Slobodomurari, Illuminati + New World Order

Diskusie na politické témy...
kali520
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa kali520 »

Boh", ktorý slúži elitným židom

Minulý týždeň som písal o tom, že sovieti zničili tisíce kresťanských kostolov, ale synagógy nechali na pokoji. Ak komunisti pokladali náboženstvo za "ópium más", preto do toho judaizmus nezahŕňali? - pýtal som sa. Vyznávajú kresťania a židia toho istého Boha? Je tu podobnosť medzi komunizmom a judaizmom? (http://www.prop.sk/cudny_boj.html)

Možno židovská elita má nejakého iného Boha. Môj čitateľ "George" poznal kedysi dedičku istej bohatej židovskej bankovníckej rodiny "nie Rothschildovskej", i keď jej rodina sídlila v blízkostiich sídla". Ďalej píše, že "Leah bola jednou z mojich spolužiačok na ženevskej univerzite (vo Švajčiarsku), kde som študoval psychológiu.... Bola to atraktívna modrooká blondína. Keďže nosila šestcípu Dávidovu hviezdu spýtal som sa jej, či je veriaca. Odvetila ´áno i nie´ a dodala, že ona verí v boha židov, ktorý slúžil židom a nie že by oni slúžili jemu. Spýtal som sa jej, či má na mysli egregor. Odvetila ´áno´ a hneď konverzáciu ukončila. Odvtedy sme na tú tému už nikdy nehovorili."

Podľa Wikipedie výraz "egregor" značí podľa okultu "myšlienkovú formu" alebo "kolektívnu skupinovú myseľ", čo je nezávislá psychická bytosť, ktorú utvárajú a ovplyvňujú myšlienky nejakej skupiny ľudí. George sa nazdáva, že elitní židia si vytvorili svojho vlastného boha - "egregora" ako nástroj ich kolektívnej vôle, ako vyjadrenie ich túžby premôcť nevercov a neobmedzene vládnuť.

"Je možné, že staroveké levitské kňažstvo našlo cestu na vytvorenie supernaturálnej bytosti z kolektívnej mysle Júdovho kmeňa? Tá bytosť, zrodenáz kolektívnej mysle levitov, sa potom formovala do seba-izolacionizmu a segregacionizmu, t.j.extrémneho etno-centrizmu? ...Bytosť, dizajnovaná na to, aby "vyvoleným" pomáhala ničiť "cudzorodé" národy a poskytovala im materiálne výhody? Bytosť ako dôsledok čiernej mágie levitských kňazov, ktorí - vychovávaní ako prví ateisti - popierali univerzálneho Mojžišovho Boha, pretože oni sa nechceli podrobiť žiadnemu "Pánovi a Majstrovi", lež sami chceli byť "pánmi a majstrami" prostredníctvom svojho "egregorského" boha?"

Tým egregorom je Lucifer a elitní židia z neho urobili hlavného ducha nového svetového poriadku. Podľa Rakovského, elitní židia, to sú "komunisticko-kapitalisticko-medzinárodné bankovnícke rodiny, ktoré sa ženili a vydávali medzi sebou a tam patria Rothischildovci, Warburgovci, Schiffovci a mnohé iné rodiny (http://www.savetemales.ca/000280.html). A títo takisto uzatvárali manželstvá so skorumpovanou európskou a americkou elitou; mnohí z tých dnes samiseba pokladajú za židov. (http://www.savethemales.ca/000447.html)

Mravne skazený duch
Keďže židovský egregor je takisto za novým svetovým poriadkom, mali by sme si pripomenúť,že podľa tohto náhľadu len tí, čo toto prijímajú ("veriaci") sú ľudia; tí ostatní sú zvieratá, ktoré možno vykorisťovať a/alebo zabíjať.

