Co by ste privitali nove na fore???

Zbytočné, duplicitné, nevhodné alebo zamknuté témy...
Zamknuté
Holubar
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Holubar »

Ak nieco nestoji za samotny prispevok, je lepsie to vobec nenapisat, ako zo seba robit hlupaka. Pretoze ak je prispevok "ovesany" jednou alebo viacerymi hlupymi poznamkami, nerobi to zrovna dobry dojem.
V opacnom pripade vam nikto nebrani napisat novy prispevok.
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vigor »

Tu ide o princip chapes? Nemusis mat na kazdu otazku "Preco?" jasnu odpoved, niektore veci sa proste robia niektore nie. Preco je slusne zenam podrzat dvere? Lebo je to slusne? Preco je to slusne? Jednoducho lebo. A koniec. Otazku "preco?" by sa clovek mohol pytat pri vsetkom donekonecna no nakoniec by vzdy zastal na odpovedi "lebo". A o tom tu hovorim. Cize na Tvoju otazku preco Ti dam ospoved, lebo tu ide o princip. Sam pises, ze ide o OT poznamky a pod., ktore nestoja za prispevok. Ale vy mate ist prikladom, ked sa pozrem tak pomaly v kazdej druhej teme je nieco v zmysle "premazla som" a pod. z coho usudzujem, ze sa snazite urobit toto forum vecnym a serioznym. Dobre berem, tak ale ked nieco chcem od ostatnych musim zacat u seba.
krupica_dnb
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krupica_dnb »

možno by bolo lepšie keby sa ako takýto short komentár pridal len jediný riadok, kde by bol dátum a čas, meno admina/ moderátora resp. ten kto by to chcel takto pridať či editovať a krátky text- kratučké. Bez avatara, bez tých detailov z profilu.
enter00
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa enter00 »

hm, a co tak zaviest hodnotenie samotneho prispevku? kazdy by mal plus/minus a uzivatel by nanho klikol. nieco ako v diskusiach na root.cz alebo karma na sme.sk
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

enter00:Ja napríklad keď vidím peknú myšlienku alebo sa ztotožním s názorom, dám K+ a do popisu napíšem to, čo modi normálne dávajú zelenou/červenou za dve lomené čiary..
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

co takto zvysit limit na velkost avataru?
som si spravil krasny avatar no aj ked je v posratom gifku tak ma 9kb.pocujte nedalo by sa to zvysit aspon na 10?
test
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa test »

pinacolada: Vsak sa to tu riesilo uz tristo krat a vzdy to bolo zamietnute.
chrono
VIP
VIP

Príspevok od používateľa chrono »

pinacolada napísal:co takto zvysit limit na velkost avataru?
som si spravil krasny avatar no aj ked je v posratom gifku tak ma 9kb.pocujte nedalo by sa to zvysit aspon na 10?
Veď to daj do jpg (a samozrejme to urob tak, aby tam nebol náhľad ani icc profil) :)
ETieNne
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa ETieNne »

Mastermind :
Naprosto súhlasím s holubárom. Teda nechcem nikoho súdiť, ale pokiaľ viem moderátorská funkcia sa týka porušovania pravidiel, úpravy, názvov tém atď, čiže obsahovej stránky príspevkov a neslúži na to, aby tam niekto písal svoje "bonmoty". :roll:

Ja som tiež adminom na jednom fóre a nikomu nevypisujem svoje postrehy. Ak chcem niečo komentovať napíšem príspevok. Ak samozrejme nie je OT. Ak je OT, je tu karma, je tu SS alebo sa dá aj zdržať.

Samozrejme ak to niekomu vadí, nech si to stamaď vymaže :idea:
h4rv3st3r
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa h4rv3st3r »

Akoze co tu vy zas riesite? Akoze Holubar nevie zniest to, ze mu niekto editne prispevok a vy to tu rozmazavate ako hovno po trenkach. Ked sa Vam nepaci, tak si najdite nove forum. 90 % z vas, co si tu srdco vylievate ste nemali riadne ani sajn, ze sa neake prispevky edituju, tak sa sklidnite. Mne to vobec nevadi a to ze Holubar to nevie prehltnut, tak nech si necha predpisat tabletky alebo nech prestane brat tie sracky, bo mu to lezie na mozog.
mastermind
VIP
VIP

Príspevok od používateľa mastermind »

ETieNne napísal:Samozrejme ak to niekomu vadí, nech si to stamaď vymaže :idea:
Aj to je riesenie, ale ked bude mat niekto z mod teamu napr zlu naladu a nastve ho to ze tam ta jeho poznamka uz nie je, tak moze dat trebars niekomu aj basu. Hyperbolizujem, ale nevylucujem... :roll:
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

mastermind napísal:Aj to je riesenie, ale ked bude mat niekto z mod teamu napr zlu naladu a nastve ho to ze tam ta jeho poznamka uz nie je, tak moze dat trebars niekomu aj basu. Hyperbolizujem, ale nevylucujem... :roll:
pravdepodobnejšie je, že sa tam tá poznámka objaví znovu, nie? za takéto dačo dať basu? preboha, to nie..
mastermind
VIP
VIP

audiotrack napísal:pravdepodobnejšie je, že sa tam tá poznámka objaví znovu, nie? za takéto dačo dať basu? preboha, to nie..
mastermind napísal:Hyperbolizujem, ale nevylucujem... :roll:
je este nieco nejasne?
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

no to ze to nevylucujes je divne... :?
fikotek
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa fikotek »

Privital bych nove Tema Pracovní příležitosti
Jak uz nazev napovida :wink:
enter00
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa enter00 »

elpopel napísal:Přivítal bych novou Sekci Pracovní příležitosti
Jak už název napovídá :wink:
nebolo by to zle, ale jednu taku temu som zakladal a odozva velmi mala, teda naco este kategoriu k tomu.
fikotek
King
King
Kontaktovať používateľa:

enter00 napísal:nebolo by to zle, ale jednu taku temu som zakladal a odozva velmi mala, teda naco este kategoriu k tomu.
Mozna by to chtelo i tu Kategorii aby ti konkretni lidi vedeli kde maji hledat ane ze si kazdy hodi svoji nabidku/poptavku do pomoc - "potrebuji helf s webem" nebo do Hledam - "hledam ochotne lidi kteri..." kategorie by se hodila...Ja myslim ze tu par lidi urcite shani pomoc pri rozjizdeni webu, nebo grafiky, programatory atd...
mastermind
VIP
VIP

elpopel napísal:Mozna by to chtelo i tu Kategorii aby ti konkretni lidi vedeli kde maji hledat ane ze si kazdy hodi svoji nabidku/poptavku do pomoc - "potrebuji helf s webem" nebo do Hledam - "hledam ochotne lidi kteri..." kategorie by se hodila...Ja myslim ze tu par lidi urcite shani pomoc pri rozjizdeni webu, nebo grafiky, programatory atd...
ano je tu zopar takych ludi. ale isto to nemozme zaradit do sekcie Pracovne prilezitosti. Za posledne 3 mesiace tu nebol nikto kto by za to bol ochotny dat co i len korunu
fikotek
King
King
Kontaktovať používateľa:

Hmm..tak to je skoda...A co kdyz si dam treba do Hledam nejakou svoji Nabidku?? Lock and Delete nebo....??
mastermind
VIP
VIP

nie to vobec nie. mozno ti tju dame aj ako dolezitu.
no ak ide trebars o pomoc pri programovani daj to do fora Programovanie.
Zamknuté