ziadne, jedna baba mi povedala ze ked necitam knihy tak nemam iQ ...vzapati na to povedala niekolko totalne nezmyselnych vyrokov, ale to nevadi. Podstatne je ze ona ma iQ, lebo cita knihy
pardon nie vzdy si citam v teme vsetky odpovede. je toho vela
// no hej lenze IQ test sa nema robit tak ze ja zadam svoj vek? je rozdiel ked robi ulohy 16 rocny a ked robi tie iste ulohy 60 rocny clovek. potom to nezmera velmi presne
// Nepis viacero prispevkov po sebe- nauc sa konecne pouzivat tlacitko UPRAV! Upravil Tomasito
IMHO IQ testy nie su objektivne, nemame nijaku mierku, podla ktorej by sme to odmerali. Par som ich robil a vysli mi cisla medzi 100-150, na kazdom zarucene objektivnom teste ine. Su to len stupidne obrazky vacsinou a zalezi na sposobe vnimania toho ktoreho cloveka
eMPiko - testy na internete nie su objektivne - ja povazujem za objektivny test celosvetovej spolocnosti MENSA (je to vlastne vstupny test), pripadne este IQ testy co robia psychologovia
eMPiko napísal:IMHO IQ testy nie su objektivne, nemame nijaku mierku, podla ktorej by sme to odmerali. Par som ich robil a vysli mi cisla medzi 100-150, na kazdom zarucene objektivnom teste ine. Su to len stupidne obrazky vacsinou a zalezi na sposobe vnimania toho ktoreho cloveka
Robil som si niekolko testov a tam mi vysledky skakali od 110 po 150, tak verim ze testy su neobjektivne
Kosh napísal:eMPiko - testy na internete nie su objektivne - ja povazujem za objektivny test celosvetovej spolocnosti MENSA (je to vlastne vstupny test), pripadne este IQ testy co robia psychologovia
Ale ako chces zmerat IQ, je na to nejaky meter??
Kazdy tento test je iny, cize ludia maju ine vysledky. To je ako keby som meral zakazdym s inym metrom
eMPiko napísal:Ale ako chces zmerat IQ, je na to nejaky meter??
Kazdy tento test je iny, cize ludia maju ine vysledky. To je ako keby som meral zakazdym s inym metrom
Ale ak by sme to mali povedat takto obrazne tak ten najpresnejsi meter ma prave MENSA
P3Bo napísal:Ale ak by sme to mali povedat takto obrazne tak ten najpresnejsi meter ma prave MENSA
To je mozne, ale aj MENSA svoje testy meni.
Podla mna je najvacsia hlupost meriat IQ na body.
Mali by sa merat podla percent, kolko ludi je pred tebou, resp. za tebou
eMPiko napísal:To je mozne, ale aj MENSA svoje testy meni.
Podla mna je najvacsia hlupost meriat IQ na body.
Mali by sa merat podla percent, kolko ludi je pred tebou, resp. za tebou
NO ved prave cim vacsia organizacia tym presnejsie tie testy su a nemozeme zabudat na to ze IQ samo o sebe nehovori o tom aky si inteligentny je to iba jedna cast tvojej celkovej inteligencie ...to ze mas IQ 200 ti nemusi zarucit ze vypocitas priklad 2+2=4 zober si napriklad nejakych autistov myslim ze by niektore testy napisali uplne bombasticky na do neba stupajuce cisla a naopak z inych by vyhoreli
P3Bo napísal:NO ved prave cim vacsia organizacia tym presnejsie tie testy su
Na to si ako prisiel, aky je podla teba rozdiel medzi ich testom a nejakym testom z netu? V obidvoch su len nejake obrazkove hadanky, ako posudis, ktore z nich lepsie meraju IQ?