naj kamos

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Vigor
King
King
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vigor »

Robinho1290 napísal:ja som dnes chcel ist von. Tak som ho zavolal ci ide niekde a on povedal ze nemoze ze mu neni nejak dobre , to iste mi povedala aj Basa(byvala) hned mi to bolo podozrive a tak som sa vybral sam a bol mi to cert dlzny :evil: . nasiel som ich na lavicke v parku ako sa "zohrievali". a tak som sa otocil o 180° a isie som sa vyrozpravat tu na forum a je mi lepsie. dakujem vsetkym
Ospravedlnili...po tom, co Ta dva mesiace klamali. A este potom su schopni Ti obaja takto surovo klamat. Zase. Babu by som poslal kade lahsie, tu sa hadam ani neoplati riesit. A kamos? Neviem co mate za sebou spolocneho, ako dlho sa poznate a pod. Ale tu je dolezite ako to citis Ty sam, mas pocit, ze by si mu bol schopny niekedy este verit?

A k tomu, ze nezatahovat do vztahov inych ludi. Cista blbost. U nas v partii pozname vsetci vsetkych holky a u bab zase ich chalanov a nikdy sa nam nic taketo nestalo. To by sa mali akoze dvaja skryvat pred svojimi priatelmi? Blbost.
vendo
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vendo »

Vigor napísal:A k tomu, ze nezatahovat do vztahov inych ludi. Cista blbost. U nas v partii pozname vsetci vsetkych holky a u bab zase ich chalanov a nikdy sa nam nic taketo nestalo. To by sa mali akoze dvaja skryvat pred svojimi priatelmi? Blbost.
nemyslel som to takto je to asi zle napisane skor je to myslene konkretne na trojicu chalan+jeho baba +jej kamoska alebo zase jeho kamarat
vies ked chces byt s priatelkou niekde, chces s nou byt sam a nepotrebujes aby ti tam niekto obskakoval a "otravoval" vas nemam nic proti tomu ukazat ju kamosom ale ked si s nou chcem nekam vyjst tak preco tam do riti brat niekoho dalsieho? co nemam ruky/nohy/hlavu ze tam musi ist este niekto? :wink:
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

Nuž v tvojej situácii ti ťažko niečo radiť. Nakoľko som prežil čosi podobné, tak viem ako sa /približne/ cítiš. Je to večná dilema minulosti a súčasnosti. To, čo sa stalo vs. to, čo ste spolu prežili doteraz. Neviem, ako to berieš ty, no ja osobne by som sa na tvojom mieste už tou babou nezaoberal. Proste ste mali vzťah a priplietol sa do toho niekto iný. Svinstvo, ale to sa v dnešnom svete deje. Kľudne sa s tým chalanom naďalej kamaráť, no pamätaj, čo ti spravil. Tým bude vaše "kamarátstvo" naštrbené, no aspoň s ním zostaneš v kontakte. Ak si naňho naštvaný na plnej čiare /čo možno si, aj ja by som bol a to za akýchkoľvek okolností/, tak s ním sekni. O tej babe musíš už mať vlastný názor a aj myslím, že viem aký je, čiže to tu rozvádzať nebudem. Prečo to urobila? Poznám pár takýchto prípadov zo svojho okolia a môžem povedať, že to nie je nič neobvyklé. Proste sa stane, že si tvoja holka charakterovo "sadne" s niekým lepšie, ako s tebou. Potom záleží už iba na jej morálnej sile, ako sa rozhodne. Buď ti zostane verná a zostane verná aj hodnotám vzťahu, alebo sa rozhodne pre "druhého" a tým poruší hodnoty vzťahu, lojality a ide ľahšou cestou. Nechcem hovoriť, že to tak bolo, ale z vlastnej skúsenosti hovorím, že takto sa vzťahy zvyknú rozpadať po tom, ako jeden z partnerov ide do vzťahu bez výraznejšieho citového kapitálu.
A môj prípad? To bolo menej "brutálne", no bolelo to a veľmi. :( Stalo sa to tak, že som veľmi ľúbil jednu holku, no ona moje city neopätovala, no mne to neprekážalo. Šli sme na výmenný pobyt a ona aj môj môj best kamarát /aj ním stále je/ zostali doma. Vrátil som sa a všetko sa zdalo OK. Neskôr sa mi priznal, že spolu boli vonku, čo-to popili a vymenili si zopár bozkov. To som prijal a vážil som si ho za to, že mi to povedal. Zmieril som sa s tým prakticky okamžite. O hodný čas neskôr však na jednej párty sa všetkým mierne rozviazali jazyky a z cudzích úst som sa dozvedel, že spolu spali.* To som prekúsaval hodnú dobu. Bol som z toho frustrovaný a hlboko sklamaný, no nedával osm to veľmi najavo. Potom prišli depresie. Nakoniec som sa s ním o tom porozprával. Vysvitlo, že toho popili o dosť viac a on si to vôbec nepamätal**, uznal, že to bola chyba a ospravedlnil sa mi. Po čase som sa s tým vyrovnal a sme best friends doteraz. O nej sa rozpisovať nebudem, o nej je na hojku už aj téma a spomínam ju vo veľa príspevkoch. Celkovo som sa s tým zmieril, no kedykoľvek si spomeniem***, ako "cudzie ústa" vyriekli ten fakt stále to bolí, aj keď k nej už necítim ani z ďaleka to, čo pred tým. A s ním? Still best friends :mafia:

