Pro Evolution Soccer 6

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
B3rET
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa B3rET »

nj konecne sa chapeme :D

inak congratulation :smt023 :D
skuki
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa skuki »

Nevie niekto poradit ako by mi spolupracoval dabiing+ texty so Superpatchom?Neviem to nejak v Dkz tie cz dub iba prepisat tie subory a potom ked to prepisem manualne cez TC tak to potom zmeni obrazovku atd...Aj hudbu vsetko...Dik :wink:
VINNIE
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa VINNIE »

nazdar, potreboval by som pomoct s jednou vecickou. mam EvoStadiumpack, normalne som to rozbalil do kitserveru/GDB dal setup nainstaloval, ale vobec to nemam v hre :( nevies kde moze byt chyba? evolution patch nemam nainstalovany, nebude to v tom? dikes
saj
Addict
Addict

Príspevok od používateľa saj »

VINNIE napísal:nazdar, potreboval by som pomoct s jednou vecickou. mam EvoStadiumpack, normalne som to rozbalil do kitserveru/GDB dal setup nainstaloval, ale vobec to nemam v hre :( nevies kde moze byt chyba? evolution patch nemam nainstalovany, nebude to v tom? dikes
Stadiony v hre naimportovane rucne nemam.Mam tie, ktore su orig. v SP. Ale odporucam ti pozriet toto forum: http://www.fifacz.com/forum/viewthread. ... 327&page=1
je tam 42 stran takze urcite najdes odpoved tam.Ak nie spytaj sa tam odbornikov...
VINNIE
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

no skusil som tam napisat hadam sa dockam odpovede, nieco zevraj s map.txt by tam malo byt, ale aj to som prepisal a nic :(
saj
Addict
Addict

VINNIE napísal:no skusil som tam napisat hadam sa dockam odpovede, nieco zevraj s map.txt by tam malo byt, ale aj to som prepisal a nic :(
Otvor si Program Files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 6\kitserver, otvor SETUP.exe a klikni na INSTALL.
Teda pokial to nemas.A ak install mas, daj remove a este raz install.
VINNIE
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

už to valí, som az potom zistil, ze tie stadiony sa menia tam kde sa urcuju dresy :))) dost nechapavka ale co uz.....
maross
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

Setings.Exe

Príspevok od používateľa maross »

čafte ľudia, mám jeden problém, ktorý myslím tu už bol spomenutý. Som si nainštaloval PES6..a ked chcem zmenit nastavenia (setings.exe) tak mi ich nezmení..normálne si zmením controls dám OK, ale nič sa nezmení...pls poradte, hrávam to už dosť dlho a zvykol som si na moje nastavenia... (a to som si stiahol ešte SUPERPATCH ) PLS- nepomôhlo by náhodou keby som to prepísal iným setings.exe...skúste to uploadnut budem vďačný !! :oops: :cry:
test
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa test »

Kde stiahnem poslednu funkcnu verziu Superpatchu?
maross
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

KitServer

Sajmon, potrebujem jednu vec, ako si to myslel pri tom návode na ten patch, že skopírujte obsah adresára KitServer do UŽ VYTVORENĚHO adresára KitServer ? ja tam pri hre žiadny KitServer nemám..... PLS porad ako to mám spraviť s tým KiServerom (ako ho mám nastaviť), lebo sa mi to nedarí...thnx :roll:
saj
Addict
Addict

test napísal:Kde stiahnem poslednu funkcnu verziu Superpatchu?
na SP nebol doteraz vydany ziaden update. Takze verzia zostava povodna, ktoru mozes stiahnut na fore http://www.fifacz.com/forum ale vysiel PES 6 Czech Super Patch 2007 v1. 0 ktory by som hodnotil dost kladne, takze myslim, ze j lepsi ako SP a nie su s nim ziadne problemy.Osobne mam SP+CSP mix :)
kubodinho
Professional
Professional

Príspevok od používateľa kubodinho »

jj podla mna PES je lepsie prepracovane ako Fifa . paci sa mi viacej
maross
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

afa napísal:diki ale ked to chcem nastavit tak nedje co ja viem co je nechajte tak budem hrat tak ako to je diki aj tak
mne to robilo tak isto, len som to preinštaloval a išlo to... :)
maross
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

