Autonomia madarskej mensiny
-
Traktorista
Guru
- Kontaktovať používateľa:
Autonomia madarskej mensiny
A teraz bezte vsetci volit SMK,...
nech mi niekto vysvetli ako moze rodeny slovak volit SMK a naivne si mysliet ze oni chcu nieco dobre aj pre slovakov,... sak to musi byt totalny debil,...
http://www.bleskovky.sk/cl/10/151857/Ma ... -autonomiu
nech mi niekto vysvetli ako moze rodeny slovak volit SMK a naivne si mysliet ze oni chcu nieco dobre aj pre slovakov,... sak to musi byt totalny debil,...
http://www.bleskovky.sk/cl/10/151857/Ma ... -autonomiu
-
pinacolada
Guru wannabe
akoze nech si tiahnu do madarska - pokial viem,nikde v europe nieje politicka strana s takym zastupenim ako u nas SMK - ze 10% ci kolko ma ina narodnost.. nechapem ako sa to mohlo dopustit... par storoci nas utlacaju,okradaju a este si po tolkych rokoch stale toto dovoluju? ako koniec... treba vykopat stadeto tu madarsku haved

-
mastermind
VIP
-
Masaker
Medium Professional
madari su kkti
... sak z tohto mozno bude aj vojna!
a nech ani neskusaju zrusit benesove dekrety... bo vyrazny kus slovenska by pripadol madarom... a to my nepripustime!
ale ked sa to tak vezme... tak v dnesnej dobe je nemozne len tak ukrojit zo statu... diplomaticky je to nemozne... iba vojensky by sa dalo.... ale my by sme sa pochopitelne branili!
a nech ani neskusaju zrusit benesove dekrety... bo vyrazny kus slovenska by pripadol madarom... a to my nepripustime!
ale ked sa to tak vezme... tak v dnesnej dobe je nemozne len tak ukrojit zo statu... diplomaticky je to nemozne... iba vojensky by sa dalo.... ale my by sme sa pochopitelne branili!
je to aj na SMe.sk: http://www.sme.sk/c/3224077/Delegati-ko ... nomii.html
KOMÁRNO 31. marca (SITA) – Celé dopoludnie mali delegáti VIII. kongresu Strany maďarskej koalície (SMK) a hostia možnosť podpísať petíciu požadujúcu vytvorenie autonómie na južnom Slovensku. Petícia požaduje dvojjazyčnosť na autonómnom území a tiež v mestách a obciach, kde má národnostná menšina viac ako osempercentné zastúpenie. Na autonómnom území by mal vzniknúť parlament a ďalšie samosprávne orgány. Pod petíciu sa podpísalo iba niekoľko ľudí.
Šesťbodová petícia s názvom „Toto chceme“, ktorej koordinátorom je János Bósza, sa okrem iného obracia aj na SMK, aby vo svojom programe mala body zabraňujúce asimilácii, otvorila celospoločenskú diskusiu o autonómii a usilovala sa o vytvorenie autonómneho územia. Taktiež požaduje zrušenie Benešových dekrétov.
Pred rokovaním kongresu vítal delegátov výkonný podpredseda strany Miklós Duray a rozdával im svoju knižku Prelínajúce sa prsty. Ide o knihu, v ktorej Duray odpovedá na otázky novinárky týkajúce sa situácie v SMK, slovensko-maďarských vzťahov a situácie na slovenskej i maďarskej politickej scéne.
ja som len rad, pretoze poznam velmi vela ludi madarskej narodnosti...Aryan Angel napísal:mozno sa aj pos.. SMK bude mat urcite aj toto ako temu a ciel
Miklos Duray je novy podpredseda pre strategiu strany
a tym sa to vobec nepaci... uz nehovoriac o tom ze mkdh bol najsilnejsou frakciou smk, ktoru do koalici priniesol BB...
tym ze jeho vplyv sa obmedzi na radove clenstvo, smk strati par percent podpory...
takze ak sa k tomu prida radikalizacia slovnika, nahra to hlavne smeru...
co tiez nie je ziadna vyhra...
-
pinacolada
Guru wannabe
Chcel by som mat tvoju istotu ze by sme sa branili,ja si skor myslim ze by nas musel niekto branit ,nic proti armade ale niekedy mam pocit ze to niesu vojaci ale deti co sa na vojakov hraju.Par kamaratov bolo/je v prof.armade a podla toho co vraveli,je to cirkus.Masaker napísal:madari su kkti... sak z tohto mozno bude aj vojna!
![]()
Okrem toho:madarsko by sotva chcelo taky kus zeme co bude do 20 rokov totalne zamoreny romales, aj tych svojich maju dost.
lebo sa im už asi minuli všetky náboje.. sa pozri pár rokov dozadu, čo sa tam dialo. Ale na Slovensku, no ako vidno z reakcií niektorých extrémistov (hlavne tých, ktorí maďarov nikdy v živote nevideli.. a ak, tak iba v TV alebo v novinách na fotke), tak je všetko možné.pinacolada napísal:v kosove to ide hladko aj bez zbrani ako vidis...
Ale k téme.. pokiaľ sa za to nepostaví nejaký vyšší oficiálny predstaviteľ SMK, myslím že o nič nejde. Opäť je to iba provokácia, voda na mlyn Slotovi a spol., už bol opäť dlho ticho. Možno sa maďari nemajú na kom smiať.
-
pinacolada
Guru wannabe
boli zbrane,boli bomby ale kosovo sa neodtrhlo.teraz zbrane nie su ale nemaju na vyber...ironia ze?brm napísal:lebo sa im už asi minuli všetky náboje.. sa pozri pár rokov dozadu, čo sa tam dialo. Ale na Slovensku, no ako vidno z reakcií niektorých extrémistov (hlavne tých, ktorí maďarov nikdy v živote nevideli.. a ak, tak iba v TV alebo v novinách na fotke), tak je všetko možné.
Ale k téme.. pokiaľ sa za to nepostaví nejaký vyšší oficiálny predstaviteľ SMK, myslím že o nič nejde. Opäť je to iba provokácia, voda na mlyn Slotovi a spol., už bol opäť dlho ticho. Možno sa maďari nemajú na kom smiať.
Jaaaajjj, ze to este stale ludi bavi.... citat tu o tom ako nas chudacikov utlacali madari stovky rokov a podobne veci. Sa zobudte, je rok 2007, prestante sa stale pozerat do historie. Okrem toho tu ide o jeden pitomy clanok na, ehhhmmm, bleskovkach.
A este ked vidim ako niekto melie ze "bude vojna" a "oprasim pusku"....
ehh, skoda reci.
A este ked vidim ako niekto melie ze "bude vojna" a "oprasim pusku"....