*: Ona to stále popiera, aj keď vtedy s "rozviazanejším jazykom" to priznala, čiže... :(
**: V tom mu verím :P
***: Spomienky sú aj iné a boľavejšie. Napríklad v ten večer ako som sa dozvedel "celú" pravdu, sa tá holka vyspala s týpkom, ktorý ma o tom informoval. Ja som sa pritom vyplakával vo vedľajšej izbepo tom, ako na mňa doľahla celá váha toho zistenia.. a všetko som od nich počul :cry: ...vážne zlý zážitok...
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

vendo napísal:nemyslel som to takto je to asi zle napisane skor je to myslene konkretne na trojicu chalan+jeho baba +jej kamoska alebo zase jeho kamarat
vies ked chces byt s priatelkou niekde, chces s nou byt sam a nepotrebujes aby ti tam niekto obskakoval a "otravoval" vas nemam nic proti tomu ukazat ju kamosom ale ked si s nou chcem nekam vyjst tak preco tam do riti brat niekoho dalsieho? co nemam ruky/nohy/hlavu ze tam musi ist este niekto? :wink:
Hej, zle sme sa pochopili :) . Jasne, ze ked pojdem s holkou von nezavolam si k nam dvom kamosa, tak ako si ona nezavola kamosku. To je jasne. Ale vo vacsej partii v pohode.
Mr.Jack
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mr.Jack »

Robinho1290 napísal:"nic take" len asi 2 mesiace sa stretaval s mojou teraz uz byvalou frajerkou. a neviem ci to mam dat jemu za vinu alebo jej. :roll: . obydvaja sa mi ospravedlnili ale rana na dusi ostane.
toto isté pržívam aj ja.... :cry: že kamarát...
ja som toporiešil asi takto:
s frajerkou sme sa rozišli, prerušil som snou uplne kontakt a to iste som spravil aj sním.. proste nechcem ich vidiet kým sa stým ako tak nevyrovnám.... ale to čo spravil mu nikdy neodpustím, bo porušil základné pravidlo kamaráctva Nikdy nebalte holku vašeho dobrého kamaráda.“ Je to ta nejhnusnější věc, jakou můžete udělat. Žádná holka nestojí za to, abyste zradili svého kamaráda.
maj.kl
Star
Star

Príspevok od používateľa maj.kl »

