naj kamos

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Robinho1290
Medium Expert
Medium Expert
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

naj kamos

Príspevok od používateľa Robinho1290 »

Stalo sa vam uz ze ste si mysleli ze mate pri sebe najlepsieho kamarata ktoremu mozete verit, a on vas sklamal na plnej ciare.

povedzte ci sa vam to stalo ci v tom som sam. :cry:
bart31
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bart31 »

mozem ti povedat ze niesi :arrow: :arrow: ale o tom v com ma sklamal radsej ani nejdem hovoriť
zuzkazuzka
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zuzkazuzka »

Robinho - určite v tom nie si sám.... Mňa už sklamalo toľko ľudí, ktorých som považovala za kamarátov, že už si dávam veľký pozor, koho si pustím k telu. Je to drsné, ale práve v takýchto chvíľach zistíš, kto je skutočný kamarát a že sa neoplatí slepo dôverovať ľuďom (i keď ich dobre poznáš) pretože v konečnom dôsledku sa môžeš spoľahnúť len sám na seba.

Je to fakt, že život niekedy nie je fér... Boli časy, keď som si žila v ideále, ale potom prišla rana od niekoho, o kom som si myslela, že je môj kamarát na život a na smrť a musela som sa zobudiť do reality...
wolodo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa wolodo »

no jasne ze v tom nie si sam, nestalo sa mi to ud najlepieho kamosa ale od cloveka za ktoreho by som dal aj ruku do ohna a podrazil ma ked som to vobec necakal.... stava sa to o tom je zivot!
Robinho1290
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

ale ja neviem co mam dalej robit. mam taku zlost nanho ze by som sa mu chcel pomstit :twisted: . ale na druhej strane ked si spomeniem kolko veci sme spolu preskakali tak sa chcem nadnim zlutovat. neviem poradte co by ste robili. :?:
Smarton
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Smarton »

Robinho1290 napísal:ale ja neviem co mam dalej robit. mam taku zlost nanho ze by som sa mu chcel pomstit :twisted: . ale na druhej strane ked si spomeniem kolko veci sme spolu preskakali tak sa chcem nadnim zlutovat. neviem poradte co by ste robili. :?:
Podla toho, ci si svoju chybu priznal a ospravedlnil sa ti, alebo sa na teba uplne vykaslal...
zuzkazuzka
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Povieš nám, čo sa medzi vami udialo?
Robinho1290
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

"nic take" len asi 2 mesiace sa stretaval s mojou teraz uz byvalou frajerkou. a neviem ci to mam dat jemu za vinu alebo jej. :roll: . obydvaja sa mi ospravedlnili ale rana na dusi ostane.
zuzkazuzka
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Fúha, no dosť drsné.... vinu v tom majú obaja asi rovnakú, lebo obaja boli (sú?) osoby tebe veľmi blízke a takéto veci sa jednoducho nerobia. No, ale z hľadiska budúcnosti si myslím, že babu si nájdeš, ale kamarát je predsalen kamarát... I keď po takomto čosi už asi ani to nie je... Neviem, záleží na tom, ako veľmi ho máš rád a či by si mu to dokázal odpustiť. Rozprávali ste sa o tom? Vydiskutovali ste si to? Ospravedlnil sa? Ako si sa o tom vlastne dozvedel?
vendo
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vendo »

neviem nestalo sa mi to este mozno preto ze tych ozaj dobrych priatelov je velmi malo a vlastne my sa ani sklamat asi nemozeme lebo jeden druheho pozname tak dobre ze az (asi 13rokov) a hlavne sa respektujeme :wink: a od ostatnych co s nimi som v styku - spoluziaci a kadejaki znami ("kamarati") tam je to velmi pravdepodobne ze ta niekto osere zivot je svina zvykni si
BTW: baby vzdy nicia dobre vztahy radsej si chodte dat panaka, pokecat, zabudnut
Robinho1290
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

