nieco sa konci a nieco sa zacina

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
braino.swk
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

nieco sa konci a nieco sa zacina

Príspevok od používateľa braino.swk »

zdravim,
tak ako som tu uz nedavno mal temu lebo sme mali s holkou problemy, tak uz je to neakutalne, rozisli sme sa asi pred 3 tyzdnami (po roku:( )
nechcem tu teraz riesit toto, uz je to passe, je mi to moc luto ze to medzi nami tak skoncilo, velmi rad by som to vratil spet, ale neda sa..
problem je v tom ze pred par dnami som spoznal jednu babenu a vyzera to ze tu nejake vzajomne sympatie su... co by nebolo zle, len mi ide oto ze mam kus dilemu ci mam nieco riesit, viete mohlo by to vyzerat ako ze naschval ted hned chcem mat babu aby som byvalej ukazal "ze ju nepotrebujem alebo ze mozem mat aj inu". no ja to tak nechcem, ju mam ozaj rad, a nechcem jej nijak ublizit, teda by som chcel vediet co si myslite o tom vy, ci to nevyznie zle z mojej strany a tak...
dakujem za odpovede
edit/ ja mam skoro 18, byvala 15 a tato nova 16 a nejake drobne
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

asi pred troma štyrmi mesiacmi by som ti napísal... ak ti stojí za to vraz do toho vztahu všetko čo máš....
teraz ti vravím.... ja by som to nerobil... alebo ked už hej tak dobre si rozmysli či k nej budeš niečo cítiť alebo nie a či aj ona to tak myslí.. skôr by som povedal skús ju trocha lepšie spoznať.. nemáš sa kam ponáhľať a možno a mesiac zistíš že to nieje holka pre teba a môže byť pozde a niekomu ublýžiš a nehovorím o tvojej bývalej.. neviem za akých okolností ste sa rozišli ale voči nej by to asi nebolo veľmi fér.. ale tak sme ludia a ludia niesú feréví...
Jungle
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Jungle »

nooo ak sa poznate par dni tak si myslim ze je zbytocne skoro nieco skusat - ja osobne najprv dievca dobre spoznam a az potom sa to prirodzene vyvinie na nieco viac... ved ked ste si sympaticki tak vam nic nebrani sa spolu stretavat, rozpravat a byt zatial kamarati - spoznate sa navzajom a pre byvalu to nebude take "do oci bijuce" ked budete zatial len priatelia... a cas ukaze ci aj nieco viac. tolko moja rada

napr. moja byvala sa nieco cez 2 mesiace po rozchode bozkavala a bohvie co este (nemyslim sex) s druhym rovno pred mojimi ocami na chate... aj ked to nerobila "naschval" tak nic prijemne
midnight_man
Guru
Guru

all

Príspevok od používateľa midnight_man »

K teme: neodporucam riesit dalsi "vztah" alebo nieco take cerstvo po predoslom vztahu...emocie a dojmi este z toho vsetkeho nevychladli este mas horucu hlavu..nechaj si to troska ulezat v hlave a potom neskor....Z mojej skusenosti ti vravim,,ja som tak spravil a jedine co bolo ze som jednej holke nalomil srdiecko :? a mrzi ma to ...keby som si to nechal vtedy prejst hlavou nestalo sa...takze to najpr predychaj...ako sam vravis este by si sa vratil spat no uz sa neda....treba sa stym vyrovnat..mozno je to tvrde ale musis :/
Playboy
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Playboy »

Ja si myslim, ze kazdy musi odhadnut, ci je citovo pripraveny na dalsi vztah. Mna nechala po 6,5 roku holka a za 2 mesiace som spoznal momentalne zenu (27r.) mojich snov a je nam spolu krasne. Ako bolo spomenute, netreba sa do toho hrnut. Aj my sme spolu cca mesiac chodili len tak von do prirody, na prechadzky, do kina atd. a az potom po vzajomnych rozhovoroch sme prisli na to, ze sa zrejme k sebe hodime. Ci je to pravda, ukaze ako vzdy len cas...
Carver11
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Carver11 »

