Slovenské reality shows

Čo beží v kine, rádiu, tv...?

Pozeráte reality shows?

Áno
7
15%
Nie
41
85%

Celkom hlasov: 48

P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Slovenské reality shows

Príspevok od používateľa P3Bo »

No takže prepáčte ak to tu už bolo ale takúto tému som fak nenašiel. Takže som zvedavý na vaše názory ohľadom toho či sledujete reality shows aký máte k nim postoj. A či si myslíte že sa vyrovnajú so zahraničnými. Do tohoto žánru ja zaraďujem aj program "Hľadá sa supermodelka " a iné. Akurát teraz som si zapol TV že kuknem čo v nej beži. Ako som tak poprepínal moje 4 programy zhrozil som sa že nič poriadne. Kde sú tie staré dobré časy ked piatky chodili dobré filmy ... ach jaj aj vy to cítite vsade kde sa pozriem uz vidim vymletych ludi ktorí klesajú pod svoju úroveň a je im jedno či je to za milion alebo 10 korún . A tak veselo usadá každý piatok polovica slovenskych domácnosti aby videla ako pár bulimických dievčat, poprípade iný výber ľudí na tom aby sa zasmiala na ich hlúposti..
zuzkazuzka
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zuzkazuzka »

Slovenské reality shows nesledujem. Dlhšie som žila mimo SR a tam to dosť fičalo na takejto forme zábavy, zvykla som tam pozerávať Big Brother a tak som bola zvedavá, keď to došlo na Slovensko. Zapla som si prvú časť - tam Belohorcová polonahá v bazéne predvádzala dom.... No, som si povedala, že OK, tak nejako tých divákov prilákať musia. No ale potom keď som zhliadla pár častí, tak som usúdila, že sa to s tými zahraničnými nedá absolútne porovnávať. Celé dni tam len vysedávali, pospávali, intrigovali... Chýbala tomu šťava a niečo, čo by diváka zaujalo. Takže som od toho dosť rýchlo upustila a dobre som urobila... Dokážem plnohodnotne existovať aj bez toho :P

Ešte som zvedavá, čo sa vykľuje z toho Celebrity campu, ale predpokladám, že to bude zase slabota. Napríklad britská I'm a celebrity - get me out of here bola super. Zhasnuté hviezdičky showbiznisu si tam opätovne skúšali získať srdcia divákov tým, že museli jesť červy, klokaní anus alebo žraločie oko....
LLucia
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa LLucia »

Sledovala som jedine Superstar - hlavne kvôli Lacovi ... Ostatné "reality shows" som nepozerala a ani nemám v pláne, lebo ma to nezaujíma. :) :oops:
PAIN
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PAIN »

Zo vsetkych reality shows co bezali na Slovensku sa mi pacilo jedine FC 3skač (ak sa to vôbec da povazovat za reality show) z tych zahranicnych Amazing race (TV AXN). Osobne si myslim, ze take programy ako Big Brother, Vyvoleni,Mojsejovci... su len strata casu, penazi a mozgovych buniek a cim vacsi magor, tym vacsia sanca, ze to aj vyhra :roll:
Kde sú tie staré dobré časy ked piatky chodili poriadne filmy ...
...Tiez si myslim...dost my chybaju programy ako ZEM, Gillette world sport,F1, eXtreme,....teraz je to len sama telenovela, reality show, alebo niaky forenzny serial...
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa P3Bo »

PAIN napísal: cim vacsi magor, tym vacsia sanca, ze to aj vyhra :roll:
Tak toto si trafil do cierneho staci si spomenut kto vyhral prvych vyvolenych- dievca co slubilo ze ked ju pustia dalej tak sa bude sprchovat naha. A potom druhych vyvolenych ...Erik ...to nepotrebuje komentar....
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

no mojsejovci boli da best.fakt naj reality.vyvoleny je crap a BB bola nuda
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

no mne sa pacili mojsejovci a vyvoleny... :)
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

