Zakazane znaky

Diskusie na politické témy...
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa -AA- »

v symboloch je sila .. :)
pishta
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pishta »

Lolofon napísal:...zbili ich tak nas chceli zazalovat z RASISTICKY MOTIVOVANEHO UTOKU ,kde je spravodlivost ?
imho tak ako Fas. treba aj ANTI bit hlava nehlava jedna-radost vsetko su to podvrataci ktori upozornuju na svoju ubohost ....
Presne mas pravdu,som sice proti rasovym predsutkom ale,cigani atd. v poslednej dobe toto dost vyuzivaju proste cigani dobiju bieleho=v poriadku...biely dobije cigana=rasovo motivovany cin za ktory musi byt uvaleny poriadny trest aspon 8 rokov 8) :)
IMI
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa IMI »

pishta napísal:Presne mas pravdu,som sice proti rasovym predsutkom ale,cigani atd. v poslednej dobe toto dost vyuzivaju proste cigani dobiju bieleho=v poriadku...biely dobije cigana=rasovo motivovany cin za ktory musi byt uvaleny poriadny trest aspon 8 rokov 8) :)
takze tebe je to v poriadnu ides po ulici a deges ta dobije. to je ok ? ze prepeadaju ludi a zabijaju kvoli 100sk ? :?
Lolofon
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Lolofon »

IMI napísal:takze tebe je to v poriadnu ides po ulici a deges ta dobije. to je ok ? ze prepeadaju ludi a zabijaju kvoli 100sk ? :?
heh asi si nepochopil celkom skrytyt zmysel predchdzajucej odpovede,,,,, kazdopadne tich co "vystrkuju rozky" ci ide o "mensinovy" extrem alebo o nejake podradne skupiny,treba trosku upovedomit "ze od kazdeho vajcaka vecsi je 8),nikto nieje NEZBITELNY "
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Ja neviem, myslite ze by sa tieto extremisticke skupiny rozmahali aj keby tu nedobehlo tolko romov? nechcem tym nic zastavat ani vyvracat, len ma to tak napadlo, ci sa na Slovesku pohol listok bez vetra.
pishta
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pishta »

IMI napísal:takze tebe je to v poriadnu ides po ulici a deges ta dobije. to je ok ? ze prepeadaju ludi a zabijaju kvoli 100sk ? :?
Vobec si nepochopil,o tom som nic nepisal.Ja som skor hovoril o tom ked sme pri rasach,aj ked nerad posudzujem ludi podla pleti.Ale proste aj ked sa o tom vobec nehovori dost casto cigani dobiju obycajneho cloveka,vtedy sa nic nedeje.Ale akonahle napadne biely cigana je to rasovo motivovany cin...

Podla mna by ludia nemali vobec byt rozdelovany na rasy a nic by nemal byt raosovo motivovany cin,mal by to byt proste utok,a nemalo by sa to brat ako rasovo motivovany cin...Bol by to proste utok,za ktory by sa rovnako stihalo ako ked beloch dobije belocha...To je moj nazor

A moj nazor je aj taky ze s nackami do plynovej komory :evil: :?
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Hej? Aky plyn by si pouzil?
hezo
Darca
Darca

Príspevok od používateľa hezo »

rajský :twisted:

Ten kto sa zastáva rómov, asi nikdy nezažil nejaký stret s nimi, alebo dokonca bývať niekde pri nich...
Je to super pocit ak ideš z roboty, a väčšia polovica "cestujúcich" sú smradľavý ciagáni, rozkrikujúci sa na celý autobus...
Prípadne hŕba tohto odpadu sa pri nástupe do autobusu na teba nahrnie a v autobuse zistíš, že nemáš peňaženku, mobil.... :roll:
MGSnake
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa MGSnake »

hezo napísal:rajský :twisted:

Ten kto sa zastáva rómov, asi nikdy nezažil nejaký stret s nimi, alebo dokonca bývať niekde pri nich...
Je to super pocit ak ideš z roboty, a väčšia polovica "cestujúcich" sú smradľavý ciagáni, rozkrikujúci sa na celý autobus...
Prípadne hŕba tohto odpadu sa pri nástupe do autobusu na teba nahrnie a v autobuse zistíš, že nemáš peňaženku, mobil.... :roll:
Pesne tak ty ktorí ciganov obhajuju tak nevedia čo su zač!!
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Digital »

MGSnake napísal:Pesne tak ty ktorí ciganov obhajuju tak nevedia čo su zač!!
Ja som chodil na zakladnu do školy s ciganmi a byvam pri nich cely život, nemal som zatial ziadny konflikt s ani jedným ! Vacsinou viac vyrivaju tý holohlavý buze**** (NeoNhachisti) !
Mimochodom momentalne som aj ja holohlavy tak ty co mate hole hlavy a nieste tý šašovia bojujuci za narod tak vas som nemyslel :wink:
hezo
Darca
Darca

Príspevok od používateľa hezo »