priklanam sa k ludom, ktori ti odporucaju pockat. nemyslim, ze je dobre hned skakat do noveho, ked este stale nepreslo. mozno si myslis, ze uz ano a mozno uz skutocne ano, ale ako by si ty zareagoval, keby si ju videl s nejakym chalanom teraz? skus aj podla toho odhadnut. urcite by som pockal, lebo mozes aj to doshiahnut, ze zranis tuto babu kvoli starej. pockaj, kym sa vsetko dostatocne prehrmi...i ked na druhu stranu ktosi tu spominal, ze je to kazdeho osobna vec, ako rychlo a ako ucinne sa dokaze s rozchodom vysporiadat. mne to osobne trva vzdy dlhsie, takze preto hovorim pockaj.
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Re: nieco sa konci a nieco sa zacina

Príspevok od používateľa jin »

braino.swk napísal:zdravim,
tak ako som tu uz nedavno mal temu lebo sme mali s holkou problemy, tak uz je to neakutalne, rozisli sme sa asi pred 3 tyzdnami (po roku:( )
nechcem tu teraz riesit toto, uz je to passe, je mi to moc luto ze to medzi nami tak skoncilo, velmi rad by som to vratil spet, ale neda sa..
problem je v tom ze pred par dnami som spoznal jednu babenu a vyzera to ze tu nejake vzajomne sympatie su... co by nebolo zle, len mi ide oto ze mam kus dilemu ci mam nieco riesit, viete mohlo by to vyzerat ako ze naschval ted hned chcem mat babu aby som byvalej ukazal "ze ju nepotrebujem alebo ze mozem mat aj inu". no ja to tak nechcem, ju mam ozaj rad, a nechcem jej nijak ublizit, teda by som chcel vediet co si myslite o tom vy, ci to nevyznie zle z mojej strany a tak...
dakujem za odpovede
edit/ ja mam skoro 18, byvala 15 a tato nova 16 a nejake drobne
Najprv ju spoznal detailnejšie - to je základ. Nakoľko ešte môžeš byť v stave očarenia a endorfín v tvojom mozgu ešte nemusí byť v normálnej hladine, môžeš si jej osobu idealizovať. Ak sa ti zdá, že tvoje okolie by tvoje prípadné správanie mohlo pokladať za neetické, tak si urči rebríček priorít no to až po tom, ako ju detailnejšie spoznáš. Pri týchto začiatkoch je častým problémom hlavne unáhlenosť. Netlač na pílu :wink:
Keď budeš s ňou nechaj ju o sebe rozprávať, rozprávaj rozvážne a nie príliš rýchlo, nevyhŕkni na ňu príliš informácií a podobne. A ani jemná manipulácia rozhovoru v tomto prípade nie je hriech :)
braino.swk
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

diky chlapi, viete ako jasne ze nejdem s tou holkou hned po par dnoch riesit a bozkavat sa hned alebo co, vsak to tak nejde, isto budeme musiet zo zaciatku ist na to pomaly, spoznavat jeden druheho a tak.
skor mi ale ide o byvalu, ja ju mam hrozne rad, mozno radsej ako seba, ale bohuzial sa to medzi nami zhorsilo, ked sme sarozisli tak to bolo este celkom poho, ale posledny tyzden-dva sa to zhorsilo a ona sa ku mna sprava dost cudne, ako keby ma chcela vymazat zo svojho zivota, neviem preco to robi, nikdy taka nebola a odsudzovala to. Neviem mozno ma vycitky a takto sa ich chce zbavit, neviem, naozaj by som bol najradsej s nou, s nou by som si vedel predstavit mozno aj spolocny zivot, Tuto novu zatial moc detailne nepoznam,,, no mam o to zaujem.. ale zas nechcem aby to bolo hned take okate, ja tu svoju byvalu lubim, a nechcel by som jej tymto sposobom ublizovat..
ale aj tak dakujem za rady
midnight_man
Guru
Guru