Ako povedal moj otec-reality shows su stvorene pre ludi aby prestali mysliet na vazne veci a prusery danej vlady a radsej sa bavili na sprostostiach.Ja osobne nechapem,preco by ma mal zaujimat osud nejakeho sasa,ktory v zivote nema ziadny ciel a nevie nic dokazat a preto sa potrebuje zviditelnit v relacii podobneho razu.Vid ten trt ktory zvukami napodobnoval Scootra a nase slavne media z neho spravili 'hviezdu',ktora za vecer na nejakej narodeninovej oslave chce minimalne 20 litrov aby tam oprskal stoly a ludi blizko podia.Dalej ma dojalo,ked som prisiel po pol roku do SR a siel som si do krcmy ulahodit slovenskym pivom a 90 percent mojich kamaratov nemalo vacsi problem ako sa bavit o tom,kto je vacsi dylino v nejakej show a kto je super.Som dost nacionalista ale musim si polozit otazku:Kam to kracas,slovenska spolocnost?
2Pacaveli
Addict
Addict

Príspevok od používateľa 2Pacaveli »

reality show velmi nesledujem, sledoval som len Big Brother a Superstar. ci sa vyrovnaju zahranicnym to neviem, lebo nesledujem..
Slayter
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Slayter »

omg, reality shows sú jedna veľká blbosť na obrazovkách TV. :)
Ja som nesledoval ani jednu reality show (VV, BB ani nič), občas som pozrel SH Superstar (aj keď neviem či to bola reality show)... Teraz príde Celebrity camp - ďalšia hovadina... RS sú hlúposť, dobrý trik na sledovanosť, vymetanie ľudských mozgov.
bell
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa bell »

LLucia napísal:Sledovala som jedine Superstar - hlavne kvôli Lacovi ... Ostatné "reality shows" som nepozerala a ani nemám v pláne, lebo ma to nezaujíma. :) :oops:
jj, napodobne, pozerala som Superstar a spoznala Katku K. z Presova, comu som velmi rada a ostane hlupe show ma neinteresuju.
enter00
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa enter00 »

jedina sranda bola prva seria Vyvolenych v CR (Jindra bol nenapodobitelny).
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

jedine Superstar, aj to len prva seria, druha trpela syndromom "prvy diel(seria) bol ziadany - treba dalsie", ostatne boli tazke dristy, vymyvanie uz beztak dost vymletych slovenskych hlav...
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

tazko sa na tuto temu vyjadrim pretoze ani velmi televizor nesledujem, jedine ako nejake pozadie alebo ked lezim v posteli a idem spat. RS ma uz od zaciatku nicim nezaujali, filmy ktore v tv idu su tam uz aspon 5krat, proste nic. jedine co ako tak ma zaujalo bolo 112 ale to chodi v takom blbom case ze nato aj tak zabudnem, radsej by som bol keby som miesto TVM, STV, JOJ mal programy ako discovery spectrum atd. slovenske TV stoja za trt makovy.
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

enter00 napísal:jedina sranda bola prva seria Vyvolenych v CR (Jindra bol nenapodobitelny).
njn...ja som pozeral aj dvojku, martin s tonym sa mi tiez zdali zaujimavi :)

a potom uz len superstar, aj to len jednotku, dvojku sporadicky.
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

no ja som tie domove nepozeral vobec....
superstar som pozeral no dobre :oops:
tanecne, super vesiaky a mojsejovci ee ale priznavam par krat to bolo (prsty jednej ruky) :)
RoQa
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RoQa »

Ja okrem SHS som nepozeral ziadnu , sak je to zbytocne pozerat akurat ze aktery sa vacsinou poriadne nabalia peniazmi ako mojsejovci :x
Stopa
King
King

Príspevok od používateľa Stopa »

ja som pozeral len tie prve castingy na Superstar (mam rad komedie :lol: ) a vyvolenych kvoli Tonymu (je z nasho mesta a bola to haluz sledovat aku ma povest doma a ako sa chova v TV :lol: )
nicitel5
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa nicitel5 »

Velimi to nepozeram oblubujem radsej dake horori a adake akcne filmiki :D
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

nic taketo nepozeram uprimne ? lezie mi to na nervy ale moc :?
Napísať odpoveď