1.April + DSL

O internete a sieťach, problémoch, nastaveniach...
tom.tom11
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tom.tom11 »

Inac som si tak cital clanky na zive pozeram ze cesi tiez idu zvysovat a to z 512kB/s-----2Mb/s,3Mb-----6Mb/s/s,2Mb/s-------4Mb/s a 4Mb/s------8Mb/s tak aspon vidime ako to u nas funguje :D
chrono
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa chrono »

sirmisoturbo napísal::lol: ..a este by som mal jednu otazku, o kolkej presne, alebo priblizne k tomu dojde? presne o pol noci? imho piseme o tom ako keby na svet mali prist martania :D
Neprišiel ti email od T-Com? (mne prišiel, aj keď mne zrýchľovať nič nebudú) V ňom je napísané, že to zrýchľovanie bude prebiehať postupne počas celého mesiaca.
kachna
King
King

Príspevok od používateľa kachna »

nuz som precital celu diskusiu a v nejakom bode som az zamrzol ze bude fup. som rad ze nie je ziadne denne obmedzenie. mesacen dam 80gb +-10gb a fup by ma zabilo. :? a vyssie pisane 1gb na den? to kde sme? :lol: ak sa zavedie fup na flatove programy tak seknem s ST
2Pacaveli
Addict
Addict

Príspevok od používateľa 2Pacaveli »

chrono napísal:Neprišiel ti email od T-Com? (mne prišiel, aj keď mne zrýchľovať nič nebudú) V ňom je napísané, že to zrýchľovanie bude prebiehať postupne počas celého mesiaca.
ee, neprisiel mi mail. ani som im nepisal. ci to sami od seba posielali kazdemu "t-comakovi"???
saj
Addict
Addict

Príspevok od používateľa saj »

sirmisoturbo napísal:ee, neprisiel mi mail. ani som im nepisal. ci to sami od seba posielali kazdemu "t-comakovi"???
asi tak.Tu je ten mail:
Vazeny zakaznik,

sme radi, ze vyuzivate nase sluzby a ste sucastou dvestotisicovej rodiny zakaznikov vysokorychlostneho internetu od T-Comu. V zaujme zvysovania vasho uzivatelskeho komfortu zvysujeme s platnostou od aprila rychlost vasho internetoveho pripojenia o 512 kbit/s, co pre vacsinu bytovych zakaznikov znamena zrychlenie az o 50%, u firemnych zakaznikov sa rychlosti zvysia v priemere o tretinu. Zvysenie rychlosti uskutocnujeme bezplatne a plosne pre nasich zakaznikov sluzieb 4G internetu. Aktualne parametre vasej sluzby najdete na http://www.t-com.sk . Zvysovanie rychlosti bude prebiehat kontinualne pocas celeho mesiaca, preto je mozne, ze nie vsetci uzivatelia dosiahnu zvysenu rychlost pripojenia v rovnakom obdobi. Zvysena rychlost sa prejavi po restarte vasho modemu alebo routra.

Verime, ze zrychlenie vasho internetoveho pripojenia prispeje k dalsiemu zvyseniu vasej spokojnosti s nasimi sluzbami.

S pozdravom,

T-Com
2Pacaveli
Addict
Addict

Sajmon napísal:asi tak.Tu je ten mail:
Vazeny zakaznik,

sme radi, ze vyuzivate nase sluzby a ste sucastou dvestotisicovej rodiny zakaznikov vysokorychlostneho internetu od T-Comu. V zaujme zvysovania vasho uzivatelskeho komfortu zvysujeme s platnostou od aprila rychlost vasho internetoveho pripojenia o 512 kbit/s, co pre vacsinu bytovych zakaznikov znamena zrychlenie az o 50%, u firemnych zakaznikov sa rychlosti zvysia v priemere o tretinu. Zvysenie rychlosti uskutocnujeme bezplatne a plosne pre nasich zakaznikov sluzieb 4G internetu. Aktualne parametre vasej sluzby najdete na http://www.t-com.sk . Zvysovanie rychlosti bude prebiehat kontinualne pocas celeho mesiaca, preto je mozne, ze nie vsetci uzivatelia dosiahnu zvysenu rychlost pripojenia v rovnakom obdobi. Zvysena rychlost sa prejavi po restarte vasho modemu alebo routra.