braino.swk napísal:ale posledny tyzden-dva sa to zhorsilo a ona sa ku mna sprava dost cudne, ako keby ma chcela vymazat zo svojho zivota, neviem preco to robi, nikdy taka nebola a odsudzovala to.
Niesi sam...poznam to a tiez som doteraz neprisiel na to ze preco...asi na to chce zabudnut..no to sa jej nepodari..a preto vravim cakaj nechcem ti davat falosnu nadej no ked zisti ze to nejde a csaom mozno zisti ze ta fakt ma rada...a zmeni sa to vies zeny vela krat robia to co ani sami nechcu :) dakedy mam problem pochopit ze "preco?"
braino.swk
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

midnight_man napísal:Niesi sam...poznam to a tiez som doteraz neprisiel na to ze preco...asi na to chce zabudnut..no to sa jej nepodari..a preto vravim cakaj nechcem ti davat falosnu nadej no ked zisti ze to nejde a csaom mozno zisti ze ta fakt ma rada...a zmeni sa to vies zeny vela krat robia to co ani sami nechcu :) dakedy mam problem pochopit ze "preco?"
ja neviem, asi su to este deti, no naozaj tato moja sa tak nikdy nespravala, vzdy mala ochotu riesit problemy, a nie pchat hlavu do piesku ako pstros.
ja neviem co sa to porobilo, viete fakt nedokazem na nu zabudnut a nemam ani dovod, skor je tu problem ze asi ona chce zabudnut na mna, cudne su to stvorenia tie zeny.
midnight_man
Guru
Guru

all

braino.swk napísal:ja neviem, asi su to este deti, no naozaj tato moja sa tak nikdy nespravala, vzdy mala ochotu riesit problemy, a nie pchat hlavu do piesku ako pstros.
ja neviem co sa to porobilo, viete fakt nedokazem na nu zabudnut a nemam ani dovod, skor je tu problem ze asi ona chce zabudnut na mna, cudne su to stvorenia tie zeny.
VIdim ze sme z rovnakeho mesta :) nepisali sme si na pokeci? nahodou :) no to sa stava vravim dievcata su take...proste naraz sa to "posere" ....ale myslim ze u vas je este nadej ze by sa to mohlo spravit....tym ze tomu das cas....ona si musi porozmyslat co dalej..ale ak ste boli tak dlho spolu a ak vravis ze nikdy nebola taka podla mna jej dojde co a ako...len musis prist na to kedy je ta chvila ze by sa mozno aj vratila...a vstupit jej do toho :)
braino.swk
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

viete ozaj nechcem byt svina, ja som prave ten typ ludi co neznesie aby niekto koho ma rad trpel, a bohuzial vidim ze ona trpi, neviem sice preco ci preto ze existujem, alebo preto ze jej chybam, mozno oboje, no ked ona nebude mat zaujem to vyriesit, tak janeviem ako by som jej pomohol, fakt nie.. :cry:
midnight_man
Guru
Guru

braino.swk napísal:viete ozaj nechcem byt svina, ja som prave ten typ ludi co neznesie aby niekto koho ma rad trpel, a bohuzial vidim ze ona trpi, neviem sice preco ci preto ze existujem, alebo preto ze jej chybam, mozno oboje, no ked ona nebude mat zaujem to vyriesit, tak janeviem ako by som jej pomohol, fakt nie.. :cry:
Ja ti poviem,,pleco....ma zmatok,,trpi mozno pretoze si mysli ze sa trapis koli nej...chce to cas....hlavne jej daj cas vydrz to....a hlavne nerob nic take ze by si ju "odbil" alebo co...
Začiatok Konca
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Začiatok Konca »