Nicholas Lysson vo svoje briliantnej eseji o ukrajinskom holokauste ("Holomidor") poskytuje príklady tohto myšlienkového postoja "my verzus oni" z Talmudu a zo Starého zákona. Napríklad: "Národ a kráľovstvo, ktoré nebudeslúžiť (Izraelu) sa stratí; veru tak, také národy sa celkom stratia." (Izaiáš 60:12) alebo "Cudzinci sa postavia a budú kŕmiť tvoje zástupy... Budete pojedať hojnostinevercov." (Izaiáš 61:5.6)
Lysson ďalej pokračuje (http://www.savethemales.ca/001863.html):

"Etnocentrickú neprívetisť, ktorú voči židom počas tisícročí prejavovali tí, čo sa s nimi dostávali do styku, možno v konečnom dôsledku vystopovať k pôvodu judaizmu, ako je predstavený v knihe Toráh, prípadne v Genesis (´Nech je zlorečený Kanaán; sluhom sluhov bude svojim bratom.´ ´Boh...pohltí neprívetivé národy, poláme im kostia prepichne ich svojimi šípmi.´ ...na boží pokyn celkom zničíme mužov, ženy a maličkých, všetky mestá, ani jedno nevynecháme´ ´...ty ich celkom zničíš´ ´tvoje oko nebude mať zľutovania´ ´nenecháš nažive nič, čo dýcha´ "

Antisemitizmus
K tomu netreba génia, aby si niekto uvedomil, že práve tento "egregor" je príčinou antisemitizmu. Židovskí predstavitelia používajú antisemitizmus na manipulovanie židov, ktorých učia, že ich nenávidia bez dôvodu. Skutočné dôvody pre antisemitizmus sú skryté a nepoznajú ich ani židia, ani kresťania.

Ako poukazuje Nicholas Lysson, väčšinu odsúdeniahodných statí z Talmudu buď zmierňujú alebo ich vôbec neprekladajú. Potláčajú informáciu o systéme "árendárstva". Práve tento systém bol príčinou, že v rokoch 1648-1654 ukrajinský kozák Bohdan Chmelnický pozabíjal okolo 250 000 židov.

V čase tejto masakry židia slúžili poľskej šlachte a rímsko-katolíckemu duchovenstvu (v rámci latifundie, kedy pôdu prenajímali ukrajinskýmroľníkom a zdaňovali výnosy) ako dozorcovia nad plnením povinností obyvateľstva voči vrchnosti a to nielen v prípade roľníkov, ale aj remeselníkov, malých podnikateľov a obchodníkov. A títo ako antikresťanský bič dokonca vyberali desiatky aj pri vstupe do pravoslávneho kostola a vymerali poplatky za svadby, krsty a pohreby. Tí vtedy mali doslova moc nad životom a smrťou tamojšej populácie a nebolo tu žiadnych zákonov nad nimi, na ktoré by sa obyvateľstvo mohlo obracať. Arendári prenajímali pôdu veľkostatkov len na dva alebo tri roky a mali možnosť sedliakov neľútostne zmýkať do krajnosti bez ohľadu na dlhodobé dôsledky. Židom pritom stále hovoria, že za tieto pogromy môže len bezdôvodná nenávisť. Takto sa stále dynamicky udržiava pri živote spomínaný egregor, keďže obyčajní židia podporujú sionistickú politiku. Teraz sa, napríklad, hlasito dožadujú bombardovania Iránu bez ohľadu na katastrofálne dôlsedky (http://www.israpundit.com/2006/?p=3978) (Pre informáciu o tom, akým spôsobom túto manipuláciu používajú na kontrolu Američanov viď "The Zionist Roots of the War on Terror" a "The Zionist Protection Racket" - http://www.savethemales.ca)

Nicholas Lysson v horeuvedenej eseji píše, že židovskí predstavitelia aktívne provokujú antisemitizmus preto, lebo ten je nutný pre židovskú súdržnosť a pre ich prežitie. Značí to teda, že bez tohto egregora, bez jeho dravej agendy, židia nemajú hromadne reason d´etre (dovôd pre existenciu)? Samozrejme, toto sa pred obyčajnými židmi tají. To sa podobá slobodomurárstvu, o ktorom Rakovský hovorí, že je dizajnované tak, aby vďaka nemu "triumfoval komunizmus". (http://www.savethemales.ca/000280.html)

Komunistický egregor
Najväčšou hromadnou vraždou v dejinách nebol židovský holokaust, ale ukrajinský hladomor. Podľa Stalinovho odhadu zomrelo v rukách boľševických židov 10 miliónov Ukrajincov. Lyssonove závery svedčia o tom, že tu ide o stáročia trvajúce nepriateľstvo, kedy židia nedokázali rozlíšiť, že ich s ne-židmi spája spoločná ľudskosť.
K hladomoru došlo preto, lebo boľševici skonfiškovali všetko obilie. Lysson píše: "Štvrtina vidieckej populácie - muži, ženy, deti - zomrela alebo zomierala na veľmi rozsiahlom území, kde žilo okolo 40 miliónov obyvateľov; čosi ako rozľahlý Belsen.Ostatní boli natoľko vysilení, že nevládali pochovať príslušníkov svojich rodín a susedov. (Podobne ako v Belsene), na obete dohliadala dobre živená polícia a stranícki predstavitelia."