Sajmon napísal:ja som ho stiahol,spojazdnil a som spokojny.Sice som mal problemy s komentarom ktory nesie,ale ak by si mal podobny problem upnem svoj OF (optionFile).
ja mám podobný problém, ak by si môhol tak to uploadni :)
Smokee
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Smokee »

PES 6 - Oničom, je to klon fifi a uefa champions league. Hudba v menu je ako pre tenisovú hru, oničom hrateĺnosť.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Smokee: To, co som napisal je uplna kravina. FIFA je klon sama seba, nic nove sa tam nerobi, jedine sa naposledy pridala mozno managera a to je cele. Hravam ju od roku 1997 a jediny velky skok, ktory nastal bol medzi FIFA 97 a 98, tam boli zmeny radikalne. Potom neskor uz nic moc, supisky domiesane len s mensimi aktualizaciami, pridanych par lig. Pripada mi to skor ako akrada, nez dobra simulacia futbalu. Navyse Champions League je to iste ako normalna FIFA, len v prevedeni pre ligu majstrov, rovnako ako boli prevedenia pre majstrovstva sveta - ziadne vylepsenia, nulova oprava bugov, len cisto marketingovy tah.

Za kvalitnu simulaciu mozem povazovat PES6, ktory je na velmi vysokej urovni. Jedina vec, ktora mi vadi je to, ze nemaju licenciu od FIFA organizacie, inak tam prakticky nie je co vytknut.

Napisat, ze PES6 ma biednu hudbu v menu je ubohe, ved predsa su to hry pre milovnikov futbalu, ide tam o hru samotnu a hratelnost, nie o to, aka hudba je v menu.
Smokee
Medium Expert
Medium Expert

hojko: nj, ale ty možno nie si detailista ako ja. Mne vadí každý detail dokonca aj tie vo Fife 07. Možno som len zvyknutý na Fifu, a preto tak slabo hodnotím iné futbalové hry. Champions league sa celkom dosť líši hrateľnosťou od Fifi, hlavné niektorými vylepšeniami v ovládaní, možno krajšou grafikou, iné hodnotenia hráčov atď. Som zvedavý na 08čky a na PES7, ak teda tá PES 7 výjde, lebo 08čka výjde už asi isto.
saj
Addict
Addict

Smokee napísal:hojko: nj, ale ty možno nie si detailista ako ja. Mne vadí každý detail dokonca aj tie vo Fife 07. Možno som len zvyknutý na Fifu, a preto tak slabo hodnotím iné futbalové hry. Champions league sa celkom dosť líši hrateľnosťou od Fifi, hlavné niektorými vylepšeniami v ovládaní, možno krajšou grafikou, iné hodnotenia hráčov atď. Som zvedavý na 08čky a na PES7, ak teda tá PES 7 výjde, lebo 08čka výjde už asi isto.
Ak sa ti nepaci hudba tak vypni reproduktory. A ak sa ti hudba nepaci ale ches ju tam mat, je nejaky problem najst si navod ako hudbu v menu upravit resp. zmenit za inu ?
VINNIE
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

smokee ak si detailista, tak si obuj kopačky a chod si von zakopať s chalanmi.... fifa je parodia na futbal na pocitacoch. za to pro evolution soccer prinasa najvacsi pozitok z hry na pocitacoch. nepaci sa ti hudba? pusti si winamp. tipujem, ze sa ti pes nepaci preto, lebo tam nevyhravas kazdy zapas, ale uz ta PC aj porazi co? .... brain on pls kamo
Smokee
Medium Expert
Medium Expert

VINNIE napísal:smokee ak si detailista, tak si obuj kopačky a chod si von zakopať s chalanmi.... fifa je parodia na futbal na pocitacoch. za to pro evolution soccer prinasa najvacsi pozitok z hry na pocitacoch. nepaci sa ti hudba? pusti si winamp. tipujem, ze sa ti pes nepaci preto, lebo tam nevyhravas kazdy zapas, ale uz ta PC aj porazi co? .... brain on pls kamo
Nie, to nie je pravda. Kvôli tomu to nie je, určite. Ano, PCčko ma niekedy porazilo, ale menej, než ja jeho, aj keď som to hral možno 5-6(x). PRoste mi PES6 nesadla, je to len môj názor, uvidíme čo nám prinesie PES7
Napísať odpoveď