Mr.Jack napísal:Nikdy nebalte holku vašeho dobrého kamaráda.“ Je to ta nejhnusnější věc, jakou můžete udělat. Žádná holka nestojí za to, abyste zradili svého kamaráda.

nj toto je zakladne pravidlo... na kamaratovu holku sa nepozeraj ako na zensku... nedokazal by som to spravit kamaratovi... a keby uz on mne tak... ale co to bola za priatelka, ked mi to dokazala spravit. Priatela by som za to moc neodsudzoval, ak by sa mi v tom priznal. Ale v jeho pripade mu este klamal, tak to by som ho uz poslal dpc... aj ked verim ze by mi to moji hommies neurobili. :)
Mr.Jack
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

MicHo napísal:nj toto je zakladne pravidlo... na kamaratovu holku sa nepozeraj ako na zensku... nedokazal by som to spravit kamaratovi... a keby uz on mne tak... ale co to bola za priatelka, ked mi to dokazala spravit. Priatela by som za to moc neodsudzoval, ak by sa mi v tom priznal. Ale v jeho pripade mu este klamal, tak to by som ho uz poslal dpc... aj ked verim ze by mi to moji hommies neurobili. :)
vieš nikdy nevrav nikdy ... viem ako ona poplietla hlavy viacerým kamarátom., ale všetci odolakli až na tohto, cely čas tvtdil že on ju nechce že len kamoši... mal som mu to vysvetliť hned na zaiatku ručne... a bol by pokoj... a teraz ma to bohove štve že som mohol zakročiť kym nebolo neskoro... ale nespravil som nič.. doveroval som mu... ale ako sa povie.. dôveruj, ale preveruj...
kachna
King
King

Príspevok od používateľa kachna »

zlamal by som mu ruky a potom by som sa ho spytal ci vie preco ich ma zlomene. taketo svinstva sa jednoducho nerobia. je to nepisany zakon kt by sa mal dodrziavat. proste kamosova holka je tabu aj ked sa mi velmi paci. svinstvo najhrubsieho zrna. prec od takychto "kamosov"
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Zrovna som bol nedavno v divadle, a bolo tam predstavenie, kde sa okrem inych "chlapskych otazok" rozoberalo aj toto zlate pravidlo, a sice ze kamosova priatelka nie je pre teba zena, ale kamosova priatelka. Proste nedotknutelna a nech Ti je akokolvek sympaticka, musis to nechat tak. Alebo aj nemusis, ale potom mas to priatelstvo na haku.
.I.LoVe.lOvE.
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa .I.LoVe.lOvE. »

No mam podobny problem, lenze ja som na tej druhej (zlej) strane... Mrzi ma to dost, ale co uz. Bolo to uz davnejsie, jeden letny den, ked som sa zoznamila s mojim ex... Chodili sme spolu cca pol roka, ale take dva mesiace pred rozchodom sa to uz dost kazilo. Nechcela som ho nechat, lebo mi s nim bolo fajn, problem bol v tom, ze on mal radsej sport ako mna... No a ja som taky clovek, mam viac kamaratov ako kamaratiek, proste si s chalanmi velmi dobre rozumiem. Jeden chalan, je to moj anjel pozname sa uz dlho a strasne dobre si rozumieme, to je clovek, ktoremu sa nebojim povedat hocico a strasne mi na nom zalezi. Strasne vesela dusicka, dal sa dokopy s mojou spoluziackou... Chodili spolu myslim, ze dva tyzdne a prave v tomto obdobi bol strasne nestastny... Skratka sa stale hadali, nerozumeli si. Vztah sa zacal viac menej len cez internet, predtym sa osobne vidali len velmi malo... Aj ked boli spolu asi 2x v spolocnosti sedeli od seba 5metrov, proste nebolo medzi nimi nic... Bol strastne nestastny a stale mi vravel, ze so mnou mu je ovela lepsie ako s nou. Tak sa nakoniec rozisli a nieco po tom sme sa dali dokopy. Ked sa to ,,kamosky" dozvedeli vykliali ma na plnej ciare. Ano, uvedomujem si, ze som zly clovek. Obetovala som dost a vidim, ako sa ku mne niektori otocili chrbtom. Som teraz velmi stastna co sme spolu, stastni je aj on. Zivot prinasa rozne chvile a musim povedat, ze teraz som skutocne stastna. Mam priatela, ktory so mnou nezameta, moji rodicia ho maju radi a mam kamosov s ktorymi som to preskakala a viem, ze stoja pri mne... Mozte ma ukamenovat...
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

