budovy obyvane banditmi a niekde v nich, je armory, kde je "Duty armor", este lepsi, teda armor, co pouzivaju zoldaci z Duty, akych si/ak videl v Bare...
Napísať odpoveď