Vykaslat sa nato?ci?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa P3Bo »

Ale no ták veď on predsa nie je jediný chlapec na tejto planéte ...vždy maj aj záložnu možnosť ;) Začni si hľadať pre istotu ďalšieho chlapca a keď ťa ten tvoj bude chcieť tak si ťa získa a keď nie tak ho aspoň nahradí niekto druhý...klin sa klinom vybíja.
//som sa ťa chcel spytat (mozno si to tu uz pisala ) je on tvoja prva velka laska ?
Lúšťa
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Lúšťa »

P3Bo napísal:Ale no ták veď on predsa nie je jediný chlapec na tejto planéte ...vždy maj aj záložnu možnosť ;) Začni si hľadať pre istotu ďalšieho chlapca a keď ťa ten tvoj bude chcieť tak si ťa získa a keď nie tak ho aspoň nahradí niekto druhý...klin sa klinom vybíja.
//som sa ťa chcel spytat (mozno si to tu uz pisala ) je on tvoja prva velka laska ?
nieje jediny chalpec na tejto planete to nie... ale je jediny ktory si ziskal moje city ...ziskal si moju lasku uz pred dvoma rokmi .. a stale ju ma pri sebe... no ano je to moja prva velka laska.. jasne ako sa hovori prva laska najviac boli atd.. neviem verit nejakym "vetam" co povedali ini ludia .. uz neverim.. kazdy mame svoj rozum svoje srdce a sami si riadime svoj zivot
mi-chau
Darca
Darca

Re: Vykaslat sa nato?ci?

Príspevok od používateľa mi-chau »

Lúšťa napísal:.. je to pre vsetkych take dolezite PIT A FAJCIT?... je to dolezitejsie ako laska?.. ja som koli alkoholu stratila uz 3 svojich blizkych nechcem stratit dalsich :cry:
Je dolezite mat vo vztahu aj trochu slobody a neobmedzovat partnera. :idea:
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Lúšťa napísal:nieje jediny chalpec na tejto planete to nie... ale je jediny ktory si ziskal moje city ...ziskal si moju lasku uz pred dvoma rokmi .. a stale ju ma pri sebe... no ano je to moja prva velka laska.. jasne ako sa hovori prva laska najviac boli atd.. neviem verit nejakym "vetam" co povedali ini ludia .. uz neverim.. kazdy mame svoj rozum svoje srdce a sami si riadime svoj zivot
Ale ved prave v tom je problem myslim ze si sama niekde v nutri seba myslis ze on je ten pravy ....ale ty si este nevyskusala inu moznost co ak sa nachadzaju v tvojom okoli chlapci s ktorymi by si si rozumela este viac ako s nim len o tom este nevies ?

//mi-chau: som čakal ze to tu napíšeš :lol: ale v celku máš pravdu :)
Lúšťa
Medium Expert
Medium Expert

mi-chau napísal:Je dolezite mat vo vztahu aj trochu slobody a neobmedzovat partnera. :idea:
ked ta sloboda bola ... a vernost.. tak to skoncilo podvodom,a dalsimi vecami... :?
P3Bo napísal:Ale ved prave v tom je problem myslim ze si sama niekde v nutri seba myslis ze on je ten pravy ....ale ty si este nevyskusala inu moznost co ak sa nachadzaju v tvojom okoli chlapci s ktorymi by si si rozumela este viac ako s nim len o tom este nevies ?
skusila som aky to malo vyznam ze so tomu chalanovi ublizala...
mi-chau
Darca
Darca

Lusta slubil ti ze nebude chlastat a pit sam od seba? alebo na margo toho co si donho hustila. Fakt ze ta podviedol s nejakou rozhodnozkou neospravedlnuje nic, taketo obmedzenie vo vztahu je pravdaze samozrejme. :roll:
P3BO zatial sa drzim :wink: :smt033 :arrow: :smt018 :smt047
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

