Satanizmus na Slovensku

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Satanizmus na Slovensku

Príspevok od používateľa P3Bo »

Takže toto je môj 666 prispevok tak ma napadlo že založím túto tému kedže som nič také nenašiel. :) Stretli ste sa s nejakým satanistom popripade celym kultom vo vašom meste ,aký mate názor na okultizmus myslíte si že to sú len výmysly ľudí ktorý sa ako satanisti tvária alebo sa v tom naozaj skrýva nejaké zlo ?
brainwirm
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa brainwirm »

lol o mne si par ludi mysli ze som satanista :D cera som cakal sore na mleko a bola tam taka stara baba :D pozerala das 10 min na moje tricko satyricon potom si odplula a prezehnala sa :D jak vo filme :D
miso03
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa miso03 »

skenner napísal:lol o mne si par ludi mysli ze som satanista :D cera som cakal sore na mleko a bola tam taka stara baba :D pozerala das 10 min na moje tricko satyricon potom si odplula a prezehnala sa :D jak vo filme :D
divis sa ? :)
pre nezainteresovanych
Obrázok
bocian
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bocian »

jj poznam par takych ludi unas v KE
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

minule som videl dvoch "satanistov" na stanici vo zvolene. pentagramy na bundach a krkoch. myslim ze vobec nemaju paru o tom co to je ale zda sa im to cool .. holt deti ..
co sa tyka tych pravych satanistov nepoznam no este jimi page(led zeppelin) :lol: ale to je o inom ..co si myslite o propagacii satana diabla a takychto veci v hudbe?? mne je to luto :cry: ak bude zaujem mam aj clanok o tom :(
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

Neviem , asi to boli Tváre Smrti ( autentické zábery smrti ) som pozeral :

FBI mala akciu , v jednom lesíku , bol tajomný domček ... Podľa zistení tam bola drogová predajňa , všetci sa chystali na záťach , vyčkali kým príde nejaký zákazník a vtedy vtrhli dnu ... Zhodili " priekupníkov " na zem a prehľadali miestnosť ...
Bohužiaľ alebo našťastie to neboli drogový díleri ale satanisti ...
V kuchynskom riade plno rúk , hlavy vystavené na obdiv v predsieni , vaňa plná krvi , no a v spálni samozrejme lebky a pentagram , osviečkovaný na posteli ...
nechcem Vás klamať , ale ľudské kosti našli v záhrade za domov , bolo ich buď 23 alebo 32 ... proste no comment ...

Čo ma hnevá o.i sú tie detinská , čo nevedia od radosti , vešajú na seba trápne symboly , a uctievajú bohviekoho ...
Osobne by som takýchto chudákov zavieral ...
No a už k tým rituálnym vraždám , jedine guľkou do zátylku , nech sa konečne stretnú s kým chcú ...

// prepáč ak Ti krivdím , ale mne sa zdá , že niečo takéto prezentuješ ty safan , proste svojimi názormi , výzorom som si Ťa nejako zatriedil do tejto skupinky , mýlim sa ? ak hej tak sa hlboko klaniam a prosím o odpustenie : P
eMPiko
Addict
Addict

Príspevok od používateľa eMPiko »

dawo napísal:minule som videl dvoch "satanistov" na stanici vo zvolene. pentagramy na bundach a krkoch. myslim ze vobec nemaju paru o tom co to je ale zda sa im to cool .. holt deti ..
co sa tyka tych pravych satanistov nepoznam no este jimi page(led zeppelin) :lol: ale to je o inom ..co si myslite o propagacii satana diabla a takychto veci v hudbe?? mne je to luto :cry: ak bude zaujem mam aj clanok o tom :(
Pentagram bol povodne znak Venuse, ale cirkev ho za starocia pretvorila na symbol satanizmu. Nie je na tom teoreticky nic zle, aj ked v dnesnej dobe by som pouzivanie uz nedoporucoval.
Takisto to je aj s Luciferom v preklade to je Svetlonos, tiez nejaka myticka bytost/boh, uz presne neviem
SRneC
Addict
Addict

myslis ze ak by cirkev nieco zmenila pouzivali by to satanisti? oni su predsa proti setkemu s cirkvou a bohom :wink:
eMPiko
Addict
Addict

dawo napísal:myslis ze ak by cirkev nieco zmenila pouzivali by to satanisti? oni su predsa proti setkemu s cirkvou a bohom :wink:
Cirkev to zmenila, ale satanisti to nezacali pouzivat hned potom.
Zmenili to imho ked katolizovali pohanov, a satanizmus vtedy asi este nebol
peterkozel
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa peterkozel »

