inak congratulation
Pro Evolution Soccer 6
Stadiony v hre naimportovane rucne nemam.Mam tie, ktore su orig. v SP. Ale odporucam ti pozriet toto forum: http://www.fifacz.com/forum/viewthread. ... 327&page=1VINNIE napísal:nazdar, potreboval by som pomoct s jednou vecickou. mam EvoStadiumpack, normalne som to rozbalil do kitserveru/GDB dal setup nainstaloval, ale vobec to nemam v hrenevies kde moze byt chyba? evolution patch nemam nainstalovany, nebude to v tom? dikes
je tam 42 stran takze urcite najdes odpoved tam.Ak nie spytaj sa tam odbornikov...
Otvor si Program Files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 6\kitserver, otvor SETUP.exe a klikni na INSTALL.VINNIE napísal:no skusil som tam napisat hadam sa dockam odpovede, nieco zevraj s map.txt by tam malo byt, ale aj to som prepisal a nic
Teda pokial to nemas.A ak install mas, daj remove a este raz install.
Setings.Exe
čafte ľudia, mám jeden problém, ktorý myslím tu už bol spomenutý. Som si nainštaloval PES6..a ked chcem zmenit nastavenia (setings.exe) tak mi ich nezmení..normálne si zmením controls dám OK, ale nič sa nezmení...pls poradte, hrávam to už dosť dlho a zvykol som si na moje nastavenia... (a to som si stiahol ešte SUPERPATCH ) PLS- nepomôhlo by náhodou keby som to prepísal iným setings.exe...skúste to uploadnut budem vďačný !!

KitServer
Sajmon, potrebujem jednu vec, ako si to myslel pri tom návode na ten patch, že skopírujte obsah adresára KitServer do UŽ VYTVORENĚHO adresára KitServer ? ja tam pri hre žiadny KitServer nemám..... PLS porad ako to mám spraviť s tým KiServerom (ako ho mám nastaviť), lebo sa mi to nedarí...thnx 
na SP nebol doteraz vydany ziaden update. Takze verzia zostava povodna, ktoru mozes stiahnut na fore http://www.fifacz.com/forum ale vysiel PES 6 Czech Super Patch 2007 v1. 0 ktory by som hodnotil dost kladne, takze myslim, ze j lepsi ako SP a nie su s nim ziadne problemy.Osobne mam SP+CSP mixtest napísal:Kde stiahnem poslednu funkcnu verziu Superpatchu?
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Smokee: To, co som napisal je uplna kravina. FIFA je klon sama seba, nic nove sa tam nerobi, jedine sa naposledy pridala mozno managera a to je cele. Hravam ju od roku 1997 a jediny velky skok, ktory nastal bol medzi FIFA 97 a 98, tam boli zmeny radikalne. Potom neskor uz nic moc, supisky domiesane len s mensimi aktualizaciami, pridanych par lig. Pripada mi to skor ako akrada, nez dobra simulacia futbalu. Navyse Champions League je to iste ako normalna FIFA, len v prevedeni pre ligu majstrov, rovnako ako boli prevedenia pre majstrovstva sveta - ziadne vylepsenia, nulova oprava bugov, len cisto marketingovy tah.
Za kvalitnu simulaciu mozem povazovat PES6, ktory je na velmi vysokej urovni. Jedina vec, ktora mi vadi je to, ze nemaju licenciu od FIFA organizacie, inak tam prakticky nie je co vytknut.
Napisat, ze PES6 ma biednu hudbu v menu je ubohe, ved predsa su to hry pre milovnikov futbalu, ide tam o hru samotnu a hratelnost, nie o to, aka hudba je v menu.
Za kvalitnu simulaciu mozem povazovat PES6, ktory je na velmi vysokej urovni. Jedina vec, ktora mi vadi je to, ze nemaju licenciu od FIFA organizacie, inak tam prakticky nie je co vytknut.
Napisat, ze PES6 ma biednu hudbu v menu je ubohe, ved predsa su to hry pre milovnikov futbalu, ide tam o hru samotnu a hratelnost, nie o to, aka hudba je v menu.
hojko: nj, ale ty možno nie si detailista ako ja. Mne vadí každý detail dokonca aj tie vo Fife 07. Možno som len zvyknutý na Fifu, a preto tak slabo hodnotím iné futbalové hry. Champions league sa celkom dosť líši hrateľnosťou od Fifi, hlavné niektorými vylepšeniami v ovládaní, možno krajšou grafikou, iné hodnotenia hráčov atď. Som zvedavý na 08čky a na PES7, ak teda tá PES 7 výjde, lebo 08čka výjde už asi isto.
Ak sa ti nepaci hudba tak vypni reproduktory. A ak sa ti hudba nepaci ale ches ju tam mat, je nejaky problem najst si navod ako hudbu v menu upravit resp. zmenit za inu ?Smokee napísal:hojko: nj, ale ty možno nie si detailista ako ja. Mne vadí každý detail dokonca aj tie vo Fife 07. Možno som len zvyknutý na Fifu, a preto tak slabo hodnotím iné futbalové hry. Champions league sa celkom dosť líši hrateľnosťou od Fifi, hlavné niektorými vylepšeniami v ovládaní, možno krajšou grafikou, iné hodnotenia hráčov atď. Som zvedavý na 08čky a na PES7, ak teda tá PES 7 výjde, lebo 08čka výjde už asi isto.
-
VINNIE
Medium Expert
- Kontaktovať používateľa:
smokee ak si detailista, tak si obuj kopačky a chod si von zakopať s chalanmi.... fifa je parodia na futbal na pocitacoch. za to pro evolution soccer prinasa najvacsi pozitok z hry na pocitacoch. nepaci sa ti hudba? pusti si winamp. tipujem, ze sa ti pes nepaci preto, lebo tam nevyhravas kazdy zapas, ale uz ta PC aj porazi co? .... brain on pls kamo
Nie, to nie je pravda. Kvôli tomu to nie je, určite. Ano, PCčko ma niekedy porazilo, ale menej, než ja jeho, aj keď som to hral možno 5-6(x). PRoste mi PES6 nesadla, je to len môj názor, uvidíme čo nám prinesie PES7VINNIE napísal:smokee ak si detailista, tak si obuj kopačky a chod si von zakopať s chalanmi.... fifa je parodia na futbal na pocitacoch. za to pro evolution soccer prinasa najvacsi pozitok z hry na pocitacoch. nepaci sa ti hudba? pusti si winamp. tipujem, ze sa ti pes nepaci preto, lebo tam nevyhravas kazdy zapas, ale uz ta PC aj porazi co? .... brain on pls kamo