oblek v crysis zvany Nanosuit, je pekne rozobraty a vysvetleny napr na poslednom Score LIVE.. priamo v hre si urcujes ci chces byt horsie viditelny (tj ciastocne splyvas s prostredim) ci chces mat vacsiu silu (lepsie skoky, moznost pastami drtit palmy) alebo ci chces mat vysoku rychlost.. posledny stvrty mod je ten normalny ktory budes pouzivat najviac - preco? lebo vsetky tie upravene mody minaju energiu a daju sa teda pouzit na par sekund. Celkovo to ako tam hrali na mna sice dojem urobilo.. ale hra kde mam tolke moznosti na vyber a niti ma aby som neustale premyslal co je v danej chvili najefektivneksie - nemozem si pomoct ale kde su tie casy ked som sa zabaval na hre a nie na vybere vhodnych kombinacii
ostrelovac napísal:tak ake bude ta harat ma minimalne poziadavky
nevem ako bude harať, ale minimalne nároky sa myslím ešte trochu poupravia... ešte je čas držať sa nejakých pevných údajov, ale jedno je isté, pre plný zážitok bude treba upgrade (môj názor)
ostrelovac napísal:tak ake bude ta harat ma minimalne poziadavky
prosim ta, pis pomalsie a precitaj si po sebe svoje vytvory, najlepsie ked si prispevok napises najprv vo worde aj s opravou pravopisu, pretoze prispevky co tu po tebe citam ma pichaju do oci. Ja len tak v dobrom, kym ta niekto nezazaluje za umyselne ublizenie na zdravi (tj ze niekomu sa pri citani toho textu skrizi pohlad a ostane skulit)
KoCi napísal:prosim ta, pis pomalsie a precitaj si po sebe svoje vytvory, najlepsie ked si prispevok napises najprv vo worde aj s opravou pravopisu, pretoze prispevky co tu po tebe citam ma pichaju do oci. Ja len tak v dobrom, kym ta niekto nezazaluje za umyselne ublizenie na zdravi (tj ze niekomu sa pri citani toho textu skrizi pohlad a ostane skulit)