Lúšťa napísal:Tento prispevok ma rozplakal na plnej ciare
to som nechcel..prepac
Lúšťa napísal: je to pre vsetkych take dolezite PIT A FAJCIT?... je to dolezitejsie ako laska?..
kazdy ma ine hodnoty..pre niekoho ano pre ineho nie.....mne to problem nerobi(nieze by som sa chvalil)...a to ze to peto spravil... bolo len preto ze si nebol isty nicim..a nevedel nic,,a bol som tam ja,,,nicilo ho to...ale to uz som pisal :)
mi-chau napísal:ze ta podviedol s nejakou rozhodnozkou neospravedlnuje
mi-chau nic osobne ale ta tvoja "rozhodnozkou" je moja velmi dobra kamoska..akoze sory ale nepoznas ju..nevies co sa tam stalo..tak PLS neurazaj ju... to co sa tam stalo je asi tak vina toho chalana ako aj jej vina no ona bola slobodna..toto nejdem rozoberat..no nemam rad ked niekdo uraza a nevie co sa dialo :wink: (neber si to osobne)
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Ale prečo sa hneď vzdávaš ...ako to tu už bolo napísané milion krát ..všetko potrebuje čas..a zatial čo sa vy dvaja budete udobrovať môže prejsť veľmi dlhá doba..a čo ak z toho vášho vzťahu nič nebude ... bude to iba zbytočne premárnená časť tvojho života . takže podľa mňa je viac menej osud vášho vzťahu na jeho pleciach. Ako som už napísal keď ťa bude chcieť on si ťa získa ale ty nemôžeš vedieť čo sa práve odohráva v jeho hlave a teda ani predpokladať osud vášho "vzťahu" teda podľa mňa sa snaž si nájsť iného , to že na svojej ceste životom zlomíš zopár chlapcom srdce teba vonkoncom nemusí trápiť oni ich zlomia tiež jednoducho taký je život ...ale ty nemôžeš čakať len tak doma ...musíš sa sama snažiť ;)
Lúšťa
Medium Expert
Medium Expert

mi-chau napísal:Lusta slubil ti ze nebude chlastat a pit sam od seba? alebo na margo toho co si donho hustila. Fakt ze ta podviedol s nejakou rozhodnozkou neospravedlnuje nic, taketo obmedzenie vo vztahu je pravdaze samozrejme. :roll:
P3BO zatial sa drzim :wink: :smt033 :arrow: :smt018 :smt047
to ze slubil ze nebude pit bolo prvy krat tym ze som mu povedala ze mi to dost vadi a niesom moc HAPPY ked pije... a dalsi krat to navrhol bohuzial uz on a to po tej chate ked ma podviedol.. no k tomu podvodu neviem ani ako sa vyjadrit boli nato dvaja , no popravde som to cakala bo sa mi par dni predtym dostali do uska nepekne veci od tej "dotycnej" co bola "spolupachatelka ... :D hh vtipne
midnight_man napísal: to som nechcel..prepac, kazdy ma ine hodnoty..pre niekoho ano pre ineho nie.....mne to problem nerobi(nieze by som sa chvalil)...a to ze to peto spravil... bolo len preto ze si nebol isty nicim..a nevedel nic,,a bol som tam ja,,,nicilo ho to...ale to uz som pisal Smile
no mozno ej to tak a mozno to zacala uplne niecim inym :? a to ze si ma rozplakal zato sa neospravedlnuj
mi-chau
Darca
Darca

midnight_man napísal:mi-chau nic osobne ale ta tvoja "rozhodnozkou" je moja velmi dobra kamoska..akoze sory ale nepoznas ju..nevies co sa tam stalo..tak PLS neurazaj ju... to co sa tam stalo je asi tak vina toho chalana ako aj jej vina no ona bola slobodna..toto nejdem rozoberat..no nemam rad ked niekdo uraza a nevie co sa dialo :wink: (neber si to osobne)
Midnajt fakt neviem co sa stalo ale neviem si predstavit situlaciu ktora by ju ospravedlnila za to ze si vedome zacala so zadanym chalanom. Ak nie rozhodnozka, tak potom dost bezcharakterna :?
midnight_man
Guru
Guru

