idem si precitat ten velkovykrm...
Problem (ako pribrať?)
-
P3Bo
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
to je somarina pretoze ten kto ma pomaly metabolizmus sa musi sakramensky ovladat aby nic nezral a chce sa mu a ty jest nepotrebujes proste sa prinutis jest ale nepride ti z toho zle iba sa budes citit prepchany zatial co ty druhy hladuju a je im z toho na p*cuM4jk1:-) napísal:tjn podla mna vecsi problem je pribrat ako schudnut. Ruky mam jak ceruzky
//400 prispevok
hehe taky problem mam aj ja.. tiez mam ruky jak ceruzky.. chudy som jak tycinka.. noaco? jem normalne, pasomnicu nemam, podvyziveny nesom.. aky problem? mojej frajerke to nevadi.. mojim kamosom tiez ne.. ja sa citim dobre tak ako som.. tak naco priberat? doktorka povedala ze je to pohoda.. ket som jej vravel ze cem daco na pribratie ta si len na celo potukala.. heh a bmi mam 16
uz ma to totalne prestalo trapit.. to ze som chudy nema nevyhody.. teda velmi malo.. ale zato dost vyhod
ja mam 19 rokov, 178 cm a 61 kg... tiez by som rad postupne pribral na takych 65 kg... ale ide to dost tazko a pomaly - na svaloch priberiem tak kilo za par mesiacov... do posilky chodit totiz nemozem tak cvicim len doma 3-4 x tyzdenne pol hodinku... co nie je vela ale viac nemozem... pribrat chcem z vlastnej vole, priatelke ani inym nevadi aky som...
Tak toto odporucam kazdemu si zobrat ku srdcu...Nie je nic horsie ako mat tenke ruky,nohy a mat tucny zadok,brucho...Zaklad je posilovanie-aktivita svalov+pravidelna strava,aspon 5xdenne.Inac pomocou väcsiny tychto rad co tu citam,by autor temy naozaj pribral.Ale co sa tyka vzhladu-myslim,ze nemal na mysli taketo pribratie.A aj zo zdravim to ma velmi malo spolocne...skura3 napísal:viete ludia lenze je rozdiel pribrat na tuku a pribrat na svalovej hmote...ked sa budete enormne prejedat tak jedine miesto kde naberiete objem je pupok a toje dost neprijemne...rada od profika
-
napalm
Light Expert
no v prvom rade ide o tu stravu, to je jasne, ale treba uprasnit AKU stravu.......tvaroh,vlocky,surove vajcia a tak...doporucujem trening 5x do tyzdna 1.5 hodiny na vsetky casti tela......prvy mesiac sa nezameriavat na ziadne konkretne casti..nech si telo zvykne....do pol roka musite zbadat prve naznaky......pochybujem ak nie 
-
Holubar
Darca
Tak toto by som velmi neodporucal. Velke riziko salmonelozy, tazka stravitelnost, mozna pritomnost avidinu (antivitamin biotinu). Treba povarit natvrdo,alebo inak tepelne upravit!napalm napísal:...surove vajcia a tak...doporucujem ...
A trening 5x do tyzdna je pre zaciatocnika vela. Staci 3x.
Si myslim
-
pinacolada
Guru wannabe
po chorobe asi tak pred troma tyzdnami som vazil nejakych slabych 60.tak som zacal doma cvicit (kliky,drepy,neajke cinky,a taka finticka na cecky-do posilky nemam s kym) a poriadne papat a sa postavim na vahu a taham to pomalicky na 70 (teraz okolo 67,5).celkom uspech si myslim no i tak som satle suchy.80 je moj ciel.
tak toto je fajn tema. tie odkazy na temu posilka su trosku o inom. je rozdiel pribrat uz na svalovej hmote, kde je aspon aky taky zaklad a pribrat vseobecne. mam 189cm a 68kg. malo co? cvicim v posilke a doma a prezieram sa ako osipana (slusnost treba dodrziavat)
a co z toho mam? nic. absolutne nic. kreatinom sa napchavat nechcem, to vyznam nema. ale ked som zacal riadne cvicit, tak tie 2 kila nejako prisli po vytrapenych hodinach. nie je to nic moc dve kila, ale lepsie ako nic. takze s jedlom treba aj riadne cvicit a to nie pol hodina denne, ale nadoraz. kym sval vyslovene nevypne a potom zraaaaaaaat. nie jest, ale ZRAT. to sa inak nazvat neda. jedenie bez cvicenia mi neprinieslo ani gram
takze ak bude niekto len zrat a mysliet si ako bohovsky priberie tak je to trosku aj mylne. u normalnych ludi to tak funguje, ale s rychlym metabolizmom je to ine. ak sa mylim, tak ma opravte, ale u mna to jednoznacne aspon trosku zabralo
ale este by sa mi hodilo tak 20kg 
-
Martinspeed
Medium Expert