UEFA Champions league 06-07

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
May
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa May »

Drago napísal:byt tebou ostanem pri PES bo zase slubovali next gen a nic z neho neni...ta hra ma engine FIFA 07...EA nas zas okaslali
ako kazdy rok...
21tomy21
Star
Star
Používateľov profilový obrázok

all

Príspevok od používateľa 21tomy21 »

Drago napísal:cavte

Prave som dotahal torrent od Razoru1911 a mam tam subory rzr-ua07.001 az po 052. Fakt neviem ako to mam rozbalit...ked subory skombinujem v TC, tak mi vznikne subor s koncovkou .out...poradte pls ako na to
skus potom ten súbor s koncovkou .out premenovať na .iso :wink:
Drago
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Drago »

Tak toto je LOL. Dabing z FIFY 07 funguje aj v tejto hre... :) a normalne pasuje :)
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

Drago napísal:cavte

Prave som dotahal torrent od Razoru1911 a mam tam subory rzr-ua07.001 az po 052. Fakt neviem ako to mam rozbalit...ked subory skombinujem v TC, tak mi vznikne subor s koncovkou .out...poradte pls ako na to
cez AlZip
Drago
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Drago »

Šu-Do napísal:cez AlZip
uz som rozbehal, potom som ten prispevok zmazal
Deryl
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Deryl »

A ten mod The Treble ako hodnotíte ??? Podla mna je riadne na ....
Deryl
Medium Expert
Medium Expert

Dá sa tu vôbec normálne nejakú serioznu sezonu rozbehnuť ??? lebo v tom the treble sa dostanem po jeden zápas a potom sa nemôžem pohnúť od tých transferov
lopo
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa lopo »

no po grafickej stranke je to krok dopredu celkom pekna grafika tam je. Ale po hernej stranke neviem 07 sa mi pacila asi viacej a lopta sa mi zda nejaka mala neviem asi slepnem. Ale celkom v pohode hra hram hu ked mam cas a da sa.
Frito22
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Frito22 »

grafika sa mi tam paci aj ked mohla byt lepsia, avsak co ma hneva su otrasne zakroky brankara .center z prava pred branu a on caka kym mu doleti lopta do narucia :? gol, skoro od polovicky je este vacsia hanba :x a dnes som sa este nasmial ked som dako kopol do lopty pred branou lota bola v brane avsak bol offsaid, lopta v branke brankar dako zasiel do brany a zarazu neverim vlastnym ociam on isiel kopnut do lopty ktora je odneho 4 m vzdialena ibaze bol uz pri sietke(v branke ) a akonahle kopol do vzduchu vyletel z branky cez siet :D asi som dal daku silnu strelu a roztrhol siet alebo je coprfild( ten lolo nevie jak sa piste :D ):lol:
dudo20
Expert
Expert

Príspevok od používateľa dudo20 »

Deryl napísal:Dá sa tu vôbec normálne nejakú serioznu sezonu rozbehnuť ??? lebo v tom the treble sa dostanem po jeden zápas a potom sa nemôžem pohnúť od tých transferov
Treble mod to mas ako sezonu akurat musis robit tie prestupy ako si pisal.

Mne sa to paci a je to skoro ako Fifa. Pre mna je lepsia Fifa ako PES, ci grafika alebo hratelnost sa mi zda ovela lepsia ako v PES, moze to byt tym ze fifu hram od roku 1994 ze som si uz na nu zvykol.

pre Ricarda: Aku mas grafiku lebo ja mam Ge-force4 Mx-440 64 Mb a mi to ide na najmensich detailoch
dudo20
Expert
Expert

Este jedno moje video z tejto hry

Kód: Vybrať všetko

http://www.youtube.com/watch?v=C_KhY1niq50
Ricardo
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Ricardo »

pre Ricarda: Aku mas grafiku lebo ja mam Ge-force4 Mx-440 64 Mb a mi to ide na najmensich detailoch[/quote]

No ja tu mam ATI Radeon 9000 takze mi to ide tiez tak na slabsie....ale ked som tam hodil tu ati x700 tak to bolo omnoho krajsie....tak ale ked uz som fanatik do toho...tak som spokojny aj s tou 9000 a hraam....he he :D
Deryl
Medium Expert
Medium Expert

dudo20 napísal:Treble mod to mas ako sezonu akurat musis robit tie prestupy ako si pisal.

Mne sa to paci a je to skoro ako Fifa. Pre mna je lepsia Fifa ako PES, ci grafika alebo hratelnost sa mi zda ovela lepsia ako v PES, moze to byt tym ze fifu hram od roku 1994 ze som si uz na nu zvykol.

pre Ricarda: Aku mas grafiku lebo ja mam Ge-force4 Mx-440 64 Mb a mi to ide na najmensich detailoch
No mne sa ten mod TREBLE teda vôbec nepáči, a to nielen pre tie nutné dobre že nie každozápasové transfery ale aj pre to že častokrát mi zapne zápas dakde v druhom polčase za stavu 0:2, tak je toto normálne ?? podla mna je ten mod úplne na prd :(
inak hraje sa mi to dobre len som sklamaný z toho modu TREBLE
dudo20
Expert
Expert

Nejake goly som vybral

Kód: Vybrať všetko

http://www.youtube.com/watch?v=BGiEiBApj30
Napísať odpoveď