povedzte ci sa vam to stalo ci v tom som sam.
naj kamos
-
Robinho1290
Medium Expert
- Kontaktovať používateľa:
naj kamos
Stalo sa vam uz ze ste si mysleli ze mate pri sebe najlepsieho kamarata ktoremu mozete verit, a on vas sklamal na plnej ciare.
-
zuzkazuzka
VIP
Robinho - určite v tom nie si sám.... Mňa už sklamalo toľko ľudí, ktorých som považovala za kamarátov, že už si dávam veľký pozor, koho si pustím k telu. Je to drsné, ale práve v takýchto chvíľach zistíš, kto je skutočný kamarát a že sa neoplatí slepo dôverovať ľuďom (i keď ich dobre poznáš) pretože v konečnom dôsledku sa môžeš spoľahnúť len sám na seba.
Je to fakt, že život niekedy nie je fér... Boli časy, keď som si žila v ideále, ale potom prišla rana od niekoho, o kom som si myslela, že je môj kamarát na život a na smrť a musela som sa zobudiť do reality...
Je to fakt, že život niekedy nie je fér... Boli časy, keď som si žila v ideále, ale potom prišla rana od niekoho, o kom som si myslela, že je môj kamarát na život a na smrť a musela som sa zobudiť do reality...
-
Robinho1290
Medium Expert
Podla toho, ci si svoju chybu priznal a ospravedlnil sa ti, alebo sa na teba uplne vykaslal...Robinho1290 napísal:ale ja neviem co mam dalej robit. mam taku zlost nanho ze by som sa mu chcel pomstit. ale na druhej strane ked si spomeniem kolko veci sme spolu preskakali tak sa chcem nadnim zlutovat. neviem poradte co by ste robili.
-
zuzkazuzka
VIP
-
Robinho1290
Medium Expert
-
zuzkazuzka
VIP
Fúha, no dosť drsné.... vinu v tom majú obaja asi rovnakú, lebo obaja boli (sú?) osoby tebe veľmi blízke a takéto veci sa jednoducho nerobia. No, ale z hľadiska budúcnosti si myslím, že babu si nájdeš, ale kamarát je predsalen kamarát... I keď po takomto čosi už asi ani to nie je... Neviem, záleží na tom, ako veľmi ho máš rád a či by si mu to dokázal odpustiť. Rozprávali ste sa o tom? Vydiskutovali ste si to? Ospravedlnil sa? Ako si sa o tom vlastne dozvedel?
-
vendo
Guru
neviem nestalo sa mi to este mozno preto ze tych ozaj dobrych priatelov je velmi malo a vlastne my sa ani sklamat asi nemozeme lebo jeden druheho pozname tak dobre ze az (asi 13rokov) a hlavne sa respektujeme
a od ostatnych co s nimi som v styku - spoluziaci a kadejaki znami ("kamarati") tam je to velmi pravdepodobne ze ta niekto osere zivot je svina zvykni si
BTW: baby vzdy nicia dobre vztahy radsej si chodte dat panaka, pokecat, zabudnut
BTW: baby vzdy nicia dobre vztahy radsej si chodte dat panaka, pokecat, zabudnut
-
Robinho1290
Medium Expert
ja som dnes chcel ist von. Tak som ho zavolal ci ide niekde a on povedal ze nemoze ze mu neni nejak dobre , to iste mi povedala aj Basa(byvala) hned mi to bolo podozrive a tak som sa vybral sam a bol mi to cert dlzny
. nasiel som ich na lavicke v parku ako sa "zohrievali". a tak som sa otocil o 180° a isie som sa vyrozpravat tu na forum a je mi lepsie. dakujem vsetkym
-
zuzkazuzka
VIP
Naozaj brutál... Nezávideniahodná situácia. Nechaj si to preležať v hlave, medzitým sa ti niekto z nich určite ozve. Skúste to predebatovať, s tou babou by som to asi ukončila - aspoň vidíš, že ten vzťah nemal budúcnosť, keď bola schopná urobiť ti takúto vec. No a on - predsalen ho pravdepodobne poznáš dlhšie ako tú babu a tak si to zváž...
-
nejakymarko
Addict
ciastocne suhlasim s vendom! Chodte na pol deci a s kamosom si to vydiskutujte....holku si najdes lahko, ale komos to je uz tahsie a ked to bol fakt najlepsi kamos, taq mu to vrat
a budete si 1:1 a uz to bude zase ako pred tym.
Len mna by este zaujimalo ako to bolo s tebou a s ex priatelkou....preco hladala utechu u niekeho ineho...?
Len mna by este zaujimalo ako to bolo s tebou a s ex priatelkou....preco hladala utechu u niekeho ineho...?
-
vendo
Guru
takto to dopadne ked si najdes frajerku a ides sa pochvalit kamosomRobinho1290 napísal:ja som dnes chcel ist von. Tak som ho zavolal ci ide niekde a on povedal ze nemoze ze mu neni nejak dobre , to iste mi povedala aj Basa(byvala) hned mi to bolo podozrive a tak som sa vybral sam a bol mi to cert dlzny. nasiel som ich na lavicke v parku ako sa "zohrievali". a tak som sa otocil o 180° a isie som sa vyrozpravat tu na forum a je mi lepsie. dakujem vsetkym
BTW: za kompom nic nevyriesis, a ak si myslis ze on je tvoj najlepsi priatel tak namiesto pomsty hladaj riesenie
-
Robinho1290
Medium Expert
Skolacik napísal:ciastocne suhlasim s vendom! Chodte na pol deci a s kamosom si to vydiskutujte....holku si najdes lahko, ale komos to je uz tahsie a ked to bol fakt najlepsi kamos, taq mu to vrata budete si 1:1 a uz to bude zase ako pred tym.
je to tak ako povedal vendo: ze som sa sa s nou pochvalil kamosovi a boli sme spolu tak casto mi 3 ze si padli do oka. asi je krajsi alebo co??
-
vendo
Guru
-
nejakymarko
Addict
-
Robinho1290
Medium Expert
-
midnight_man
Guru
all
muda veticka mozem len potvrdit...nikdo do toho nepletne inych ludi,,,mozno tu na hojku ano,,ale v okoli nie,,,treba si to riesit sam a nie o toho pchat dazdeho(sory za chyby ina klaveska)vendo napísal:NIKDY do svojho vztahu neplet cudzich ludi NIKDY