prenasanie APP cez Bt

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
dkharro
Light Expert
Light Expert
Používateľov profilový obrázok

prenasanie APP cez Bt

Príspevok od používateľa dkharro »

mam MSI PC2PC BT a ked chcem nainstalovat a preniest to do tel tak napise ze Operacia zlyhala...neviete preco????mam nokiu n73
ob3l1x
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa ob3l1x »

a ako to prenasas ? pouzivas Nokia PC Suite ? or to robis cez Obex file tranfes ?
dkharro
Light Expert
Light Expert

ob3l1x napísal:a ako to prenasas ? pouzivas Nokia PC Suite ? or to robis cez Obex file tranfes ?
skusal som to cez PC SUITE....mam skusit cez to druhe co si mi napisal?
ob3l1x
Moderátor
Moderátor

hmmm cez nokia pc suite ti to nejde ? skusal si tam davat apps pre tvoj symbian ? konkretne pre 9.1 ? pretoze aplikacie na stary symbian niesu kompatibilne ...
dkharro
Light Expert
Light Expert

ob3l1x napísal:hmmm cez nokia pc suite ti to nejde ? skusal si tam davat apps pre tvoj symbian ? konkretne pre 9.1 ? pretoze aplikacie na stary symbian niesu kompatibilne ...
ved asno akusal...ved ja som na to 2x klikol a spytalo sama ci to chcem nainstalovat...dal som ano...a asi po 2 sekundachmi na pocitaci napisalo ze operacia zlyhala.....a telefon mi ano nenapisal ze ci chcem nainstalovat
ob3l1x
Moderátor
Moderátor

hmmm skus odinstalovat a znova nainstalovat PC Suite ... aa pc suite ti telefon detekuje ano ? aka velka je ta app co si sa snazil nainstalovat ? ak bola vacsia ako 1MB tak skus nejaku malicku app ci aspon to nainstaluje a ak mas aj moznost kabel tak skus cez kabel ci to aspon tak nainstaluje ...
dkharro
Light Expert
Light Expert

ob3l1x napísal:hmmm skus odinstalovat a znova nainstalovat PC Suite ... aa pc suite ti telefon detekuje ano ? aka velka je ta app co si sa snazil nainstalovat ? ak bola vacsia ako 1MB tak skus nejaku malicku app ci aspon to nainstaluje a ak mas aj moznost kabel tak skus cez kabel ci to aspon tak nainstaluje ...
no ma to asi 100kb...uz sa mi podarilo cez PC suite to urobit ale iba raz..potom mi napisalo ze sa telefon odpojil ale stale to bolo na bluetooth tak newem co mi to nejako blbne......len ja by som potreboval MSi bluetooth setup to CD co som mal k BT ked som ho kupil..lebo to nemamnainstalovane.....a ak by si dakte nasel tak mi posli link ze kde...skusal som uz ja z ich stranky MSI a aj som to nasiel ale ked som klikol tal mi uz iba napisalo ze sa neda najst server takze uz to maju zrsene
Napísať odpoveď