Autonomia madarskej mensiny

Diskusie na politické témy...
Traktorista
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Autonomia madarskej mensiny

Príspevok od používateľa Traktorista »

A teraz bezte vsetci volit SMK,...
nech mi niekto vysvetli ako moze rodeny slovak volit SMK a naivne si mysliet ze oni chcu nieco dobre aj pre slovakov,... sak to musi byt totalny debil,...

http://www.bleskovky.sk/cl/10/151857/Ma ... -autonomiu
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

tak toto je v pi*i co si dovoluju.este k tomu je lider smk od teraz czaky.tak to budu tazke casy pre slovesnko
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

akoze nech si tiahnu do madarska - pokial viem,nikde v europe nieje politicka strana s takym zastupenim ako u nas SMK - ze 10% ci kolko ma ina narodnost.. nechapem ako sa to mohlo dopustit... par storoci nas utlacaju,okradaju a este si po tolkych rokoch stale toto dovoluju? ako koniec... treba vykopat stadeto tu madarsku haved :!: :evil:
mastermind
VIP
VIP

Príspevok od používateľa mastermind »

nj znova clanok hodny pulitzera. to ze nejaky madarsky mesuge podnikatel zacal zbierat podpisy nic neznamena. ak by to vsak podpisal niekto z SMK tak to by uz bolo ine kafe.

add: aby bolo jasne, vobec nezlahcujem situaciu ktora na nas caka po zvoleni Csakyho, iba hodnotim clanok...
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

to by bolo... oprasil by som prilbu a pusku z vojny
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

som zvedavy co nato oficialna vlada... ak nic tak to aby som zacal svoju adresu v madarcine pisat - u nas z 80 volicov 3 volili smk :(
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

taketo veci su vodou na mlyn slotovi takze v tom je problem, myslim ze nacionalisticke strany by tu uz nemali mat co hladat, sme v EU tak dovidenia.

edit: diky za k- smejde,

inak to bude dobre na to ze sa SMK konecne vyfarbi.
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Ak sa budú maďari veľmi nadrapovať, založíme tu na hojkovi petíciu proti tejto autonómii. Slovákov je viac. :D
deblasco
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa deblasco »

robite tu zbytocne vetry...
z clanku na bleskovkach...
tu peticiu podpisalo 6 ludi...
a vy sa tu idete kvoli tomu posr...t....
Stilo
Star
Star

Príspevok od používateľa Stilo »

ak by sa autonómie mali vytvárať na základe petícii tak tu máme jednu autonómiu za druhou..

tieto informácie netreba brať vážne dokým sa o autonómii nevyjadrí predseda SMK alebo niekto z vedenia..
Masaker
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Masaker »

madari su kkti :twisted: ... sak z tohto mozno bude aj vojna! :D
a nech ani neskusaju zrusit benesove dekrety... bo vyrazny kus slovenska by pripadol madarom... a to my nepripustime!
ale ked sa to tak vezme... tak v dnesnej dobe je nemozne len tak ukrojit zo statu... diplomaticky je to nemozne... iba vojensky by sa dalo.... ale my by sme sa pochopitelne branili!
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

je to aj na SMe.sk: http://www.sme.sk/c/3224077/Delegati-ko ... nomii.html
KOMÁRNO 31. marca (SITA) – Celé dopoludnie mali delegáti VIII. kongresu Strany maďarskej koalície (SMK) a hostia možnosť podpísať petíciu požadujúcu vytvorenie autonómie na južnom Slovensku. Petícia požaduje dvojjazyčnosť na autonómnom území a tiež v mestách a obciach, kde má národnostná menšina viac ako osempercentné zastúpenie. Na autonómnom území by mal vzniknúť parlament a ďalšie samosprávne orgány. Pod petíciu sa podpísalo iba niekoľko ľudí.

Šesťbodová petícia s názvom „Toto chceme“, ktorej koordinátorom je János Bósza, sa okrem iného obracia aj na SMK, aby vo svojom programe mala body zabraňujúce asimilácii, otvorila celospoločenskú diskusiu o autonómii a usilovala sa o vytvorenie autonómneho územia. Taktiež požaduje zrušenie Benešových dekrétov.

