Antik

O internete a sieťach, problémoch, nastaveniach...
2Pacaveli
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Antik

Príspevok od používateľa 2Pacaveli »

Caute, v novembri mi konci zmluva s T-Comom a chcel by som asi prejst na Antik. Byvam v Kosiciach v rodinnom dome. Mam par otazok, ak niekto ma antik v KE a byva v rodinnom dome, alebo ako to je s rychlostou? Pisu ze garantovana je 1 MB a download 192 kb/s, ale pisu aj ze moze dosiahnut az 8 mb/s a v domoch 4 mb/s podla pokrytia. Dalej, ako je to s FTP? Mal by som ho aj keby som bol v rodinnom dome?

Dakujeeeeem.
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Závisí od lokality, v ktorej bývaš. Myslím, že vo vhodnej lokalite je v rodinnom dome v antiku možné mať aj tých 4mbps. Čo sa týka FTP serverov, určite na ne budeš mať prístup po polnoci, avšak či budeš mať na niektorý z nich prístup 24h nonstop bez zarátavania do trafficu, to opäť závisí od Tvojej lokality. Najlepšie info Ti asi poskytnú v antiku (ak tam natrafíš na schopnú osobu), alebo svoje otázky najlepšie adresuj rovno ich šéfovi p. Kollovi, on je z celého antiku najprístupnejší, aj keď je dosť rozlietaný. :)
2Pacaveli
Addict
Addict

byvam konkretne na gastanovej ulici, uz som im pisal mail a chceli odomna lokalitu, tak som napisal. je to na juhu blizko ku kostolu a starej nemocnici..
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

ja mam antik a som veeeeelmi spokojny..ale bezim na optike..
ale kamos tiez byva tam niekde v domcekoch a strasne na to nadava..
dalsi kamos ma antik v seni a je velmi spokojny...
je to dost individualne..
2Pacaveli
Addict
Addict

no lebo t-com ma uz serie s tou rychlostou, u antiku mam 3x taku rychlost za polovicnu cenu a keby som mal ftp som happy, dalej upload je paradny, viem, ze vypadava niekedy, ale, ze je to u kazdeho individualne, napr. neter na sidlisku KVP ma antik a vypaddky skoro ziadne.. takze este sa uvidi a v novembri by som mozno presiel na antik, dakujem za poradenie a postrehy.
sundevil
VIP
VIP

Príspevok od používateľa sundevil »

sirmisoturbo napísal:no lebo t-com ma uz serie s tou rychlostou, u antiku mam 3x taku rychlost za polovicnu cenu a keby som mal ftp som happy, dalej upload je paradny, viem, ze vypadava niekedy, ale, ze je to u kazdeho individualne, napr. neter na sidlisku KVP ma antik a vypaddky skoro ziadne.. takze este sa uvidi a v novembri by som mozno presiel na antik, dakujem za poradenie a postrehy.
lenze na KVP ma antik optiku a ta nepada ako MW
2Pacaveli
Addict
Addict

hej to viem, preto sa vas pytam, ci by ste si dali Antik do domu, lebo mna t-com s tou rychlostou stve a hlavne s tou cenou. ako neplatim to ja ale mam blby pocit ked matka vyhadzuje akoby 1000 sk za dial-up :roll:
vivaSlovakia
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa vivaSlovakia »

nie nie, antik na dom sa ti neoplati ! radsej si daj nejaky t-com net, alebo popozeraj ci v tvojom okoli neni nieco ine ...

napr. http://www.kbc.sk/
2Pacaveli
Addict
Addict

t-com mam teraz a ten kbc sa mi nejako nepozdava. este asi pockam ked tak na chello ma prist aj tu na Juh.
2Pacaveli
Addict
Addict

www.erixline.sk - tento internet ma kamos, je s nim spokojny, nepada a rychlost paradna, prosim nech to niekto pozrie:
Služba určená k pokročilémi využívaniu internetu a emailových správ
Rýchlosť pripojenia do 10Mbps bez časového a dátového obmedzenia s možnosťou využívania služieb vašich lokálnych FTP serverov a všeobecnej IP Telefónie. 1 statická IP adresa
1 POP emailová schránka do veľkosti 100MB
30 denná skušobná doba s možnosťou zmeny Vami zvoleného balíka

-rychlost podla mna paradna, kamosovi tu co byva nedaleko bloku to stahuje okolo tych 300-400 kb/s a to ma zapnute skype, icq.
-co na to hovorite? ja by som do toho asi isiel
-cena je 540.-Sk/mes.
-je tam este aj Home Pro, ktory ma podobne parametre (teda take iste asi) ale rychlost ma do 20 mbps a cena je 900 sk
-ked skonci viazanost tak asi ten by sme zobrali..
-a este raz prosim nech sa na to niekto pozrie
sundevil
VIP
VIP

Príspevok od používateľa sundevil »

a tych 10 - 20 mbps to davaju na wifi? :)
2Pacaveli
Addict
Addict

sundevil: neviem ako to ma kamos, ale este dnes som sa ho spytal a povedal ze im to este nikdy nepadlo a to byva nedaleko mna... ma ten za 540 sk/mesiac a rychlost paradna. mne by to bohate stacilo. podla mna sa oplati, co vas nazor?
Napísať odpoveď