.I.LoVe.lOvE. napísal:No mam podobny problem, lenze ja som na tej druhej (zlej) strane... Mrzi ma to dost, ale co uz. Bolo to uz davnejsie, jeden letny den, ked som sa zoznamila s mojim ex... Chodili sme spolu cca pol roka, ale take dva mesiace pred rozchodom sa to uz dost kazilo. Nechcela som ho nechat, lebo mi s nim bolo fajn, problem bol v tom, ze on mal radsej sport ako mna... No a ja som taky clovek, mam viac kamaratov ako kamaratiek, proste si s chalanmi velmi dobre rozumiem. Jeden chalan, je to moj anjel pozname sa uz dlho a strasne dobre si rozumieme, to je clovek, ktoremu sa nebojim povedat hocico a strasne mi na nom zalezi. Strasne vesela dusicka, dal sa dokopy s mojou spoluziackou... Chodili spolu myslim, ze dva tyzdne a prave v tomto obdobi bol strasne nestastny... Skratka sa stale hadali, nerozumeli si. Vztah sa zacal viac menej len cez internet, predtym sa osobne vidali len velmi malo... Aj ked boli spolu asi 2x v spolocnosti sedeli od seba 5metrov, proste nebolo medzi nimi nic... Bol strastne nestastny a stale mi vravel, ze so mnou mu je ovela lepsie ako s nou. Tak sa nakoniec rozisli a nieco po tom sme sa dali dokopy. Ked sa to ,,kamosky" dozvedeli vykliali ma na plnej ciare. Ano, uvedomujem si, ze som zly clovek. Obetovala som dost a vidim, ako sa ku mne niektori otocili chrbtom. Som teraz velmi stastna co sme spolu, stastni je aj on. Zivot prinasa rozne chvile a musim povedat, ze teraz som skutocne stastna. Mam priatela, ktory so mnou nezameta, moji rodicia ho maju radi a mam kamosov s ktorymi som to preskakala a viem, ze stoja pri mne... Mozte ma ukamenovat...
V prvom rade by si nemala o sebe hovoriť ako o zlom človekovi! To nehovor, lebo nevieš aký sú to ľudia. Možno si stretla ľudí bezcharakterných, podlých, zbabelých, bezcitných, no zlých v ľudskej podstate nie. Stretnúť zlého človeka do morku kostí nie je ľahké.*
To, že si opustila svojho ex bolo myslím rozhodnutím správnym, lebo ako píšeš očividne si u neho nebola prvoradá a ak niekto uprednostní šport pred vzťahom mám na neho už vztvorený náyor. Pokiaľ sa vzťah rozpadne, kvôli tretej osobe, väčšinou to býva -ako som už písal- kvôli nedostatočnému citovému kapitálu z jednej strany. Ty si možno pochybila, no chybu spravil aj on. Ty si sa rozhodla podľa svojho srdca. Netvrdím, že to bolo to pravé orechové, no pokiaľ máš na toho chalana vážne silnú citovú náväznosť, tak si sa podľa mňa rozhodla správne, iba si nedomyslela to, aké to bude mať následky. Aj keď podľa archetypu športovca vo vzťahu by osm usúdil -môžem sa mýliť- ,že si pár dní ponadával, no rýchlo sa z toho otriasol. Čiže hlavu hore a raduj sa z nového vzťahu ako sa to len dá :).