P3Bo napísal: to že na svojej ceste životom zlomíš zopár chlapcom srdce teba vonkoncom nemusí trápiť
Toto akoze si myslel vazne? dufam ze nie..
midnight_man
Guru
Guru

mi-chau napísal:Midnajt fakt neviem co sa stalo ale neviem si predstavit situlaciu ktora by ju ospravedlnila za to ze si vedome zacala so zadanym chalanom. Ak nie rozhodnozka, tak potom dost bezcharakterna :?
vravim ze je to na dlho :wink: ale on si vedome zacal ked vedel ze chodi s lustou....nechajme to tak ;)
mi-chau
Darca
Darca

midnight_man napísal:Toto akoze si myslel vazne? dufam ze nie..
ja suhlasim, radsej zlomit ako lutovat
midnight_man napísal:vravim ze je to na dlho :wink: ale on si vedome zacal ked vedel ze chodi s lustou....nechajme to tak ;)
Takze on je na vine a ona nie? NA SEX TREBA DVOCH alebo co sa tam stalo...
midnight_man
Guru
Guru

all

mi-chau napísal:ja suhlasim, radsej zlomit ako lutovat
nechapem..to ze svojou cestou polame par chalanom srdcia to akoze berete ze je to OK ?.alebo ako?

///sory za dva prispevky za sebou...uz sa to neda zmazat :(
Lúšťa
Medium Expert
Medium Expert

a dostali sme sa tu k Patricii(to je to dievca) to co si mysli o nej Viki je jeho slobodna vec no zastavat ju(patu) tiez nieje dovod a mimochodom ani jeho(peta).. .. obaja vedeli co bude pokracovat dalej..ona keby bola akmoska akou sa mimochodom scasti "hrala" to bolo dost od nej bezcitne ale zaroven on ako sa hral na "milujucu" osobu to bolo do neho taktiez krute...takze vinu nesu obaja.. ziadny ALKOHOL..oni dvaja.. a to ze si priznali chybu som si myslela no vtedy na zabave(18.2.2007) to vyzeralo znova uplne inac.. :?
P3Bo napísal:Ale prečo sa hneď vzdávaš ...ako to tu už bolo napísané milion krát ..všetko potrebuje čas..a zatial čo sa vy dvaja budete udobrovať môže prejsť veľmi dlhá doba..a čo ak z toho vášho vzťahu nič nebude ... bude to iba zbytočne premárnená časť tvojho života . takže podľa mňa je viac menej osud vášho vzťahu na jeho pleciach. Ako som už napísal keď ťa bude chcieť on si ťa získa ale ty nemôžeš vedieť čo sa práve odohráva v jeho hlave a teda ani predpokladať osud vášho "vzťahu" teda podľa mňa sa snaž si nájsť iného , to že na svojej ceste životom zlomíš zopár chlapcom srdce teba vonkoncom nemusí trápiť oni ich zlomia tiež jednoducho taký je život ...ale ty nemôžeš čakať len tak doma ...musíš sa sama snažiť ;)
zlomit niekomu srdce? nato nemam.. a mozno to je obrovska chyba a mozno nie..ale tak vztah bez lasky :NEMOZEM... tie objatia a bozky nestoja vtedy "zanic" su to len ciny ktore k tomu patria..ale bez lasky to nejde.. aspon u mna isto ne
mi-chau
Darca
Darca

