Slovenské reality shows
-
P3Bo
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Slovenské reality shows
No takže prepáčte ak to tu už bolo ale takúto tému som fak nenašiel. Takže som zvedavý na vaše názory ohľadom toho či sledujete reality shows aký máte k nim postoj. A či si myslíte že sa vyrovnajú so zahraničnými. Do tohoto žánru ja zaraďujem aj program "Hľadá sa supermodelka " a iné. Akurát teraz som si zapol TV že kuknem čo v nej beži. Ako som tak poprepínal moje 4 programy zhrozil som sa že nič poriadne. Kde sú tie staré dobré časy ked piatky chodili dobré filmy ... ach jaj aj vy to cítite vsade kde sa pozriem uz vidim vymletych ludi ktorí klesajú pod svoju úroveň a je im jedno či je to za milion alebo 10 korún . A tak veselo usadá každý piatok polovica slovenskych domácnosti aby videla ako pár bulimických dievčat, poprípade iný výber ľudí na tom aby sa zasmiala na ich hlúposti..
-
zuzkazuzka
VIP
Slovenské reality shows nesledujem. Dlhšie som žila mimo SR a tam to dosť fičalo na takejto forme zábavy, zvykla som tam pozerávať Big Brother a tak som bola zvedavá, keď to došlo na Slovensko. Zapla som si prvú časť - tam Belohorcová polonahá v bazéne predvádzala dom.... No, som si povedala, že OK, tak nejako tých divákov prilákať musia. No ale potom keď som zhliadla pár častí, tak som usúdila, že sa to s tými zahraničnými nedá absolútne porovnávať. Celé dni tam len vysedávali, pospávali, intrigovali... Chýbala tomu šťava a niečo, čo by diváka zaujalo. Takže som od toho dosť rýchlo upustila a dobre som urobila... Dokážem plnohodnotne existovať aj bez toho 
Ešte som zvedavá, čo sa vykľuje z toho Celebrity campu, ale predpokladám, že to bude zase slabota. Napríklad britská I'm a celebrity - get me out of here bola super. Zhasnuté hviezdičky showbiznisu si tam opätovne skúšali získať srdcia divákov tým, že museli jesť červy, klokaní anus alebo žraločie oko....
Ešte som zvedavá, čo sa vykľuje z toho Celebrity campu, ale predpokladám, že to bude zase slabota. Napríklad britská I'm a celebrity - get me out of here bola super. Zhasnuté hviezdičky showbiznisu si tam opätovne skúšali získať srdcia divákov tým, že museli jesť červy, klokaní anus alebo žraločie oko....
-
PAIN
Light Professional
Zo vsetkych reality shows co bezali na Slovensku sa mi pacilo jedine FC 3skač (ak sa to vôbec da povazovat za reality show) z tych zahranicnych Amazing race (TV AXN). Osobne si myslim, ze take programy ako Big Brother, Vyvoleni,Mojsejovci... su len strata casu, penazi a mozgovych buniek a cim vacsi magor, tym vacsia sanca, ze to aj vyhra
...Tiez si myslim...dost my chybaju programy ako ZEM, Gillette world sport,F1, eXtreme,....teraz je to len sama telenovela, reality show, alebo niaky forenzny serial...Kde sú tie staré dobré časy ked piatky chodili poriadne filmy ...
-
pinacolada
Guru wannabe
-
seth82
Darca
Ako povedal moj otec-reality shows su stvorene pre ludi aby prestali mysliet na vazne veci a prusery danej vlady a radsej sa bavili na sprostostiach.Ja osobne nechapem,preco by ma mal zaujimat osud nejakeho sasa,ktory v zivote nema ziadny ciel a nevie nic dokazat a preto sa potrebuje zviditelnit v relacii podobneho razu.Vid ten trt ktory zvukami napodobnoval Scootra a nase slavne media z neho spravili 'hviezdu',ktora za vecer na nejakej narodeninovej oslave chce minimalne 20 litrov aby tam oprskal stoly a ludi blizko podia.Dalej ma dojalo,ked som prisiel po pol roku do SR a siel som si do krcmy ulahodit slovenskym pivom a 90 percent mojich kamaratov nemalo vacsi problem ako sa bavit o tom,kto je vacsi dylino v nejakej show a kto je super.Som dost nacionalista ale musim si polozit otazku:Kam to kracas,slovenska spolocnost?
omg, reality shows sú jedna veľká blbosť na obrazovkách TV. 
Ja som nesledoval ani jednu reality show (VV, BB ani nič), občas som pozrel SH Superstar (aj keď neviem či to bola reality show)... Teraz príde Celebrity camp - ďalšia hovadina... RS sú hlúposť, dobrý trik na sledovanosť, vymetanie ľudských mozgov.
Ja som nesledoval ani jednu reality show (VV, BB ani nič), občas som pozrel SH Superstar (aj keď neviem či to bola reality show)... Teraz príde Celebrity camp - ďalšia hovadina... RS sú hlúposť, dobrý trik na sledovanosť, vymetanie ľudských mozgov.
-
zelovoc
Darca
- Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
tazko sa na tuto temu vyjadrim pretoze ani velmi televizor nesledujem, jedine ako nejake pozadie alebo ked lezim v posteli a idem spat. RS ma uz od zaciatku nicim nezaujali, filmy ktore v tv idu su tam uz aspon 5krat, proste nic. jedine co ako tak ma zaujalo bolo 112 ale to chodi v takom blbom case ze nato aj tak zabudnem, radsej by som bol keby som miesto TVM, STV, JOJ mal programy ako discovery spectrum atd. slovenske TV stoja za trt makovy.