*- psychológiou ľudského zla som sa zaoberal dlhšiu dobu a z tohto oboru mám aké-také poznatky.
.I.LoVe.lOvE.
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

jin napísal:... Čiže hlavu hore a raduj sa z nového vzťahu ako sa to len dá :).
Dakujem, cenim si tvoj nazor. Ja mam hlavu hore radujem sa ako sa da... Prve dva tyzdne boli ozaj tazke pocuvat to iste dookola aka som aka som... Teraz je to uz pecka tie reci idu okolo mna, ja hladim v pred. Je to egoisticke, ale podla mna je to tak dobre :)
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

.I.LoVe.lOvE. napísal:Dakujem, cenim si tvoj nazor. Ja mam hlavu hore radujem sa ako sa da... Prve dva tyzdne boli ozaj tazke pocuvat to iste dookola aka som aka som... Teraz je to uz pecka tie reci idu okolo mna, ja hladim v pred. Je to egoisticke, ale podla mna je to tak dobre :)
Iba si dávaj pozor od akých ľudí idú na teba tie reči. Takto totiž ľahko môžeš prísť o kamarátov/kamarátky, za ktorými ti potom bude ľúto. Ale keď sú to už dva týždnem tak s tým onedlho prestanú. Takéto veci iba vyvolajú rozruch, ako keď hodíš kameň do vody. Hladina sa nakoniec upokojí. :)
.I.LoVe.lOvE.
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

jin napísal:Iba si dávaj pozor od akých ľudí idú na teba tie reči. Takto totiž ľahko môžeš prísť o kamarátov/kamarátky, za ktorými ti potom bude ľúto. Ale keď sú to už dva týždnem tak s tým onedlho prestanú. Takéto veci iba vyvolajú rozruch, ako keď hodíš kameň do vody. Hladina sa nakoniec upokojí. :)
Teba treba len obdivovat. Ako vravim, prisla som o dost, otocili sa odo mna ludia od kt. som to cakala najmenej... Tie prve dni boli fakt nanic, citila som sa dost zle, ale mala som dost velku psychicku podporu v tom najhorsiom, hl. od skutocnych kamaratov, ktori sa odo mna neotocili a vypoculi si aj moju stranu. Podla mna dva tyzdne, v ktorych nie je absolutne ziaden cit nestoja za tolky cirkus... Zivot dokaze kopnut ovela silnejsie...
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

.I.LoVe.lOvE. napísal:Teba treba len obdivovat. Ako vravim, prisla som o dost, otocili sa odo mna ludia od kt. som to cakala najmenej... Tie prve dni boli fakt nanic, citila som sa dost zle, ale mala som dost velku psychicku podporu v tom najhorsiom, hl. od skutocnych kamaratov, ktori sa odo mna neotocili a vypoculi si aj moju stranu. Podla mna dva tyzdne, v ktorych nie je absolutne ziaden cit nestoja za tolky cirkus... Zivot dokaze kopnut ovela silnejsie...
Ak pri tebe aj vtedy v tých prvých dňoch sláli priatelia, tak to sú tí ozajstní, ktorí sa na vec vždy pozerajú z tvojho uhla pohľadu a sú voči tebe veľmi empatický. Tých si dobre stráž. O ostatných ťažko niečo súdiť, nakoľko ich chovanie voči tebe mohlo byť ovplyvnené mnohými faktormi, ale tých je vážne veľa. Aby som spomenul, tak najčastejšie - davová psychóza, vyjadrenie dlho potláčaných myšlienok a podobne.
Dva týžden bez citu? No neviem, no keď si to dokázala ignorovať tak to svedčí o tom, že sa dokážeš zakukliť do seba na celkom slušnej úrovni. To niekedy môže byť výhoda no aj nevýhoda...A s tým životom? Mierne klišé, no pravda...
Mr.Jack
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

