Shark NX napísal:tak tak jak Vendo tvrdi ... cerstvo nadojene (este teple) mlieko to je Lahodka ... Sladucke dobrucke ... a bud si isty ze sa doseres skor z Oducneneho Mlieka co ma 0.5 alebo menej Tuku/liter ako z Cerstvo nadojeneho kravskeho ...
Zil som velmi dlho na dedine z babkou ... viem o com hovorim
ale keby si bol zvyknuty na kupne ta by ti nechutilo nadojene. lebo to ma uplne inu chut. a naopak je to to iste ked si zvyknuty na nadoje tak by ti nechutilo kupne. aj ja viem o com hovorim mam pristup k obom druhom a mam to porovnane.
ja suhlasim s robinhom
Skuste dat nejakemu rozmaznanemu deculku z mest, ktory vyrastal len a len na mlieku z obchodu cerstve nadojene mlieko....bud sa posere alebo povracia....nedokazal yb to vypit.... verte mi viem o com hovorim
Skolacik napísal:ja suhlasim s robinhom
Skuste dat nejakemu rozmaznanemu deculku z mest, ktory vyrastal len a len na mlieku z obchodu cerstve nadojene mlieko....bud sa posere alebo povracia....nedokazal yb to vypit.... verte mi viem o com hovorim
ja som deculo z mesta a pil som stale iba kupne mlieko a ked mama doniesla domov nadojene od kolegine z valala tak mi sice nechutilo ale problemy som nemal.ver mi.viem o com hovorim
nie ale ja si to dokazem premietnu na seba v takom zmysle ze moji rodicia v pohodke vypiju zakys, lebo na to vyrastali, ale ja ho nemozem ani citi...je mi z neho na a to je presne ako s mliekom nadojenym a uz kupenym...
pinacolada napísal:ja som deculo z mesta a pil som stale iba kupne mlieko a ked mama doniesla domov nadojene od kolegine z valala tak mi sice nechutilo ale problemy som nemal.ver mi.viem o com hovorim
vidis nechutilo ti. to uz je tvoja vec ze si sa premohol a vypil si...ale necutilo ti
kazdy ma ine skusenosti z mliekom ale je pravda ze nadojene mlieko je kvalitnejsie. lebo j to nahodou studujem takze ked vsetci vedia o com hovoria tak vedia nebudem sa hadat ale ja si myslim ze vsade je nejaka pravda
Kyslomliečne produkty už neobsahujú laktózu, takže s nimi má tráviace problémy menej ľudí.
To, že niekomu vadí čerstvé mlieko je spôsobené tým, že obsahuje baktérie, na ktoré ten človek nie je zvyknutý (je to podobné, ako problém so stravou v zahraničí).
Shark NX napísal:Skolacik to ze ti je zo Zakysu na grc to je len tvoja psychika
sam si povedal ze pije zakysku to z normalne ho mlieka neurobis za 1 den ani maslo neurobis s kupneho mlieka. takze to znaci ze nadojene mlieko je ovela lepsie a tazssie stravitelne lebo obsahuje viac zloziek
chrono napísal:Kyslomliečne produkty už neobsahujú laktózu, takže s nimi má tráviace problémy menej ľudí.
To, že niekomu vadí čerstvé mlieko je spôsobené tým, že obsahuje baktérie, na ktoré ten človek nie je zvyknutý (je to podobné, ako problém so stravou v zahraničí).