Antik
Antik
Caute, v novembri mi konci zmluva s T-Comom a chcel by som asi prejst na Antik. Byvam v Kosiciach v rodinnom dome. Mam par otazok, ak niekto ma antik v KE a byva v rodinnom dome, alebo ako to je s rychlostou? Pisu ze garantovana je 1 MB a download 192 kb/s, ale pisu aj ze moze dosiahnut az 8 mb/s a v domoch 4 mb/s podla pokrytia. Dalej, ako je to s FTP? Mal by som ho aj keby som bol v rodinnom dome?
Dakujeeeeem.
Dakujeeeeem.
Závisí od lokality, v ktorej bývaš. Myslím, že vo vhodnej lokalite je v rodinnom dome v antiku možné mať aj tých 4mbps. Čo sa týka FTP serverov, určite na ne budeš mať prístup po polnoci, avšak či budeš mať na niektorý z nich prístup 24h nonstop bez zarátavania do trafficu, to opäť závisí od Tvojej lokality. Najlepšie info Ti asi poskytnú v antiku (ak tam natrafíš na schopnú osobu), alebo svoje otázky najlepšie adresuj rovno ich šéfovi p. Kollovi, on je z celého antiku najprístupnejší, aj keď je dosť rozlietaný. 
no lebo t-com ma uz serie s tou rychlostou, u antiku mam 3x taku rychlost za polovicnu cenu a keby som mal ftp som happy, dalej upload je paradny, viem, ze vypadava niekedy, ale, ze je to u kazdeho individualne, napr. neter na sidlisku KVP ma antik a vypaddky skoro ziadne.. takze este sa uvidi a v novembri by som mozno presiel na antik, dakujem za poradenie a postrehy.
lenze na KVP ma antik optiku a ta nepada ako MWsirmisoturbo napísal:no lebo t-com ma uz serie s tou rychlostou, u antiku mam 3x taku rychlost za polovicnu cenu a keby som mal ftp som happy, dalej upload je paradny, viem, ze vypadava niekedy, ale, ze je to u kazdeho individualne, napr. neter na sidlisku KVP ma antik a vypaddky skoro ziadne.. takze este sa uvidi a v novembri by som mozno presiel na antik, dakujem za poradenie a postrehy.
-
vivaSlovakia
Guru wannabe
nie nie, antik na dom sa ti neoplati ! radsej si daj nejaky t-com net, alebo popozeraj ci v tvojom okoli neni nieco ine ...
napr. http://www.kbc.sk/
napr. http://www.kbc.sk/
www.erixline.sk - tento internet ma kamos, je s nim spokojny, nepada a rychlost paradna, prosim nech to niekto pozrie:
Služba určená k pokročilémi využívaniu internetu a emailových správ
Rýchlosť pripojenia do 10Mbps bez časového a dátového obmedzenia s možnosťou využívania služieb vašich lokálnych FTP serverov a všeobecnej IP Telefónie. 1 statická IP adresa
1 POP emailová schránka do veľkosti 100MB
30 denná skušobná doba s možnosťou zmeny Vami zvoleného balíka
-rychlost podla mna paradna, kamosovi tu co byva nedaleko bloku to stahuje okolo tych 300-400 kb/s a to ma zapnute skype, icq.
-co na to hovorite? ja by som do toho asi isiel
-cena je 540.-Sk/mes.
-je tam este aj Home Pro, ktory ma podobne parametre (teda take iste asi) ale rychlost ma do 20 mbps a cena je 900 sk
-ked skonci viazanost tak asi ten by sme zobrali..
-a este raz prosim nech sa na to niekto pozrie
Služba určená k pokročilémi využívaniu internetu a emailových správ
Rýchlosť pripojenia do 10Mbps bez časového a dátového obmedzenia s možnosťou využívania služieb vašich lokálnych FTP serverov a všeobecnej IP Telefónie. 1 statická IP adresa
1 POP emailová schránka do veľkosti 100MB
30 denná skušobná doba s možnosťou zmeny Vami zvoleného balíka
-rychlost podla mna paradna, kamosovi tu co byva nedaleko bloku to stahuje okolo tych 300-400 kb/s a to ma zapnute skype, icq.
-co na to hovorite? ja by som do toho asi isiel
-cena je 540.-Sk/mes.
-je tam este aj Home Pro, ktory ma podobne parametre (teda take iste asi) ale rychlost ma do 20 mbps a cena je 900 sk
-ked skonci viazanost tak asi ten by sme zobrali..
-a este raz prosim nech sa na to niekto pozrie