SRDCE vs ROZUM - koho počúvnuť?
-
midnight_man
Guru
al
Som rad ze niekdo tu bere ohlad na duhu stranu,,,vies moja rada je taka ze nedavaj jej nadej..a nenechaj ju zamilovat sa kym si si nie aspon troska isty ze by vedel byt s nou....fakt nestoji to za to skamanie ktore prezije ak sa zamiluje ...atd....Mr.Jack napísal:no to áno, dufa že sa to zmení... "nádej vždy umiera posledná...." , ale nechcem aby dopadla tak ako ja že sa zamiluje a ja nie.... lebo viem aké je to trápenie a sklamenie....
-
Mr.Jack
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
Re: al
len ked to zistím už aby nebolo neskoro... lebo sa mi už pár krát stalo, že kvoli 1 babe som odmietol pár... , ktory by zato fakt stáli... a zistil som to až ked bolo neskoro...midnight_man napísal:Som rad ze niekdo tu bere ohlad na duhu stranu,,,vies moja rada je taka ze nedavaj jej nadej..a nenechaj ju zamilovat sa kym si si nie aspon troska isty ze by vedel byt s nou....fakt nestoji to za to skamanie ktore prezije ak sa zamiluje ...atd....
-
triple
Guru wannabe
Re: al
my ludia sme takí hlúpi že si uvedomíme čo máme až ked to stratímeMr.Jack napísal:len ked to zistím už aby nebolo neskoro... lebo sa mi už pár krát stalo, že kvoli 1 babe som odmietol pár... , ktory by zato fakt stáli... a zistil som to až ked bolo neskoro...
-
midnight_man
Guru
all
NO neviem ako si to myslel ale toto forum je tu na to aby poradilo..ak ches hustit ze ma niekdo ist pocuvat mamy.....mam ta vidiet ked si mal ty 15 ako si pocuval mamu..tak sa neozyvaj....doziera ma ked si niekdo kdo ma viac ako 18 len preto ze zije na tomto svete o par rokov dlhsie mysli ze je neviem aky mudry a ze je nieco viac..takze klidek!dair napísal:vecsina ludi co tu nema 18 (co je takych 90% min) by mala skor pocuvat svoje mamy![]()
aby tu nevznikali mega trapne temy ako....
NO hold toto je pravdaMr.Jack napísal:my ludia sme takí hlúpi že si uvedomíme čo máme až ked to stratíme
-
dair
Guru wannabe
Re: all
forum je tu aby poradilo a moja rada je pocuvaj mamumidnight_man napísal:NO neviem ako si to myslel ale toto forum je tu na to aby poradilo..ak ches hustit ze ma niekdo ist pocuvat mamy.....mam ta vidiet ked si mal ty 15 ako si pocuval mamu..tak sa neozyvaj....doziera ma ked si niekdo kdo ma viac ako 18 len preto ze zije na tomto svete o par rokov dlhsie mysli ze je neviem aky mudry a ze je nieco viac..takze klidek!
ale ty si vzpurny pubertak takze sa nic ine, ako tato reakcia, sa cakat nedalo
-
midnight_man
Guru
Re: all
LEbo ty si uz dospelakdair napísal:forum je tu aby poradilo a moja rada je pocuvaj mamu![]()
ale ty si vzpurny pubertak takze sa nic ine, ako tato reakcia, sa cakat nedalo
-
Vigor
King
dair internetove forum je okrem ineho aj nato, aby sa tu ludom poradilo a oni neboli vystavovani narazkam na ich vek. Co prave teraz robis. Sam musis vediet, ze Tvoja poznamka o mame bola dost od veci(aspon pevne veirm, ze si si toho vedomy). Ludia su casto prirodzene hanblivi a aj preto je casto internet ich jedina moznost ako ziskat radu od niekoho skusenejsieho. Zjavne sa sam pokladas za skusenejsieho a starsieho, to Ti tu nikto neberie, no snaz sa to vyuzit na tie rady, nie na kritiku ziadosti o ne.