ano poznam a vacsinou maju 14.rokov a vedia o tom uplne hovno ale aj tak si hovoria ze su satanisti, trapne
miki690
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa miki690 »

eMPiko napísal:Pentagram bol povodne znak Venuse, ale cirkev ho za starocia pretvorila na symbol satanizmu. Nie je na tom teoreticky nic zle, aj ked v dnesnej dobe by som pouzivanie uz nedoporucoval.
Takisto to je aj s Luciferom v preklade to je Svetlonos, tiez nejaka myticka bytost/boh, uz presne neviem
Hmm ... lucifer je padly aniel. Btw zakladatelom satanizmu bol nejaky knaz, ktory ako chodil po svete, tak sa mu nejako javilo, ze na svete nieje dobro a ze vsetko riadi diabol a preto mu treba sluzit. Rozne ritualy pribudli neskor :roll: Osobne satanistov nepoznam, ale podla mna by sa malo nosenie pentagramu trestat tak ako kreslenie hakoveho kriza :roll:
eMPiko
Addict
Addict

miki690 napísal:Hmm ... lucifer je padly aniel. Btw zakladatelom satanizmu bol nejaky knaz, ktory ako chodil po svete, tak sa mu nejako javilo, ze na svete nieje dobro a ze vsetko riadi diabol a preto mu treba sluzit. Rozne ritualy pribudli neskor :roll: Osobne satanistov nepoznam, ale podla mna by sa malo nosenie pentagramu trestat tak ako kreslenie hakoveho kriza :roll:
Je to padly anjel, ale jeho povod vychadza z pohansej mytologie, to co tam dotvorila cirkev je uz nieco ine.
Takto bolo zdemonizovanych mnoho veci:
Poseidonov trojzubec a Diablove vidly, dost podobne
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

schw33k napísal:Neviem , asi to boli Tváre Smrti ( autentické zábery smrti ) som pozeral :

FBI mala akciu , v jednom lesíku , bol tajomný domček ... Podľa zistení tam bola drogová predajňa , všetci sa chystali na záťach , vyčkali kým príde nejaký zákazník a vtedy vtrhli dnu ... Zhodili " priekupníkov " na zem a prehľadali miestnosť ...
Bohužiaľ alebo našťastie to neboli drogový díleri ale satanisti ...
V kuchynskom riade plno rúk , hlavy vystavené na obdiv v predsieni , vaňa plná krvi , no a v spálni samozrejme lebky a pentagram , osviečkovaný na posteli ...
nechcem Vás klamať , ale ľudské kosti našli v záhrade za domov , bolo ich buď 23 alebo 32 ... proste no comment ...

Čo ma hnevá o.i sú tie detinská , čo nevedia od radosti , vešajú na seba trápne symboly , a uctievajú bohviekoho ...
Osobne by som takýchto chudákov zavieral ...
No a už k tým rituálnym vraždám , jedine guľkou do zátylku , nech sa konečne stretnú s kým chcú ...

// prepáč ak Ti krivdím , ale mne sa zdá , že niečo takéto prezentuješ ty safan , proste svojimi názormi , výzorom som si Ťa nejako zatriedil do tejto skupinky , mýlim sa ? ak hej tak sa hlboko klaniam a prosím o odpustenie : P
to si robis pi*u??neverim ze daco take je mozne
SRneC
Addict
Addict

co by na tom bolo divne?? sak to patri k ritualom-obetam ... takto sa im to tam zbieralo.... :( podla mna by to malo byt tiez trestne nosenie tychto symbolov .. ked uz mozu byt nejake runy zle tak toto je 1000krat horsie ...

btw zaujimavost najsatanskejsi stat je taliansko(tyka sa to pocetu zvazov, spolkov a mecenasov z vysokej spolocnosti) :?
Fall
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Fall »

dawo napísal:minule som videl dvoch "satanistov" na stanici vo zvolene. pentagramy na bundach a krkoch. myslim ze vobec nemaju paru o tom co to je ale zda sa im to cool .. holt deti ..
dawo nechcem ta sklamat, ale jimmY page satanista nebol, to, ze sa zaujimal o okultizmus z neho satanistu nerobi, nesmies verit vsetkemu co na internete precitas(ano narazam na stairway to heaven odzadu), v dobe najvacsej slavy Led Zeppelin samozrejme kolovali rozne famy o spolceni skupiny so satanom a prekliati skupiny, no cele sa mi to zda pritiahnute za vlasy...:wink:

co sa satanizmu tyka, v jednej casti nasho sidliska je zvyseny vyskyt pentagramov na stenach dokonca som nadabil na jeden vacsi ako ja cez celu stenu, no nikdy som nikoho takeho nestretol. Mnoho deciek co sa tvari drsno vedia o podstate satanizmu asi tolko ako ja o atomovej fyzike a ked sused fero prejde na hip hop mame o satanistu menej, ja sice satanista urcite nie som, no nieco sa na mna nalepilo...

