Ja do krcmiem nechodievam, takze ma to az tak neobmedzuje, no ale co maju povedat ti, ktorych to obmedzuje? Nie je to proti zakonom demokratickeho statu?
//Co myslite, co mame robit?
Tebe by si pacilo, keby ti skola take nieco zakazala?? Ono, to tak v skutocnost funguje!! Kludne mozes dostat znizenu znamku zo spravania, v horsom pripade aj financnu pokutu od policajtov!!peterkozel napísal:co si sa uz zmagoril, ved a co cakas ze ti povedia, nechapem preco sem xy ludi taha take kravske kraviny
Ano, aj ti co maju 18 mozu dostat financnu pokutu, no len v tych horsich pripadoch - ked kricia na ulici, hrabu sa v smetnych kupach, alebo spia na lavicke.. To sa nestava, ale je to mozne, preto som povedal, ze v tych horsich pripadochbax napísal:finančnú pokutu od policajtov? a za čo??? veď si písal, že máš viac ako 18...
kričanie na ulici by sa dalo špecifikovať ako rušenie nočného kľudu... alebo prípadne na to sedí, že výtržníctvo... takže toto zas tak nedemokratické a neuveriteľné nie je... ale za to, že si v podniku kľudne aj v nálade a máš 18+ ťa pokutovať nemôžu...JaJeNiektoIny napísal:Ano, aj ti co maju 18 mozu dostat financnu pokutu, no len v tych horsich pripadoch - ked kricia na ulici, hrabu sa v smetnych kupach, alebo spia na lavicke.. To sa nestava, ale je to mozne, preto som povedal, ze v tych horsich pripadoch
Ákoze o nic nejde. Chcem ta vidiet ak si na teba sadne riaditel v maturitnom rocniku ako budes vyskakovat!!!!peterkozel napísal:uvidis ze je hlupost sa pozastavovat sa nad takymi malickostami, ved nejde o nic
kravina, ved ja som tiez chodil do skoly preboze, kaslem nato idem off a ty sa ides uplne zbytocne posrat s malickosti ako nejaky vlezdoprdelky, zdravimMixalesko napísal:Ákoze o nic nejde. Chcem ta vidiet ak si na teba sadne riaditel v maturitnom rocniku ako budes vyskakovat!!!!
Nejdem sa posrat, len mi nieje jedno ako sa budu ku mne ucitelky spravat! mna je to vlastne jedno, krcmy az tak nenavstevujem ale ide o princippeterkozel napísal:kravina, ved ja som tiez chodil do skoly preboze, kaslem nato idem off a ty sa ides uplne zbytocne posrat s malickosti ako nejaky vlezdoprdelky, zdravim
ked mas 18 mozu ti tak velky...(aj vtedy ked nemas) chacha akoze ked som bol na strednej a nahodou som pocul ze sa snazia o nieco take tak som to totalne odignoroval a ani sa nad tym nepozastavoval. skola ti nemoze dat financnu pokutu, v skolskom poriadku by malo byt napisane za co mozu znizit znamku zo spravania, ak si myslis ze to odporuje tvojim pravam, kludne napis na ministerstvo a sa informuj a kludne to povedz aj v skole. za to ze im normalne a civilizovane povies ze vase prikazy nebudem posluchat si na teba nezasadnu, zase si nemysli ze vsetci ucitelia nemaju co ine na robote nez len buzerovat ludi.aj oni su len ludia. kludne sa im na to vykasli a hotovo. a prinajhorsom sa spojte vsetci studenti a strajkujte a tu zmenu uvidite hned, ale musite byt jednotni.JaJeNiektoIny napísal:Chodim do skoly v malom meste. Gymnazium. Bilingvalne. Cirkevne. Ale v poslednom case zacinam lutovat, ze som sem isiel.Zakazali nam chodit do podnikov, ktore nevyhovuju skole - t.j. krcmy. Dokonca aj ked mame viac ako 18 rokov, cize sme dospeli, nemozme tam chodit! Nie je to porusovanie nasich prav? Ved sme dospeli ludia, ktori sa mozu slobodne rozhodnut ci chcu chodit do krcmy alebo nie.
![]()
Ja do krcmiem nechodievam, takze ma to az tak neobmedzuje, no ale co maju povedat ti, ktorych to obmedzuje? Nie je to proti zakonom demokratickeho statu?
//Co myslite, co mame robit?![]()