VISA Electron

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
Syfon
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok

VISA Electron

Príspevok od používateľa Syfon »

Znamy ma uplne novu kartu VISA Electron od TB. Da sa s touto kartou zaplatit premium na rapidshare?
test
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa test »

Nie.
Syfon
Guru wannabe
Guru wannabe

test napísal:Nie.
A aku kartu treba?
Tomasito
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Tomasito »

VISA, MasterCard. Podla toho co ja viem, karty VISA Electron nie su embosovane.
Syfon
Guru wannabe
Guru wannabe

Tomasito napísal:VISA, MasterCard. Podla toho co ja viem, karty VISA Electron nie su embosovane.
skoda, co presne znamena to embosovane?
Tomasito
VIP
VIP

Platobna karta, na ktorej je vypuklym tiskom uvedene meno majitela, jej cislo a platnost. Podstatne vsak je, ze embosovana karta ma sirsiu moznost pouzitia... Tzv. neembasovane karty maju spominane udaje uvedene nehmatatelnym plochym pismom, pricom su urcene na pouzitie v elektronickom prostredi ako bankomat, elektronicky terminal. Pre viac infos skus pozriet google.
Syfon
Guru wannabe
Guru wannabe

diky za pomoc
hezo
Darca
Darca

Príspevok od používateľa hezo »

A ešte dodám, že pri platbe cez net za nejakä službu, alebo prístup si daj pozor a pozorne študuj všetky tie zmulvy a podobne, kde klikas na Accept, prisiel som tak cca o 5.000 sk :oops: :D
Služba sa každy mesiac automaticky predzlovala, a kedze pri emboss karte nezadavas pin, automaticky to strhavalo money z uctu na kreditke
quasimoto
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa quasimoto »

no ja som si tiez myslel ze sa s Visou Electron neda platit cez net, tzn ze nie je embosovana, no ale na moje prekvapenie letenky som cez Ryanair.com kupil uplne v pohode
enter00
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa enter00 »

Tomasito napísal:VISA, MasterCard. Podla toho co ja viem, karty VISA Electron nie su embosovane.
nejde o embosovanost, ale o Ecode alebo ako sa to vola, nove visa electron by uz ich mali mat. rovnako musis mat povolene elektronicke platby u banky(na TB Dialog Ti pomozu).
Paul
Medium Star
Medium Star

Re: VISA Electron

Príspevok od používateľa Paul »

Syfon napísal:Znamy ma uplne novu kartu VISA Electron od TB. Da sa s touto kartou zaplatit premium na rapidshare?
Ako už písali vyššie tak nie, ale nie je problém si RS account zaplatiť cez WireTransfer. Na to myslím nepotrebuješ embosovanú kartu, akúrat sú tam nejaké poplatky za prevod.
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Tomasito napísal:Platobna karta, na ktorej je vypuklym tiskom uvedene meno majitela, jej cislo a platnost. Podstatne vsak je, ze embosovana karta ma sirsiu moznost pouzitia... Tzv. neembasovane karty maju spominane udaje uvedene nehmatatelnym plochym pismom, pricom su urcene na pouzitie v elektronickom prostredi ako bankomat, elektronicky terminal. Pre viac infos skus pozriet google.
Ja mam VISA electron od TB a ma vypukle pismo [meno, priezvisko, platnosť a nejake čisla, neviem na čo sú].. Platiť RS.COM som neskúšal, ale podľa všetkého by mala fungovať.. :?
hezo
Darca
Darca

Príspevok od používateľa hezo »

jo to s vypuklim pismom by mala byt embosovana kreditka ;)
micpu
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa micpu »

Ja mam tiez Visa Electron ale pismo nieje vypukle ale take vrazene dovnutra, a to asi neznamena to iste, ze? :?:
Tomasito
VIP
VIP

Frikso napísal:Ja mam VISA electron od TB a ma vypukle pismo [meno, priezvisko, platnosť a nejake čisla, neviem na čo sú].. Platiť RS.COM som neskúšal, ale podľa všetkého by mala fungovať.. :?
Pokial mas kartu Visa Electron, pochybujem, ze je embosovana- TB embosovane karty VISA Electron jednoducho nevydava.

PS: Niektori obchodnici mozu v ramci platby cez internet akceptovat platbu prostredictvom VISA Electron (napr. Ryanair), no ide skor o stastie ako pravidlo.
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

tiez som si myslel ze je nemozne aby sa dali elektronicke platby realizovat aj pomocou visa electron.

Avsak na PayPal je mozne sa zaregistrovat aj zaplatit s takouto kartou. Podmienkou je, aby to bola uz ta novsia platobna karta, ktora uz ma zozadu tzv security kod (posledne trojcislie) Priznavam ze osobne som to neskusal, ale jednemu som tiez tlacil do hlavy ze nie je mozne, a nakoniec to mozne bolo co mu aj v banke (SLSP) potvrdili.

Ci je mozne taketo platby vykonavat vseobecne, alebo len na paypal - o tom informacie nemam. Takze ked tak, tak vyskusajte. Ovsem podmienka je mat takuto sluzbu u banky aktivovanu (neviem ci je to automaticky alebo dodatocne)
ef.K0
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa ef.K0 »

funguje vam paypal v spojeni s visa electron od Slovenskej sporitelni?
xH4wK

Príspevok od používateľa xH4wK »

ef.K0 napísal:funguje vam paypal v spojeni s visa electron od Slovenskej sporitelni?
Ano funguje ... ale musis im zavolat aby ti nastavili limity ktore budu kompatibilne z internetbankingom.
ef.K0
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa ef.K0 »

uz som si predtym nastavil limity...Ty ked si si robil ucet na paypale a pridaval si si tam tu kreditku, visu electron tak ked si si pozrel internet baking videl si tam ten obrat?Co si paypal stiahol?
awtt
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa awtt »

H@wk napísal:Ano funguje ... ale musis im zavolat aby ti nastavili limity ktore budu kompatibilne z internetbankingom.
ja som nikde nic nevolal a funguje mi to vsetko
ef.K0 napísal:uz som si predtym nastavil limity...Ty ked si si robil ucet na paypale a pridaval si si tam tu kreditku, visu electron tak ked si si pozrel internet baking videl si tam ten obrat?Co si paypal stiahol?
tam to nevidno to si musis pozriet na vypise co ti chodi domou alebo na mail ak chces to cislo ktore ti malo prist
Napísať odpoveď