ja som dnes chcel ist von. Tak som ho zavolal ci ide niekde a on povedal ze nemoze ze mu neni nejak dobre , to iste mi povedala aj Basa(byvala) hned mi to bolo podozrive a tak som sa vybral sam a bol mi to cert dlzny :evil: . nasiel som ich na lavicke v parku ako sa "zohrievali". a tak som sa otocil o 180° a isie som sa vyrozpravat tu na forum a je mi lepsie. dakujem vsetkym
zuzkazuzka
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Naozaj brutál... Nezávideniahodná situácia. Nechaj si to preležať v hlave, medzitým sa ti niekto z nich určite ozve. Skúste to predebatovať, s tou babou by som to asi ukončila - aspoň vidíš, že ten vzťah nemal budúcnosť, keď bola schopná urobiť ti takúto vec. No a on - predsalen ho pravdepodobne poznáš dlhšie ako tú babu a tak si to zváž...
nejakymarko
Addict
Addict

Príspevok od používateľa nejakymarko »

ciastocne suhlasim s vendom! Chodte na pol deci a s kamosom si to vydiskutujte....holku si najdes lahko, ale komos to je uz tahsie a ked to bol fakt najlepsi kamos, taq mu to vrat :P a budete si 1:1 a uz to bude zase ako pred tym.

Len mna by este zaujimalo ako to bolo s tebou a s ex priatelkou....preco hladala utechu u niekeho ineho...?
vendo
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Robinho1290 napísal:ja som dnes chcel ist von. Tak som ho zavolal ci ide niekde a on povedal ze nemoze ze mu neni nejak dobre , to iste mi povedala aj Basa(byvala) hned mi to bolo podozrive a tak som sa vybral sam a bol mi to cert dlzny :evil: . nasiel som ich na lavicke v parku ako sa "zohrievali". a tak som sa otocil o 180° a isie som sa vyrozpravat tu na forum a je mi lepsie. dakujem vsetkym
takto to dopadne ked si najdes frajerku a ides sa pochvalit kamosom :D ona sa "zrazu" zamiluje do ineho a ty z nej nemas nic
BTW: za kompom nic nevyriesis, a ak si myslis ze on je tvoj najlepsi priatel tak namiesto pomsty hladaj riesenie :wink:
Robinho1290
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Skolacik napísal:ciastocne suhlasim s vendom! Chodte na pol deci a s kamosom si to vydiskutujte....holku si najdes lahko, ale komos to je uz tahsie a ked to bol fakt najlepsi kamos, taq mu to vrat :P a budete si 1:1 a uz to bude zase ako pred tym.

Len mna by este zaujimalo ako to bolo s tebou a s ex priatelkou....preco hladala utechu u niekeho ineho...?

je to tak ako povedal vendo: ze som sa sa s nou pochvalil kamosovi a boli sme spolu tak casto mi 3 ze si padli do oka. asi je krajsi alebo co??
vendo
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Robinho1290 napísal:je to tak ako povedal vendo: ze som sa sa s nou pochvalil kamosovi a boli sme spolu tak casto mi 3 ze si padli do oka. asi je krajsi alebo co??
NIKDY do svojho vztahu neplet cudzich ludi NIKDY
nejakymarko
Addict
Addict

Príspevok od používateľa nejakymarko »

ked si na tom avatare ty taq to ich bude dost co je krajsich ako ty :D

NEBOJTE SA NECHCEL SOM HO URAZIT, LEBO VIEM YE TO NIE JE ON :wink:
Robinho1290
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Skolacik napísal:ked si na tom avatare ty taq to ich bude dost co je krajsich ako ty :D

NEBOJTE SA NECHCEL SOM HO URAZIT, LEBO VIEM YE TO NIE JE ON :wink:
zase az tak zle na tom nejsom to je teraz v mijich ociach moj kamarat :wink:
vendo napísal:NIKDY do svojho vztahu neplet cudzich ludi NIKDY
asi tak. dik
5-ula
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa 5-ula »

mne sa stalo nieco podobne...viem ako sa citis...
midnight_man
Guru
Guru

all

Príspevok od používateľa midnight_man »

vendo napísal:NIKDY do svojho vztahu neplet cudzich ludi NIKDY
muda veticka mozem len potvrdit...nikdo do toho nepletne inych ludi,,,mozno tu na hojku ano,,ale v okoli nie,,,treba si to riesit sam a nie o toho pchat dazdeho(sory za chyby ina klaveska)
Napísať odpoveď