no ja som dnes stetol to "mojho kamaráta" kvoli, ktorému sme sa rozišli a bol aj snou... 1krát po 3 týždnoch... a nebolo to vobec príjemné čo sa týka jej už aj celkom v pohode ale ked som vydel jeho ako sa usmieva a ako by sa nič nestalo... proste nemal ani tolko odvahy aby mi narovinu povedal čo a ako... proste hajzel.... celý čas že nič že on nič nechce a zrazu búúúm a už spolu chodia... a dozvedel som sa to iba od cudzích ludí.... fakt super deň.. :cry:
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Mr.Jack napísal:no ja som dnes stetol to "mojho kamaráta" kvoli, ktorému sme sa rozišli a bol aj snou... 1krát po 3 týždnoch... a nebolo to vobec príjemné čo sa týka jej už aj celkom v pohode ale ked som vydel jeho ako sa usmieva a ako by sa nič nestalo... proste nemal ani tolko odvahy aby mi narovinu povedal čo a ako... proste hajzel.... celý čas že nič že on nič nechce a zrazu búúúm a už spolu chodia... a dozvedel som sa to iba od cudzích ludí.... fakt super deň.. :cry:
To, že ťa to rozhnevalo je prirodzené, to by naštvalo aj vola. To, že ťa ona už neštve je tiež celkom normálne, nakoľko vinu "prenášaš" ne neho. Spôsobuje to tvoja domienka, že ti ju "ON" prebral a začínaš mať na neho zlosť, keď ho vidíš, nakoľko si uvedomuješ, že je to fakt. Aj vtedy, keď ste spolu ešte chodili si ho tak bral, ibaže podvedome. No teraz si to už v plnej miere uvedomuješ. Neviem však, ako sa chceš teraz zachovať, no navrhujem ti s nimi oboma na istý čas seknúť, kým sa s tým vyrovnáš, nakoľko teraz keby si sa s nimi aj naďalej stretával /vídaval, tak by ti to spôsobovalo ďalšiu zlosť /bolesť?/...
Môj názor na to, ako sa on zachoval by som formuloval podobne ako ty. A tie cudzie ústa sú vážne zlé...
Anjeliček
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Anjeliček »

..no pravdaze sa mi to stalo..urcite nesi sam...ja som sa sklamala .a ten vztah sa potom zmenil....predtym sme mali o com pokecat..ale teraz sa uz ani nevidame....tazko sa mi snou rozprava.....no ked zase na to pozeram ani mi nechyba lebo mam svohjo priatela a s nim sa mozem porozpravat o hocicom...luubim ho velmi..a verim mu.. :smt049
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Mr.Jack napísal:no ja som dnes stetol to "mojho kamaráta" kvoli, ktorému sme sa rozišli a bol aj snou... 1krát po 3 týždnoch... a nebolo to vobec príjemné čo sa týka jej už aj celkom v pohode ale ked som vydel jeho ako sa usmieva a ako by sa nič nestalo... proste nemal ani tolko odvahy aby mi narovinu povedal čo a ako... proste hajzel.... celý čas že nič že on nič nechce a zrazu búúúm a už spolu chodia... a dozvedel som sa to iba od cudzích ludí.... fakt super deň.. :cry:
Vzhladom na danu situaciu, mozes byt rad asi iba z jedinej veci, a to, ze on sam Ti dava dost dovodov aby si sa nanho uz vazne vykaslal. Poznam to a tez viem, ako to dokaze riadne napalit, ked Ty sa kvoli niecomu trapis a osoba, ktorej sa to tiez tyka sa tvari ako keby sa nikdy nic nestalo. Nato treba mat silne nervy a odstranenu chrbtovu kost. Ale ako vravim, co uz stalo sa. Cize ak by si mal chut sa odreagovat skus mu to vsetko co citis vyhrknut do tvare, cisto pre uvolnenie vnutorneho napatia :), otoc sa a hod to uz uplne za hlavu. Sice si v nedavnej dobe prisiel o dvoch ludi, na ktorych Ti zalezalo, no skus sa nato pozriet z pohladu, ze je predsalen lepsie, ze uz nebudes mat pri sebe osoby, ktore by Ta mohli hocikedy zradit a sklamat Ta. Neboli to ludia, na ktorych by si sa mohol v buducnosti spolahnut, za takymi Ti naozaj nemusi byt luto. Uz to spravili a ked im Ty tu doveru znovu nedas, nebudu mat sancu urobit to znova.
Mr.Jack
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

