Mozu cernosi pit mlieko?

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Robinho1290
Medium Expert
Medium Expert
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Robinho1290 »

Shark NX napísal:tak tak jak Vendo tvrdi ... cerstvo nadojene (este teple) mlieko to je Lahodka ... Sladucke dobrucke ... a bud si isty ze sa doseres skor z Oducneneho Mlieka co ma 0.5 alebo menej Tuku/liter ako z Cerstvo nadojeneho kravskeho ...
Zil som velmi dlho na dedine z babkou ... viem o com hovorim

ale keby si bol zvyknuty na kupne ta by ti nechutilo nadojene. lebo to ma uplne inu chut. a naopak je to to iste ked si zvyknuty na nadoje tak by ti nechutilo kupne. aj ja viem o com hovorim mam pristup k obom druhom a mam to porovnane.
nejakymarko
Addict
Addict

Príspevok od používateľa nejakymarko »

ja suhlasim s robinhom
Skuste dat nejakemu rozmaznanemu deculku z mest, ktory vyrastal len a len na mlieku z obchodu cerstve nadojene mlieko....bud sa posere alebo povracia....nedokazal yb to vypit.... :wink: verte mi viem o com hovorim
Robinho1290
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Skolacik napísal:ja suhlasim s robinhom
Skuste dat nejakemu rozmaznanemu deculku z mest, ktory vyrastal len a len na mlieku z obchodu cerstve nadojene mlieko....bud sa posere alebo povracia....nedokazal yb to vypit.... :wink: verte mi viem o com hovorim
cista pravda :wink:
Explo!D
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Explo!D »

ty si to dieta? :lol:
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

ja som deculo z mesta a pil som stale iba kupne mlieko a ked mama doniesla domov nadojene od kolegine z valala tak mi sice nechutilo ale problemy som nemal.ver mi.viem o com hovorim :wink:
nejakymarko
Addict
Addict

Príspevok od používateľa nejakymarko »

Explo!D napísal:ty si to dieta? :lol:
nie ale ja si to dokazem premietnu na seba v takom zmysle ze moji rodicia v pohodke vypiju zakys, lebo na to vyrastali, ale ja ho nemozem ani citi...je mi z neho na :smt096 a to je presne ako s mliekom nadojenym a uz kupenym...
pinacolada napísal:ja som deculo z mesta a pil som stale iba kupne mlieko a ked mama doniesla domov nadojene od kolegine z valala tak mi sice nechutilo ale problemy som nemal.ver mi.viem o com hovorim :wink:
vidis nechutilo ti. to uz je tvoja vec ze si sa premohol a vypil si...ale necutilo ti
Robinho1290
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

kazdy ma ine skusenosti z mliekom ale je pravda ze nadojene mlieko je kvalitnejsie. lebo j to nahodou studujem takze ked vsetci vedia o com hovoria tak vedia nebudem sa hadat ale ja si myslim ze vsade je nejaka pravda 8)
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Skolacik to ze ti je zo Zakysu na grc to je len tvoja psychika
chrono
VIP
VIP

Príspevok od používateľa chrono »

Kyslomliečne produkty už neobsahujú laktózu, takže s nimi má tráviace problémy menej ľudí.
To, že niekomu vadí čerstvé mlieko je spôsobené tým, že obsahuje baktérie, na ktoré ten človek nie je zvyknutý (je to podobné, ako problém so stravou v zahraničí).
Robinho1290
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Shark NX napísal:Skolacik to ze ti je zo Zakysu na grc to je len tvoja psychika
sam si povedal ze pije zakysku to z normalne ho mlieka neurobis za 1 den ani maslo neurobis s kupneho mlieka. takze to znaci ze nadojene mlieko je ovela lepsie a tazssie stravitelne lebo obsahuje viac zloziek 8)
Robinho1290
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

chrono napísal:Kyslomliečne produkty už neobsahujú laktózu, takže s nimi má tráviace problémy menej ľudí.
To, že niekomu vadí čerstvé mlieko je spôsobené tým, že obsahuje baktérie, na ktoré ten človek nie je zvyknutý (je to podobné, ako problém so stravou v zahraničí).
tak je to presne
Napísať odpoveď