1.April + DSL
Neprišiel ti email od T-Com? (mne prišiel, aj keď mne zrýchľovať nič nebudú) V ňom je napísané, že to zrýchľovanie bude prebiehať postupne počas celého mesiaca.sirmisoturbo napísal:..a este by som mal jednu otazku, o kolkej presne, alebo priblizne k tomu dojde? presne o pol noci? imho piseme o tom ako keby na svet mali prist martania
asi tak.Tu je ten mail:sirmisoturbo napísal:ee, neprisiel mi mail. ani som im nepisal. ci to sami od seba posielali kazdemu "t-comakovi"???
Vazeny zakaznik,
sme radi, ze vyuzivate nase sluzby a ste sucastou dvestotisicovej rodiny zakaznikov vysokorychlostneho internetu od T-Comu. V zaujme zvysovania vasho uzivatelskeho komfortu zvysujeme s platnostou od aprila rychlost vasho internetoveho pripojenia o 512 kbit/s, co pre vacsinu bytovych zakaznikov znamena zrychlenie az o 50%, u firemnych zakaznikov sa rychlosti zvysia v priemere o tretinu. Zvysenie rychlosti uskutocnujeme bezplatne a plosne pre nasich zakaznikov sluzieb 4G internetu. Aktualne parametre vasej sluzby najdete na http://www.t-com.sk . Zvysovanie rychlosti bude prebiehat kontinualne pocas celeho mesiaca, preto je mozne, ze nie vsetci uzivatelia dosiahnu zvysenu rychlost pripojenia v rovnakom obdobi. Zvysena rychlost sa prejavi po restarte vasho modemu alebo routra.
Verime, ze zrychlenie vasho internetoveho pripojenia prispeje k dalsiemu zvyseniu vasej spokojnosti s nasimi sluzbami.
S pozdravom,
T-Com
dik, K+. cize na konci aprila preinstalujem system, aj tak uz bude na case (nejako mi bezi asi mesias-dva bez vypadkov atd.) cize v ponuke uz nebudu mat vobec 512 kb/s pripojenie do internetu??Sajmon napísal:asi tak.Tu je ten mail:
Vazeny zakaznik,
sme radi, ze vyuzivate nase sluzby a ste sucastou dvestotisicovej rodiny zakaznikov vysokorychlostneho internetu od T-Comu. V zaujme zvysovania vasho uzivatelskeho komfortu zvysujeme s platnostou od aprila rychlost vasho internetoveho pripojenia o 512 kbit/s, co pre vacsinu bytovych zakaznikov znamena zrychlenie az o 50%, u firemnych zakaznikov sa rychlosti zvysia v priemere o tretinu. Zvysenie rychlosti uskutocnujeme bezplatne a plosne pre nasich zakaznikov sluzieb 4G internetu. Aktualne parametre vasej sluzby najdete na http://www.t-com.sk . Zvysovanie rychlosti bude prebiehat kontinualne pocas celeho mesiaca, preto je mozne, ze nie vsetci uzivatelia dosiahnu zvysenu rychlost pripojenia v rovnakom obdobi. Zvysena rychlost sa prejavi po restarte vasho modemu alebo routra.
Verime, ze zrychlenie vasho internetoveho pripojenia prispeje k dalsiemu zvyseniu vasej spokojnosti s nasimi sluzbami.
S pozdravom,
T-Com
1536 najnizsia?
lebo ja ked som bral net od t-com (asi koniec 2005 alebo tak nejako) tak sme brali 512 kb/s a som presviedcal matku, aby zobrala 1024, ze sa to viac vyplati, ale nedala na mna. to by som mal za chvilu 2 mb/s
potom, ten kto je z kosic, alebo tu okolie a mu ta rychlost sa zvysi uz zajtra, nech prosim oznami v tejto teme to zvysenie...