co sa tyka toho "domceka" je to jak s americkeho Bckoveho hororu, no ked si predstavim aky je svet obrovsky a kolko ludi tu je tak to nie je nemozne...

edit:
dawo napísal:co by na tom bolo divne?? sak to patri k ritualom-obetam ... takto sa im to tam zbieralo.... :( podla mna by to malo byt tiez trestne nosenie tychto symbolov .. ked uz mozu byt nejake runy zle tak toto je 1000krat horsie ...

btw zaujimavost najsatanskejsi stat je taliansko(tyka sa to pocetu zvazov, spolkov a mecenasov z vysokej spolocnosti) :?
mozes to prosimta nejak odovodnit? preto, ze sa ti nepaci ich nazor chces ich zakazat? Runy nie su zakazane vsetky, a tie co su zakazane su zakazane preto, ze priamo poukazuju na nacizmus ktori je na uzemi slovenska zakazany, kedze sa jedna o hnutie smerujuce k potlacaniu ludskych prav a slobod a je zodpovedny za stotisice mrtvych ludi :wink:
SRneC
Addict
Addict

Fall myslim ze icka rolu nehraju :wink:
... myslis si ze by niekto mal tu namahu nahravat chvaly pre satana na platnu odzadu keby to chcel robit z haluze?? imo nie. A page patri do nejakych okultnych spolkov. nemam dovod neverit internetu pretoze aj tu sa stranky delia na odpad a neodpad a ak sa ti chce skus mi to nejakym dokazom vyvratit... :)
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

myslim ze o tom viem velmi malo a zase povrchnakov komentovat nebudem. ale zda sa mi pritiahnute za vlasy uctievanie cisteho zla. kur*a lidi, ja mam pred takymi vecami respekt. do niektorych veci by sa ludia ktori o tom vedia velke kulove radsej nemali pchat nos. sladka nevedomost.
Fall
Medium Star
Medium Star

dawo napísal:Fall myslim ze icka rolu nehraju :wink:
... myslis si ze by niekto mal tu namahu nahravat chvaly pre satana na platnu odzadu keby to chcel robit z haluze?? imo nie. A page patri do nejakych okultnych spolkov. nemam dovod neverit internetu pretoze aj tu sa stranky delia na odpad a neodpad a ak sa ti chce skus mi to nejakym dokazom vyvratit... :)
no ked uz o niekom rozpravas mohol by si aspon zistit ako sa pise jeho meno, inac to posobi dost amatersky :wink:

skusim ti to napisat este raz zaujem o okultizmus z nikoho satanistu nerobi, v pripade, ze pekne a slusne poprosis napisem ti to este raz

internet je miesto kde moze dat KAZDY CO CHCE pokial to nie je v rozpore so zakonmy, cize chces aby bol page satanista ok, vygooglim ti XY stranok ktore tvrdia, ze bol. Nechces aby bol? Ok vygooglim ti XY stranok ktore tvrdia, ze nebol. Ide o to oddelit doverihodne informacie od tych menejdoverihodnych:wink:

Co sa tyka stairway to heaven, takychto reversed lyrics sa naslo kopa, no skusali ich pustat ludom nezainteresovanym bez toho aby im ktomu dali text reversed lyrics, nechytil sa skoro nikto, snazim sa ti tu naznacit to, ze kby ti ktomu nenapisali text, asi vtom nenajdes nic, cize netreba verit vsetkemu co citas...
:wink:
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

nejak kukam ten text stairwaz to heaven a jak kukam tak kukam nic zaujmave tma nevidim.ak cital kazde pismeno od zahu tak je to nejaka hatlanina a ked cital slova od zadu tak je to nedava zmysel aj tak.please dakto hodte nejaky kluc alebo take nieco
Fall
Medium Star
Medium Star

pinacolada napísal:nejak kukam ten text stairwaz to heaven a jak kukam tak kukam nic zaujmave tma nevidim.ak cital kazde pismeno od zahu tak je to nejaka hatlanina a ked cital slova od zadu tak je to nedava zmysel aj tak.please dakto hodte nejaky kluc alebo take nieco
nejde o to, ze si to mas precitat od zadu, ak mozes skus si najst na nete nejaky freeware co zvladne prehrat MP3 od zadu a skus tam nieco najst, pre objektivnost negoogli to, len to skus, poradim ti aj kde to hladat podla tej nahravky co visi na nete by to malo zacat 4:20 po koniec tej slohy, skus a uvidis sam ci tam je nieco alebo nie je
Napísať odpoveď