suhlasimHolubar napísal:Ja by som privital, keby mali moderatori zakazane editovat ine prispevky ako svoje. Teda pokial sa nejedna o upozornenie na porusovanie pravidiel alebo ine technicke zalezitosti tykajuce sa ich prace...Ale citat po nich stupidne poznamky vo vlastnych prispevkoch ma niekedy irituje. Nechce sa mi hladat konkretne prispevky, ale snad nemusim dokazovat, ze nieco take sa naozaj deje. Jeto niekedy naozaj dost trapne a kazi to dojem.
Co by ste privitali nove na fore???
-
zelovoc
Darca
- Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
- Kontaktovať používateľa:
-
P3Bo
Guru wannabe
Noo keď by som sa mohol vyjadriť ja , tak myslím že v tejto téme sa to ukázalo najlepšie ... a ty sám často píšeš poznámky ku vtipom pokiaľ som si správne všimol.kinjeril napísal:"Vo co go?" Neak nie som v obraze. Pls Holubar, hod sem aspon jeden priklad.
-
mastermind
VIP
Tak ako hovori kolega mastermind. Sami sa snazime eliminovat jednoslovne posty na minimu (spamm, posthunt). Keby sami piseme jednoslovne odpovede, tak by to vyznelo prinajlepsom dost divne. A kedze mame tu moznost editovat prispevky aj inych uzivatelov nielen svoje, nevidim dovod preco to nerobit.
A neviem preco, ale zda sa mi, ze co sa tyka tu nacrtnuteho aktualneho problemu, vacsiu rolu tu hraju asi osobne (ne)sympatie. Ale nechcem rypat. ; )
A neviem preco, ale zda sa mi, ze co sa tyka tu nacrtnuteho aktualneho problemu, vacsiu rolu tu hraju asi osobne (ne)sympatie. Ale nechcem rypat. ; )
P3Bo a niektorí ste to asi úplne nepochopili ( a možno iba ja )
príklad : http://www.hojko.com/viewtopic.php?p=521210#521210
príklad : http://www.hojko.com/viewtopic.php?p=521210#521210
Holubar napísal:Ale citat po nich stupidne poznamky vo vlastnych prispevkoch ma niekedy irituje
-
mastermind
VIP
Mno proste uzivatelia su obete systemu
Pani moderatori, ono tie poznamky maju jeden velky nedostatok. Po edite prispevku sa tema neoznaci ako tema s neprecitanym postom. Navyse skutocne, vase komentare su nie vzdy na 2-3 slova
Netvrdim ze by ste si mali sypat popol na hlavu, ale ved budte trosku objektivni a sebakriticki 
Pani moderatori, ono tie poznamky maju jeden velky nedostatok. Po edite prispevku sa tema neoznaci ako tema s neprecitanym postom. Navyse skutocne, vase komentare su nie vzdy na 2-3 slova
-
Holubar
Darca
Ak napisem prispevok, ktory neporusuje pravidla, chcem, aby ostal v povodnej forme. Nie ze by to bolo o dakych autorskych pravach, ale pride mi to drze a hlavne stupidne. Ja ak citim potrebu vyjadrit suhlas/nesuhlas/pobavenie, tak sa radsej zdrzim tak isto, ako desiatky dalsich uzivatelov, co maju radi poriadok na fore. Nechapem, preco to nedokazu aj ludia, co maju ist ostatnym prikladom. Tiez je zaujimave, ze to nerobia vsetci, povedal by som, ze to o niecom svedci.
-
Vigor
King
Jakoze ale ...takmer kazdy bezny user co do tejto temy nedavno pisal sa vyjadril, ze je to proste zneuzivanie pravomoci, ktore su urcene na nieco uplne ine, a vedenie reaguje asi takto. Pouzivajte pravomoci na editovanie urazok, mazte nevhodne prispevky, davajte basy a pod., ved nato ste tu, ale detinske poznamky, za ktore by ste hocijakemu beznemu userovi davali basu s dobou trvania, ze by sa trhali rekordy(samozrejme ak by mal tu moznost editovat prispevky v take miere ako vy) by ste si mohli odpustit. A mastermind, arogantejsi prispevok som tu dlho necital. Trochu sa chlapci z vedenia( nie vsetci, no je smutne aka velka vacsina) pozrite ako sa niekedy spravate, je to az hnus. Ste obycajni ludia a jedini rozdiel medzi Vami a zvyskom userov je len vo farbe a niekolkych tlacitkach...nie ste o nic viac. Aj ked to Vam vytlacit z hlavy je asi tazko zrealizovatlene...mastermind napísal:holt smola, nemoze sa kazdemu vsetko pacit.
//mastermind: pozri si ako sa ma spravne citovat
//Uz ma na to upozornoval hojko, viac si to postrazim.
-
mastermind
VIP
to vigor: ved som sa aj patricne snazil.
vobec nerozumiem o co vam ide. nikto vam nemeni obsah prispevku iba napise svoj postreh, bonmot alebo trebars len obycajny OT, ktory by za samostatny prispevok nestal. Nemyslim, ze sa najde na fore niekto kto by nepochopil ktora cast prispevku je od povodneho autora a ktora od moderatora.
vobec nerozumiem o co vam ide. nikto vam nemeni obsah prispevku iba napise svoj postreh, bonmot alebo trebars len obycajny OT, ktory by za samostatny prispevok nestal. Nemyslim, ze sa najde na fore niekto kto by nepochopil ktora cast prispevku je od povodneho autora a ktora od moderatora.