ako kazdy rok...Drago napísal:byt tebou ostanem pri PES bo zase slubovali next gen a nic z neho neni...ta hra ma engine FIFA 07...EA nas zas okaslali
UEFA Champions league 06-07
all
skus potom ten súbor s koncovkou .out premenovať na .isoDrago napísal:cavte
Prave som dotahal torrent od Razoru1911 a mam tam subory rzr-ua07.001 az po 052. Fakt neviem ako to mam rozbalit...ked subory skombinujem v TC, tak mi vznikne subor s koncovkou .out...poradte pls ako na to
grafika sa mi tam paci aj ked mohla byt lepsia, avsak co ma hneva su otrasne zakroky brankara .center z prava pred branu a on caka kym mu doleti lopta do narucia
gol, skoro od polovicky je este vacsia hanba
a dnes som sa este nasmial ked som dako kopol do lopty pred branou lota bola v brane avsak bol offsaid, lopta v branke brankar dako zasiel do brany a zarazu neverim vlastnym ociam on isiel kopnut do lopty ktora je odneho 4 m vzdialena ibaze bol uz pri sietke(v branke ) a akonahle kopol do vzduchu vyletel z branky cez siet
asi som dal daku silnu strelu a roztrhol siet alebo je coprfild( ten lolo nevie jak sa piste
):lol:
Treble mod to mas ako sezonu akurat musis robit tie prestupy ako si pisal.Deryl napísal:Dá sa tu vôbec normálne nejakú serioznu sezonu rozbehnuť ??? lebo v tom the treble sa dostanem po jeden zápas a potom sa nemôžem pohnúť od tých transferov
Mne sa to paci a je to skoro ako Fifa. Pre mna je lepsia Fifa ako PES, ci grafika alebo hratelnost sa mi zda ovela lepsia ako v PES, moze to byt tym ze fifu hram od roku 1994 ze som si uz na nu zvykol.
pre Ricarda: Aku mas grafiku lebo ja mam Ge-force4 Mx-440 64 Mb a mi to ide na najmensich detailoch
Este jedno moje video z tejto hry
Kód: Vybrať všetko
http://www.youtube.com/watch?v=C_KhY1niq50pre Ricarda: Aku mas grafiku lebo ja mam Ge-force4 Mx-440 64 Mb a mi to ide na najmensich detailoch[/quote]
No ja tu mam ATI Radeon 9000 takze mi to ide tiez tak na slabsie....ale ked som tam hodil tu ati x700 tak to bolo omnoho krajsie....tak ale ked uz som fanatik do toho...tak som spokojny aj s tou 9000 a hraam....he he
No ja tu mam ATI Radeon 9000 takze mi to ide tiez tak na slabsie....ale ked som tam hodil tu ati x700 tak to bolo omnoho krajsie....tak ale ked uz som fanatik do toho...tak som spokojny aj s tou 9000 a hraam....he he
No mne sa ten mod TREBLE teda vôbec nepáči, a to nielen pre tie nutné dobre že nie každozápasové transfery ale aj pre to že častokrát mi zapne zápas dakde v druhom polčase za stavu 0:2, tak je toto normálne ?? podla mna je ten mod úplne na prddudo20 napísal:Treble mod to mas ako sezonu akurat musis robit tie prestupy ako si pisal.
Mne sa to paci a je to skoro ako Fifa. Pre mna je lepsia Fifa ako PES, ci grafika alebo hratelnost sa mi zda ovela lepsia ako v PES, moze to byt tym ze fifu hram od roku 1994 ze som si uz na nu zvykol.
pre Ricarda: Aku mas grafiku lebo ja mam Ge-force4 Mx-440 64 Mb a mi to ide na najmensich detailoch
inak hraje sa mi to dobre len som sklamaný z toho modu TREBLE
Nejake goly som vybral
Kód: Vybrať všetko
http://www.youtube.com/watch?v=BGiEiBApj30