Hmm...preco nie...mne sa stalo nieco podobne...s byvalou som sa pohadal koli nejakej kravine(neriesim)...a rozisli sme sa...ja som spoznal mega milu babenku...a po mesiaci(teda som ju poznal asi pol roka,len po mesiaci "vzajomneho spoznavania" sme sa dali do kopy)...a zatial to drzi..:) aj ja som nad tym rozmyslal...ale ked mas sancu,chop sa jej..:)
midnight_man
Guru
Guru

all

ZitePunkom napísal:Hmm...preco nie...mne sa stalo nieco podobne...s byvalou som sa pohadal koli nejakej kravine(neriesim)...a rozisli sme sa...ja som spoznal mega milu babenku...a po mesiaci(teda som ju poznal asi pol roka,len po mesiaci "vzajomneho spoznavania" sme sa dali do kopy)...a zatial to drzi..:) aj ja som nad tym rozmyslal...ale ked mas sancu,chop sa jej..:)
Lenze tu je takyy hacik ze ma svoju byvalu moc rad...a je moznost ze ona ma rada jeho stale stale...vies a zahadzovat taky dlhy vztah len koli tomu ze sa pohadaju....treba skusit zabojovat a az potom "hadzat flintu do zita"
ETieNne
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa ETieNne »

Téma znie "niečo sa končí, niečo sa začína". Ale moja rada je, nezačínaj nič nové, pokiaľ to staré ešte nie je definitívne skončené. Ak to tak sám ešte cítiš. Lebo hrozí, že ublížiš nie len sebe ale aj ďalším dvom ľuďom, alebo oni Tebe.
braino.swk
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Re: all

midnight_man napísal:Lenze tu je takyy hacik ze ma svoju byvalu moc rad...a je moznost ze ona ma rada jeho stale stale...vies a zahadzovat taky dlhy vztah len koli tomu ze sa pohadaju....treba skusit zabojovat a az potom "hadzat flintu do zita"
hm vies, tu ide o to ze ono to ma klesajucu tendenciu, ja uz ani neviem ako by som reagoval keby sme sa !nahodov"stretli na ulici, resp, skor sa bojim ako by reagovala ona, neboj ja nechcem tan vztah zahadzovat,moc pre mna znamena(l) ale zas tiez neviem ako dlho vydrzim, lebo dost am to ruinuje, pravdu povediac..
midnight_man
Guru
Guru

Re: all

ETieNne napísal:Téma znie "niečo sa končí, niečo sa začína".
Neviem co tym myslis :) vacsina takychto tem sa tyka konkretneho pripadu...
ETieNne napísal: Ale moja rada je, nezačínaj nič nové, pokiaľ to staré ešte nie je definitívne skončené. Ak to tak sám ešte cítiš. Lebo hrozí, že ublížiš nie len sebe ale aj ďalším dvom ľuďom, alebo oni Tebe.
PRESNE!!!
braino.swk napísal:hm vies, tu ide o to ze ono to ma klesajucu tendenciu, ja uz ani neviem ako by som reagoval keby sme sa !nahodov"stretli na ulici, resp, skor sa bojim ako by reagovala ona, neboj ja nechcem tan vztah zahadzovat,moc pre mna znamena(l) ale zas tiez neviem ako dlho vydrzim, lebo dost am to ruinuje, pravdu povediac..
Vies vidim ze ten vztah pre teba vela znamenal tak sa troska pozbieraj a zacni rozmyslat nad tym ako by so dal dokopy a nie ako by si sa na to vykaslal(nevravim ze kasles) Musis to hold vydrzat,,,to je umenie ak ju mas rad(lubis ju) vydrzat to.. a uvidis co pride...nenaliehaj na nu ze chces vysvetlenie!!! to by som neradil
Rastaman
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Rastaman »

Velmi tazka situacia. Zalezi ti na nej a nechces aby nahodou kvoli tebe trpela, ale zas ani ty nechces a nemozes trpet do nekonecna. V podstate ta ignoruje, aby ukazala, ze ta nepotrebuje ale ty sam vies, ze to neni pravda ale nemas to ako dokazat, lebo ta oklame aj do oci. Vies, ja hovorim tak, ze komu niet rady tomu niet pomoci (tak nejako). Chces jej dobre a ona to neprijima, lebo je tvrdohlava alebo ma zmatok v citoch. Jedna velka zahada, ale jedine co pomoze je cas.
krupica_dnb
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krupica_dnb »

...NIEEE!!!
Zas je tu téma kde sa budú preberať veci ktoré sa preberali v milión témach a každý sa tu bude zbytočne rozpisovať
--->>> :lock:
Napísať odpoveď