Co vzacne vam ukradli?
na strednej pocas jedneho rocnika (zhodou okolnosti to bol ten prvy) mi z tasky zmizol mobil N3510i a mp3ka (v casoch, ked mali mp3ky 32MB, takze si viete predstavit, ze kolko asi stala) a este som dalsi mobil nechal JEDEN RAZ na 5 minut v lavici...a uz tam nebol
N3510i mala vymeneny kryt (takze sa nedal pomylit s nejakym inym mobilom) mp3ka bola jedina svojho druhu na skole (iRiver) s takym specialnym priveskom s Che Guevarom co svietil na 10 metrov (zase unikat) a na N6100 (ten druhy mobil) som mal snurku z iRivera (ked ste niekedy mali iRiver, tak viete o com je rec, to sa proste neda ani kupit, ani nikde zohnat, dalsi original).
a vysledok vysetrovania? GeeKoon straca sam veci, sam si ich kradne...a ked triedny povedal rodicom, ze sa stala taka vec, ze zmizol mobil a trebalo by sa zlozit, tak ho skoro ukamenovali, sedlaci jedni hnusni...
...to sa ani neda opisat, jak je to cele "spravodlive"...
EQ
N3510i mala vymeneny kryt (takze sa nedal pomylit s nejakym inym mobilom) mp3ka bola jedina svojho druhu na skole (iRiver) s takym specialnym priveskom s Che Guevarom co svietil na 10 metrov (zase unikat) a na N6100 (ten druhy mobil) som mal snurku z iRivera (ked ste niekedy mali iRiver, tak viete o com je rec, to sa proste neda ani kupit, ani nikde zohnat, dalsi original).
a vysledok vysetrovania? GeeKoon straca sam veci, sam si ich kradne...a ked triedny povedal rodicom, ze sa stala taka vec, ze zmizol mobil a trebalo by sa zlozit, tak ho skoro ukamenovali, sedlaci jedni hnusni...
...to sa ani neda opisat, jak je to cele "spravodlive"...
EQ
mne zatial nic take neukradli ak si dobre pametam. najcastejsie ale pera a ceruzky
som celkom rad
(klopiky klopiky klop)
ale ked som bol mensi a sme mali skoda 120 tak nam ho uplne vybielili aj stierace zobrali. huncuti jedni. esteze boli taki kultivovani a podlozili auto tehlami.
[edit]: som si spomenul a raz mi v skolke ukradol spoluziak dievca. nic sa sice nestalo lebo som mal 2
-
Kibo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
tak ked neratam par krat vykradnute auto, tak mi ukradli bycikel. nic nezvycajne, zmizli mi dva ci tri v priebehu rokov, ale tento som mal tyzden, bol to origo horsky shimano dovezeny z talianska v case, ked tu este jazdili na ukrainach, skladackach ci bmx...
paradne to vtedy nasralo, aj ked som bol krpec
-
Ing.Zoidberg
Guru wannabe
-
korn
Novice
- Kontaktovať používateľa: