SRDCE vs ROZUM - koho počúvnuť?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
midnight_man
Guru
Guru

all

Príspevok od používateľa midnight_man »

akoze dair nic prosti osobne ale ako si sem zacal pisat s kazdym sa iba hadas..skus prehodnotit styl akym pises prispevky mozno obsahovo maaju daco do seba ale ten styl akym ich pises...chodi sem dost ludi 13-17 a to potom beru ako urazku alebo daco take..skus to pisat troska ohladuplnejsie :wink:
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

dair napísal:nejde mi o to ta od** ako to obmedzene pises, ocividne nechapes o co tu ide aj ked uznavam potrebu ludi s obrovskymi problemami ako si asi ty....
jedine nad cim sa zamysli je tvoj ubohy prejav plny nadavok ktorym to rozhodne nikde nikdy nedotiahnes a ak ta mozem poprosit uz sa ku mne nikdy neozyvaj.
lutujem tvojich rodicov za to ako ta vychovali :?
to ako sa vyjadrujemje moja vec si pozri že k nikomu sa nesprávam ako k tebe a ešte raz si otvoríš hubu na mojích rodičov tak nechci vedieť čo by som s tebou spravil keby som ťa stretol osobne
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

tak ked si tototu modi vsimnu bude lock, na to dam krk
Stoporko
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Stoporko »

dair, mam viac ako tvojich oblubenych 18, no tato tema mi v mnohom pomohla. Nie je to, ako ty vravis, megatrapna tema nedochodenych pubertiakov. Niektori ludia mozno chodia posediet do baru a tam si riesia svoje ziale a bolesti, niektori pytaju radu od rodicov, no niektori s rodicmi mozno nemaju taky dobry vztah a preto prosia o radu skusenejsich kamaratov. A je to pre nich vyhodnejsie v tom, ze sa mozu pytat anonymne. Prosim, tuto odpoved neber ako utok na tvoju osobu, chcem len slobodne vyjadrit svoj nazor.

K teme: Myslim si, ze srdce cloveka (city) je velmi nebezpecny nastroj, ktory je treba pouzivat len velmi opatrne a vzdy musi prejst cez "antivirak" rozumu. Inak mozu nastat rozne velmi neprijemne situacie. Inak, chcem hodit do plena taku otazocku: co je cennejsie- priatelstvo alebo vztah s dievcatom? Podla srdca je odpoved jasna, to druhe. Ale ked sa nad tym hlbsie zamyslite... lebo raz som od holky dostal taku interesantnu odpoved: ...ved priatelstvo je niekedy cennejsie ako vztah... a tak ma to vtedy zarazilo, ze fakt, ona ma v niecom pravdu...

inak, drzim kazdemu, kto tu ma nejaky problem (pridavam sa k vam...), aby sa nam co najskor vyriesili tak, aby to bolo co najlepsie nielen pre nas, ale i pre tu druhu (drahu) polovicku.
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

dair:
Dlho som sa snažil tvoje názory a postoje ignorovať, no ale toto ma už vážne dostalo. Tolerancia, empatia, ústretovosť a praobyčajná ľudská slušnosť ti nič takto nehovoria? Nie...Zrejme nič. Ty si proste dojdeš, pourážaš všetko naokolo a potom sa cítiš ako neohroziteľný BOSS.
Som veľmi zvedavý, či keď si ty mal takých 16-17 rokov /18 už nespomínam, to už si bol predsa dospelák/, tak že či si svoje problémy tohto typu riešil so svojou mamou /neútočím tým na tvoju mamu/. To by ma vážne zaujímalo. Keď si myslíš, že tieto témy sú megatrápne, prečo do nich vôbec prispievaš?! Nechaj ich proste na pokoji a nevŕtaj sa do toho!
Kľudne si mysli, že som strečkujúci pubertiak, teba MVP!!! Prosím neeaguj na môj príspevok a snaž sa ma nekontaktovať.
Tento post je ajtak úplne OT a bude modermi premazaný, ako aj zvyšok OT, čo tu vznikol...ale nedalo mi to :!:
dair
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dair »

VZHLADOM NA TEMU BY MA ZAUJIMALO CO VLASTNE MOMENTALNE POUZIVATE, SRDCE ALEBO ROZUM....

ako chalani sorry ale ak toto pokladate za normalne reakcie na koment typu "pocuvaj svoju mamu..." a ohanate sa tu svojou ohladuplnostou a empatiou a rozumom.... kde su tie vase hodnoty s ktorymi sa tu naparujete...
prevdupovediac suhlasim (s prispevkami povyse urcitych ludi) a rozumiem o com tu tocite pretoze sam sa divim kam sa takato vec dotiahla ale mozno taketo moje prispevky v poslednom case su rekcie na absurdity co odradzaju ludi co su tu na fore uz nejaky ten cas (ak ma chapes JIN) a to je teda nielen moj vykyv ako tu chapete ale aj ich hlas. Vela ludi ako si spominal JIN to tu len ignoruje a kto zareaguje tak ten je ukamenovany typmi ako triple ktorych vyjadrovanie sa znizuje na uroven 14rocneho nevychovaneho fagana a s takymi je kazdy dialog zbytocny.... takyto ludia ako on kazia charakter tohto fora.
to triple: nepoznas ma a (byt doma na slovensku ver ze by som ta rad stretol) bol by si ale dost nemilo prekvapeny. (a fakt ze sa znizujes k od nadavok este aj k fyzickemu nasiliu hovori za vsetko)
A neotvaram si hubu na tvojich rodicov len vyjadrujem svoj smutok nad tym co vzislo z ich snahy... :?

koncim tento dialog nech mate klud aj vy aj ja
Tomasito
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Tomasito »

Padlo tu niekolko zaujimavych nazorov, uvedomte si vsak, ze je to flame. Teraz sa mi to tu nechce premazavat, zatial :lock2:
Zamknuté