Verime, ze zrychlenie vasho internetoveho pripojenia prispeje k dalsiemu zvyseniu vasej spokojnosti s nasimi sluzbami.

S pozdravom,

T-Com
dik, K+. cize na konci aprila preinstalujem system, aj tak uz bude na case (nejako mi bezi asi mesias-dva bez vypadkov atd.) cize v ponuke uz nebudu mat vobec 512 kb/s pripojenie do internetu??
chrono
VIP
VIP

512kB/s už dávno v ponuke nemajú. :) Najnižšia rýchlosť bude, pri novej zmluve, 1536/256.
2Pacaveli
Addict
Addict

1536 najnizsia? :o lebo ja ked som bral net od t-com (asi koniec 2005 alebo tak nejako) tak sme brali 512 kb/s a som presviedcal matku, aby zobrala 1024, ze sa to viac vyplati, ale nedala na mna. to by som mal za chvilu 2 mb/s :P potom, ten kto je z kosic, alebo tu okolie a mu ta rychlost sa zvysi uz zajtra, nech prosim oznami v tejto teme to zvysenie...
chrono
VIP
VIP

Pozri si rýchlosti, aké budú po zrýchlení -> T-Com (iba Internet Maxi Študent bude stále 512/128)
enter00
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa enter00 »

tesim sa na 30mbit chello extreme:)
R1k1nko
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa R1k1nko »

je 1hod a 15 min po polnoci a ja co bývam 43 km od BA a uz mam rychlost zmenenu :) ( ide to super citim sa ako boh :lol: )
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

enter00 napísal:tesim sa na 30mbit chello extreme:)
Hlavne ked tam daju FUP, napriklad 100GB mesacne, ze? :)
jakub199
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jakub199 »

R1k1nko napísal:je 1hod a 15 min po polnoci a ja co bývam 43 km od BA a uz mam rychlost zmenenu :) ( ide to super citim sa ako boh :lol: )
mozem len s tebou suhlasit rychlost medzi 220 az 260 KB/s.

velmi pekne a dobre to vymsleli
saj
Addict
Addict

Obrázok

Nice :-)
2Pacaveli
Addict
Addict

Rýchlosť Vašeho pripojenia je 1858.0 Kbps (Kilobitov za sekundu) alebo tiež 232.3 KB/sec (Kilobytov za sekundu).
wooooow. boh zehnaj t-comu :lol:
Sajmon napísal:Obrázok

Nice :-)
mozno troska od veci, cez aky program stahujes z rapida?
tom.tom11
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

mne to furt ide dako blbo :D 1181kbps alebo 1233kbps to co ma byt :D zvysili ale dako iba o 100-200kbps :D Nextra---BB :D
2Pacaveli
Addict
Addict

tom.tom-ved si necital ze ne kazdemu zvysia hned? :roll:

btw
Prílohy
bez_názvu.JPG
bez_názvu.JPG (18.88 KiB) 688 zobrazení
tom.tom11
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

sirmisoturbo napísal:tom.tom-ved si necital ze ne kazdemu zvysia hned? :roll:
ale sak vidim ze zvysili nieco este nikdy mi neslo takto rychlo ale zvysili iba o 100-200kbps :D
saj
Addict
Addict

sirmisoturbo napísal:mozno troska od veci, cez aky program stahujes z rapida?
Je to plugin do FF. Vola sa "Download Statusbar".
Takze stahujem normalne cez browser :)
Lord_3D
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Lord_3D »

ja mam ten debilný štátom dotovaný a pi*u mi zvýšili kua :( mohli aj mne aspoň 512kbbs pridať...
Napísať odpoveď