VISA Electron
VISA Electron
Znamy ma uplne novu kartu VISA Electron od TB. Da sa s touto kartou zaplatit premium na rapidshare?
Platobna karta, na ktorej je vypuklym tiskom uvedene meno majitela, jej cislo a platnost. Podstatne vsak je, ze embosovana karta ma sirsiu moznost pouzitia... Tzv. neembasovane karty maju spominane udaje uvedene nehmatatelnym plochym pismom, pricom su urcene na pouzitie v elektronickom prostredi ako bankomat, elektronicky terminal. Pre viac infos skus pozriet google.
A ešte dodám, že pri platbe cez net za nejakä službu, alebo prístup si daj pozor a pozorne študuj všetky tie zmulvy a podobne, kde klikas na Accept, prisiel som tak cca o 5.000 sk
Služba sa každy mesiac automaticky predzlovala, a kedze pri emboss karte nezadavas pin, automaticky to strhavalo money z uctu na kreditke
Služba sa každy mesiac automaticky predzlovala, a kedze pri emboss karte nezadavas pin, automaticky to strhavalo money z uctu na kreditke
Re: VISA Electron
Ako už písali vyššie tak nie, ale nie je problém si RS account zaplatiť cez WireTransfer. Na to myslím nepotrebuješ embosovanú kartu, akúrat sú tam nejaké poplatky za prevod.Syfon napísal:Znamy ma uplne novu kartu VISA Electron od TB. Da sa s touto kartou zaplatit premium na rapidshare?
Ja mam VISA electron od TB a ma vypukle pismo [meno, priezvisko, platnosť a nejake čisla, neviem na čo sú].. Platiť RS.COM som neskúšal, ale podľa všetkého by mala fungovať..Tomasito napísal:Platobna karta, na ktorej je vypuklym tiskom uvedene meno majitela, jej cislo a platnost. Podstatne vsak je, ze embosovana karta ma sirsiu moznost pouzitia... Tzv. neembasovane karty maju spominane udaje uvedene nehmatatelnym plochym pismom, pricom su urcene na pouzitie v elektronickom prostredi ako bankomat, elektronicky terminal. Pre viac infos skus pozriet google.
Pokial mas kartu Visa Electron, pochybujem, ze je embosovana- TB embosovane karty VISA Electron jednoducho nevydava.Frikso napísal:Ja mam VISA electron od TB a ma vypukle pismo [meno, priezvisko, platnosť a nejake čisla, neviem na čo sú].. Platiť RS.COM som neskúšal, ale podľa všetkého by mala fungovať..
PS: Niektori obchodnici mozu v ramci platby cez internet akceptovat platbu prostredictvom VISA Electron (napr. Ryanair), no ide skor o stastie ako pravidlo.
tiez som si myslel ze je nemozne aby sa dali elektronicke platby realizovat aj pomocou visa electron.
Avsak na PayPal je mozne sa zaregistrovat aj zaplatit s takouto kartou. Podmienkou je, aby to bola uz ta novsia platobna karta, ktora uz ma zozadu tzv security kod (posledne trojcislie) Priznavam ze osobne som to neskusal, ale jednemu som tiez tlacil do hlavy ze nie je mozne, a nakoniec to mozne bolo co mu aj v banke (SLSP) potvrdili.
Ci je mozne taketo platby vykonavat vseobecne, alebo len na paypal - o tom informacie nemam. Takze ked tak, tak vyskusajte. Ovsem podmienka je mat takuto sluzbu u banky aktivovanu (neviem ci je to automaticky alebo dodatocne)
Avsak na PayPal je mozne sa zaregistrovat aj zaplatit s takouto kartou. Podmienkou je, aby to bola uz ta novsia platobna karta, ktora uz ma zozadu tzv security kod (posledne trojcislie) Priznavam ze osobne som to neskusal, ale jednemu som tiez tlacil do hlavy ze nie je mozne, a nakoniec to mozne bolo co mu aj v banke (SLSP) potvrdili.
Ci je mozne taketo platby vykonavat vseobecne, alebo len na paypal - o tom informacie nemam. Takze ked tak, tak vyskusajte. Ovsem podmienka je mat takuto sluzbu u banky aktivovanu (neviem ci je to automaticky alebo dodatocne)
-
xH4wK
-
awtt
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
ja som nikde nic nevolal a funguje mi to vsetkoH@wk napísal:Ano funguje ... ale musis im zavolat aby ti nastavili limity ktore budu kompatibilne z internetbankingom.
tam to nevidno to si musis pozriet na vypise co ti chodi domou alebo na mail ak chces to cislo ktore ti malo pristef.K0 napísal:uz som si predtym nastavil limity...Ty ked si si robil ucet na paypale a pridaval si si tam tu kreditku, visu electron tak ked si si pozrel internet baking videl si tam ten obrat?Co si paypal stiahol?