jin napísal:To, že ťa to rozhnevalo je prirodzené, to by naštvalo aj vola. To, že ťa ona už neštve je tiež celkom normálne, nakoľko vinu "prenášaš" ne neho. Spôsobuje to tvoja domienka, že ti ju "ON" prebral a začínaš mať na neho zlosť, keď ho vidíš, nakoľko si uvedomuješ, že je to fakt. Aj vtedy, keď ste spolu ešte chodili si ho tak bral, ibaže podvedome. No teraz si to už v plnej miere uvedomuješ. Neviem však, ako sa chceš teraz zachovať, no navrhujem ti s nimi oboma na istý čas seknúť, kým sa s tým vyrovnáš, nakoľko teraz keby si sa s nimi aj naďalej stretával /vídaval, tak by ti to spôsobovalo ďalšiu zlosť /bolesť?/...
Môj názor na to, ako sa on zachoval by som formuloval podobne ako ty. A tie cudzie ústa sú vážne zlé...
máš 100% pravdu a suhlasím stebou. ale ked ona mi tak strašne chýba a možno už by mi stačilo aspon jej kamaráctvo... a čo sa tíka jeho viem odpustiť strašne vela a toto asi fakt nie... nechcem ho už nikdy v živote vidiet, bo ked ho niekto spomenie, alebo vydím, hned mám na očiach všetko čo spravil, a že som mu to dovolil a nespravil som preto nič... :(
Vigor napísal:Vzhladom na danu situaciu, mozes byt rad asi iba z jedinej veci, a to, ze on sam Ti dava dost dovodov aby si sa nanho uz vazne vykaslal. Poznam to a tez viem, ako to dokaze riadne napalit, ked Ty sa kvoli niecomu trapis a osoba, ktorej sa to tiez tyka sa tvari ako keby sa nikdy nic nestalo. Nato treba mat silne nervy a odstranenu chrbtovu kost. Ale ako vravim, co uz stalo sa. Cize ak by si mal chut sa odreagovat skus mu to vsetko co citis vyhrknut do tvare, cisto pre uvolnenie vnutorneho napatia :), otoc sa a hod to uz uplne za hlavu. Sice si v nedavnej dobe prisiel o dvoch ludi, na ktorych Ti zalezalo, no skus sa nato pozriet z pohladu, ze je predsalen lepsie, ze uz nebudes mat pri sebe osoby, ktore by Ta mohli hocikedy zradit a sklamat Ta. Neboli to ludia, na ktorych by si sa mohol v buducnosti spolahnut, za takymi Ti naozaj nemusi byt luto. Uz to spravili a ked im Ty tu doveru znovu nedas, nebudu mat sancu urobit to znova.
no rozhovor sním si neviem predstaviť... bo on sa ma bál už od začiatku, bo vedel, že asi tuším jeho umysli.. a kedy že mu to poviem a ako ho poznám zas by všetko bud zatlkal, alebo by bol ticho to by ma mohlo až tak vytočiť že by som sa prestal ovládať (i ked mna vytočiť je velmi tažke, podarilo sa to len 1 človeku za 24 rokov) a ubližil by som mu.... a to nieje správne... možno by sa mi v tej chvíli ulavilo... ale nemalo by to žiaden zmysel...
Napísať odpoveď