Re: all

midnight_man napísal:nechapem..to ze svojou cestou polame par chalanom srdcia to akoze berete ze je to OK ?.alebo ako?
ma radsej lutovat a zit vo vztahu, ktory jej nic nedava?
midnight_man
Guru
Guru

all

mi-chau napísal:Takze on je na vine a ona nie? NA SEX TREBA DVOCH alebo co sa tam stalo...
no sex nie....aspon podla toho co viem..keby sa spolu vyspali tuto lusta by nevahala nad tym ci sa vratit.....ziaden sex tam nebol....maximalne tam lezali v jednej posteli a bozkavali sa....aj to mozno prehanam
Lúšťa napísal: vtedy na zabave(18.2.2007) to vyzeralo znova uplne inac.. :?
Romca a porozmyslaj co si tam robila ty! potom hodnot to co robil peto....jeho reakcia bola logicka k tomu co si tam robila ty..a ja som radsej odisiel :?
mi-chau napísal:ma radsej lutovat a zit vo vztahu, ktory jej nic nedava?
TAKY VZTAH BY NEMALA ZACINAT! bolo by to sebectvo...proste by toho chalana iba vyuzila!
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

midnight_man napísal:Toto akoze si myslel vazne? dufam ze nie..
Áno myslel som to vážne prečo nie ? Ja som bol zaľúbený zlomila mi srdce aj naopak. Každý "vzťah" mi niečo dal takže myslím že to neľutujem postupne získaš odolnosť voči takýmto láskam na pár mesiacov..aj keď nehovorím že rozchod s dievčaťom ktoré ľúbiš nebolí. jednoducho taký je život a postupom času mi možno aj ty dáš raz za pravdu. a možno je to iba môj názor a všetci ostatní máte iný :)
midnight_man
Guru
Guru

P3Bo napísal:Áno myslel som to vážne prečo nie ? Ja som bol zaľúbený zlomila mi srdce aj naopak. Každý "vzťah" mi niečo dal takže myslím že to neľutujem postupne získaš odolnosť voči takýmto láskam na pár mesiacov..aj keď nehovorím že rozchod s dievčaťom ktoré ľúbiš nebolí. jednoducho taký je život a postupom času mi možno aj ty dáš raz za pravdu. a možno je to iba môj názor a všetci ostatní máte iný :)
toto sa uz riesilo v jednej teme..postupne ziskas taku imunito voci tomu ze uz nebudes vediet co je pravy vztah a co je len nahrazka vztahu...Podla mna clovek by si mal dobre rozmysliet skym si zacne..a uz ked si s nim zacne tak by mal aj vydrzat(niesom ten pravy ktory by mal o tom kazat viem..) ale proste mi dviha adrenalin teoria ze polameme par srdc a ideme dalej..to nie!
Lúšťa napísal:a dostali sme sa tu k Patricii(to je to dievca) to co si mysli o nej Viki je jeho slobodna vec no zastavat ju(patu) tiez nieje dovod a mimochodom ani jeho(peta).. .. keby bola akmoska akou sa mimochodom scasti "hrala" to bolo dost od nej bezcitne
to ze vy dve sa nemate radi :D :D to vieme :) ale nenecham si urazat kamaratov... ci uz je to pata..alebo hocikdo iny... keby niekde inde urazali teba reagoval by som podobne ...
Lúšťa
Medium Expert
Medium Expert

Re: all

midnight_man napísal:Romca a porozmyslaj co si tam robila ty! potom hodnot to co robil peto....jeho reakcia bola logicka k tomu co si tam robila ty..a ja som radsej odisiel Confused
to co som tam robila..?.. zoberme si to tak prisla som tam,tancovala s ludmi ktorych velmi dobre poznas ty aj on.. obaja viete aka som osoba.. a co dokazem spravit a co nie..jedine co ma zabilo bolo ze ked tam vosiel on "nasyteny alkoholom" prisiel s nou.. a to ze som tam bola si ty doslova neriesil lebo viem ako dlho som tam bola za tebou POD TANCOVAT.. no a jedine skym si siel bola zase ONA.. on ptoom s nou bol.. mala som toho uplne dost.. NO TOTO JE OD TEMY..tak bud SS alebo the end
Zamknuté