-
dair
Guru wannabe
velmi pekne ti dakujem za usmernenie len dufam ze si si vsimol (aspon pevne veirm, ze si si toho vedomy) ze v poslednom case sa tu koli takymto ludom tu na fore rozsirilo strasne vela mega trapnych tem, tak aspon takymto sposobom sa snazim vychovat (priznam sa ze vlastne zabavat sa) tychto posthunterovVigor napísal:dair internetove forum je okrem ineho aj nato, aby sa tu ludom poradilo a oni neboli vystavovani narazkam na ich vek. Co prave teraz robis. Sam musis vediet, ze Tvoja poznamka o mame bola dost od veci(aspon pevne veirm, ze si si toho vedomy). Ludia su casto prirodzene hanblivi a aj preto je casto internet ich jedina moznost ako ziskat radu od niekoho skusenejsieho. Zjavne sa sam pokladas za skusenejsieho a starsieho, to Ti tu nikto neberie, no snaz sa to vyuzit na tie rady, nie na kritiku ziadosti o ne.
dufam a pevne verim ze si pochopil
-
triple
Guru wannabe
vieš kámo pre niekoho táto téma strašne veľa znamená a ked si myslíš že je to bull shit tak chod do shitu.dair napísal:velmi pekne ti dakujem za usmernenie len dufam ze si si vsimol (aspon pevne veirm, ze si si toho vedomy) ze v poslednom case sa tu koli takymto ludom tu na fore rozsirilo strasne vela mega trapnych tem, tak aspon takymto sposobom sa snazim vychovat (priznam sa ze vlastne zabavat sa) tychto posthunterov![]()
dufam a pevne verim ze si pochopil
kur*a tak človek sa tu fak cíti na pi*u a tvoje ko*ot sú to posledné čo potrebuje čítať.... kurvvaaa
-
dair
Guru wannabe
tymi hviezdickami nezakryjes svoju obmedzenost takze sa ukludni a skus najprv porozmyslat a potom opet porozmyslaj a potom ked porozmyslas aj po treti krat, tak potom si to nechaj pre sebatriple napísal:vieš kámo pre niekoho táto téma strašne veľa znamená a ked si myslíš že je to bull shit tak chod do shitu.
kur*a tak človek sa tu fak cíti na pi*u a tvoje kok**** sú to posledné čo potrebuje čítať.... kurvvaaa
-
triple
Guru wannabe
Porozmýšlal som a vieš na čo som prišiel máš pravdu ty si proste "KING"ale vieš čo? prečo sa vôbec zaoberám hlúposťami... je mi totálne jedno či si myslíš dôležité je že čo viem ja.. a ked si myslíš že táto téma je na hovno tak asi bude..ok jo.. máš pravdu...dair napísal:tymi hviezdickami nezakryjes svoju obmedzenost takze sa ukludni a skus najprv porozmyslat a potom opet porozmyslaj a potom ked porozmyslas aj po treti krat, tak potom si to nechaj pre seba![]()
len ešte jedna vec raz budeš aj ty potrebovať pomôcť s niečim s čím si nevieš rady a vieš čo budeš sám, ale aj tak nepredpokladám že si natoľko inteligentný aby si to pochopil a teraz napíšeš niečo čo bude podla teba v tipné a čo ma od*ebe....
AAle nebude to tak..
z mojej strany všetko
-
dair
Guru wannabe
nejde mi o to ta od** ako to obmedzene pises, ocividne nechapes o co tu ide aj ked uznavam potrebu ludi s obrovskymi problemami ako si asi ty....triple napísal:Porozmýšlal som a vieš na čo som prišiel máš pravdu ty si proste "KING"ale vieš čo? prečo sa vôbec zaoberám hlúposťami... je mi totálne jedno či si myslíš dôležité je že čo viem ja.. a ked si myslíš že táto téma je na hovno tak asi bude..ok jo.. máš pravdu...
len ešte jedna vec raz budeš aj ty potrebovať pomôcť s niečim s čím si nevieš rady a vieš čo budeš sám, ale aj tak nepredpokladám že si natoľko inteligentný aby si to pochopil a teraz napíšeš niečo čo bude podla teba v tipné a čo ma od*ebe....
AAle nebude to tak..
z mojej strany všetko
jedine nad cim sa zamysli je tvoj ubohy prejav plny nadavok ktorym to rozhodne nikde nikdy nedotiahnes a ak ta mozem poprosit uz sa ku mne nikdy neozyvaj.
lutujem tvojich rodicov za to ako ta vychovali