Digital napísal:Ja som chodil na zakladnu do školy s ciganmi a byvam pri nich cely život, nemal som zatial ziadny konflikt s ani jedným ! Vacsinou viac vyrivaju tý holohlavý buze**** (NeoNhachisti) !
Mimochodom momentalne som aj ja holohlavy tak ty co mate hole hlavy a nieste tý šašovia bojujuci za narod tak vas som nemyslel :wink:
byvas asi pri 1% tzv. normálnych :P
IMI
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa IMI »

pishta napísal:Vobec si nepochopil,o tom som nic nepisal.Ja som skor hovoril o tom ked sme pri rasach,aj ked nerad posudzujem ludi podla pleti.Ale proste aj ked sa o tom vobec nehovori dost casto cigani dobiju obycajneho cloveka,vtedy sa nic nedeje.Ale akonahle napadne biely cigana je to rasovo motivovany cin...

Podla mna by ludia nemali vobec byt rozdelovany na rasy a nic by nemal byt raosovo motivovany cin,mal by to byt proste utok,a nemalo by sa to brat ako rasovo motivovany cin...Bol by to proste utok,za ktory by sa rovnako stihalo ako ked beloch dobije belocha...To je moj nazor

A moj nazor je aj taky ze s nackami do plynovej komory :evil: :?
no ok ja som to inac chapal. :)
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

dnes som cital ze v PL chcu zakazat aj komunisticke znaky. co vy na to? ja by som potom nemohol obliekat par triciek s toutou tematikou. (niesom komanch,ja ich nosim z recesie)
Lolofon
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Lolofon »

jackb napísal:dnes som cital ze v PL chcu zakazat aj komunisticke znaky. co vy na to? ja by som potom nemohol obliekat par triciek s toutou tematikou. (niesom komanch,ja ich nosim z recesie)
v polsku je v sucasnosti dost antikomunisticka vlada //bratia KACZYNSKI----takisto odpor proti rusku// a vzdy tam bol proti nemu silny odpor ... staci spomenut Solidaritu ,jej protesty atd,tak myslim to bolo v zositoch z dejepisu :D , ale imho to uz asi az "extremisticke" hoci koli utlaku atd na to maju celkom pravo
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

jackb napísal:dnes som cital ze v PL chcu zakazat aj komunisticke znaky. co vy na to? ja by som potom nemohol obliekat par triciek s toutou tematikou. (niesom komanch,ja ich nosim z recesie)
suhlasim s tym.este by som zakazal aj trapkom nosit tricka s che guevarom
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Digital napísal:Ja som chodil na zakladnu do školy s ciganmi a byvam pri nich cely život, nemal som zatial ziadny konflikt s ani jedným ! Vacsinou viac vyrivaju tý holohlavý buze**** (NeoNhachisti) !
Vies, niektori ludia k nejakemu narodu patria, narozdiel od teba a tak to ty nikdy nepochopis :P Neviem teda presne z kolkych "narodov" si poskladany ty, ale v jazyku naroda slovenskeho sa pise v nominative mnozneho cisla muzskeho rodu makke i (plati aj pre pridavne mena).
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Digital »

Aryan Angel napísal:Vies, niektori ludia k nejakemu narodu patria, narozdiel od teba a tak to ty nikdy nepochopis :P Neviem teda presne z kolkych "narodov" si poskladany ty, ale v jazyku naroda slovenskeho sa pise v nominative mnozneho cisla muzskeho rodu makke i (plati aj pre pridavne mena).
Ked ti mam pravdu povedať som v skutočnosti poskladaný s 3 národov , Madarsky , Slovensky a Taliansky.Absolutne mi to neprekáža :wink: A diky za krátku lekciu Slovenčiny :)
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

bud zakazat komunisticke znaky alebo povolit nacisticke, tak by to malo byt vsade.
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Digital napísal:Ked ti mam pravdu povedať som v skutočnosti poskladaný s 3 národov , Madarsky , Slovensky a Taliansky.Absolutne mi to neprekáža :wink: A diky za krátku lekciu Slovenčiny :)
Este ste to nebrali na slovencine? :)
Nechcem ta nejak zahltit ale pise sa z 3 národov...

Na to preco je nacizmus a jeho symboli zakazane (narozdiel od komunizmu) sa viedlo uz niekolko odbornych diskusii, ma na to vpliv viacero faktorov, ktore sa mi prave teraz nechce pisat:)

Tie vysvetluju preco, ale nepotvrdzuju spravnost.. tam potom tiez zalezi na subjektivnom uhle pohladu

ja suhlasim s nazorom zelevoca .
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

[quote][/quote]
viem ake to bolo v Polsku,ale myslim ze to moze byt aj jedna z provokacii Ruska,alebo Bieloruska kedze Polsko je velmi proamericke.
pina che-ho v pohode mozu zakazat, ja mam na tricku len plagat Interkozmosu, plagat "Schvalujem politiku strany", a Uljanova - on je jediny na zakazovanie, povedal by som
zelovoc presne tak
Napísať odpoveď