Pred rokovaním kongresu vítal delegátov výkonný podpredseda strany Miklós Duray a rozdával im svoju knižku Prelínajúce sa prsty. Ide o knihu, v ktorej Duray odpovedá na otázky novinárky týkajúce sa situácie v SMK, slovensko-maďarských vzťahov a situácie na slovenskej i maďarskej politickej scéne.
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa -AA- »

deblasco napísal:a vy sa tu idete kvoli tomu posr...t....
mozno sa aj pos.. SMK bude mat urcite aj toto ako temu a ciel

Miklos Duray je novy podpredseda pre strategiu strany co som pocul
deblasco
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa deblasco »

Aryan Angel napísal:mozno sa aj pos.. SMK bude mat urcite aj toto ako temu a ciel

Miklos Duray je novy podpredseda pre strategiu strany
ja som len rad, pretoze poznam velmi vela ludi madarskej narodnosti...
a tym sa to vobec nepaci... uz nehovoriac o tom ze mkdh bol najsilnejsou frakciou smk, ktoru do koalici priniesol BB...
tym ze jeho vplyv sa obmedzi na radove clenstvo, smk strati par percent podpory...
takze ak sa k tomu prida radikalizacia slovnika, nahra to hlavne smeru...
co tiez nie je ziadna vyhra...
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Masaker napísal:... tak v dnesnej dobe je nemozne len tak ukrojit zo statu... diplomaticky je to nemozne... iba vojensky by sa dalo....
v kosove to ide hladko aj bez zbrani ako vidis...
cibz
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa cibz »

Masaker napísal:madari su kkti :twisted: ... sak z tohto mozno bude aj vojna! :D
a nech ani neskusaju zrusit benesove dekrety... bo vyrazny kus slovenska by pripadol madarom... a to my nepripustime!
ale ked sa to tak vezme... tak v dnesnej dobe je nemozne len tak ukrojit zo statu... diplomaticky je to nemozne... iba vojensky by sa dalo.... ale my by sme sa pochopitelne branili!
Chcel by som mat tvoju istotu ze by sme sa branili,ja si skor myslim ze by nas musel niekto branit ,nic proti armade ale niekedy mam pocit ze to niesu vojaci ale deti co sa na vojakov hraju.Par kamaratov bolo/je v prof.armade a podla toho co vraveli,je to cirkus.
Okrem toho:madarsko by sotva chcelo taky kus zeme co bude do 20 rokov totalne zamoreny romales, aj tych svojich maju dost.
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

pinacolada napísal:v kosove to ide hladko aj bez zbrani ako vidis...
lebo sa im už asi minuli všetky náboje.. sa pozri pár rokov dozadu, čo sa tam dialo. Ale na Slovensku, no ako vidno z reakcií niektorých extrémistov (hlavne tých, ktorí maďarov nikdy v živote nevideli.. a ak, tak iba v TV alebo v novinách na fotke), tak je všetko možné.

Ale k téme.. pokiaľ sa za to nepostaví nejaký vyšší oficiálny predstaviteľ SMK, myslím že o nič nejde. Opäť je to iba provokácia, voda na mlyn Slotovi a spol., už bol opäť dlho ticho. Možno sa maďari nemajú na kom smiať.
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

brm napísal:lebo sa im už asi minuli všetky náboje.. sa pozri pár rokov dozadu, čo sa tam dialo. Ale na Slovensku, no ako vidno z reakcií niektorých extrémistov (hlavne tých, ktorí maďarov nikdy v živote nevideli.. a ak, tak iba v TV alebo v novinách na fotke), tak je všetko možné.

Ale k téme.. pokiaľ sa za to nepostaví nejaký vyšší oficiálny predstaviteľ SMK, myslím že o nič nejde. Opäť je to iba provokácia, voda na mlyn Slotovi a spol., už bol opäť dlho ticho. Možno sa maďari nemajú na kom smiať.
boli zbrane,boli bomby ale kosovo sa neodtrhlo.teraz zbrane nie su ale nemaju na vyber...ironia ze?
Zorg
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Zorg »

Jaaaajjj, ze to este stale ludi bavi.... citat tu o tom ako nas chudacikov utlacali madari stovky rokov a podobne veci. Sa zobudte, je rok 2007, prestante sa stale pozerat do historie. Okrem toho tu ide o jeden pitomy clanok na, ehhhmmm, bleskovkach.

A este ked vidim ako niekto melie ze "bude vojna" a "oprasim pusku"....

:evil: ehh, skoda reci.
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

Podla mna mal Slota pravdu ze do roka a do dna, smk na cele s csakym zase autonomiu verejne vytiahne...

Zvolenim Csakyho, imho, pride SMK o drvivu vacsinu NEmadarskych volicov.
Napísať odpoveď