Vyhladenie ukrajinských kulakov riadili z Kremľa, kde žilo spolu boľševické vedenie a udržiavalo medzi sebou bratskú atmosféru vďaka zápalistému kolektivistickému idealizmu, t.j. egregoru. Historik Simon Sebag Montefiore takto popisuje scénu v Kremli počas hladomoru (ale pritom, samozrejme, nespomína, že väčšina hlavných aktérov mala židovský pôvod): "Neľútostné bratstvo žilo v bezsennom zápalistom nadšení a aktivite, poháňanej adrenalínom a presvedčením. Tí sami seba považovali za čosi ako bohov; nazdávali sa, že v horúčkovitej činnosti utvárajú novýsvet..." ("Stalin: The Court of the Red Tsar", str. 40)

Záverom
Sovieti neničili synagógy preto, lebo komunizmus bol vyjadrením židovského "egregora". Kresťania a židia očividne nevyznávajú toho istého Boha. Kresťanský Boh, reprezentovaný Ježišom, to je univerzálna láska a bratstvo. Židovského Boha nahradil egregor, "slúžiaci" elitným židom. Ten reprezentuje bezohľadný sociopatický popud vládnuť nad svetom. Ten istý egregor - túžba nahradiť Boha - hýbe aj novým svetovým poriadkom.

Priemerný komunistický žid alebo ne-žid len idealisticky naletel. Marxizmus, rovnosť, atď., to boli len okná, za ktorými sa skrývala skutočná agenda: zničenie rasy, náboženstva, rodiny a národa; akumulácia všetkého bohatstva a zotročenie ľudstva. Metódy sa zmenili, ale agenda zostáva. Aj priemerný sionista naletel. Ako si teraz mnohí uvedomujú,"židovská domovina", to bol len jeden z krokov k svetovej vláde, "incident v rámci ďalekosiahleho plánu", slovami bankára Louisa Marshalla. A najväčšmi naleteli kresťanskí sionisti. A ten istý ersatz idealizmus preniká aj hnutím o vytvorenie svetovej vlády, kde sa nachádza množstvo oportunistov, ktorí predali svoje dedičstvo za kreslo na globalistickom bankete.

V mnohých prípadoch platí, že obvinenie z "antisemitizmu" a "nenávisti", to je nečestný pokus postaviť mimo zákon akúkoľvek opozíciu voči tyranii. Neklamme sami seba! Stojíme zočivoči diabolskému zlu, bezohľadnému, mravne skazenému a veľmi prefíkanému. Židia ine-židia si musia podať ruky, zapudiť Lucifera a vyhlásiť, že len jedine Boh je Bohom a že ten je morálny a my slúžime Jemu.

krátené pokračovanie článku "Čudný boj proti organizovanému náboženstvu" (http://www.prop.sk/cudny_boj.html)
dr. Henry Makow, kanadský publicista židovského pôvodu
http://www.rense.com/general75/godthat.htm
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

dnes som bol v kostole frantiskanskeho radu v presove a moze mi niekto vysvetlit co tam hlada obrovksy mosadzny trojuholnik so znazornenym okov strede a vybiehajucimi lucmi??
nejak nechapem co to ma znamenat...
Tomasito
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Tomasito »

V ramci katolickej cirvi tento trojuholnik predstavuje trojjedinnost boja v podobe otca syna a ducha sveteho. V tejto suvislosti si vsak treba uvedomit, ze slobodomurari vznikli az v r. 1717 a drviva vacsina z ich znakov je prebrata z roznych kultur a nabozenstiev, pricom mnohokrat je im pripisovany iny vyznam, prip. su prisposobovane, resp. doplnane. V slobodomurarskej filozofii predstavuje tento trojuholnik vrchol pyramidy (pyramida = struktura spolocenstva, resp. stavba medzinarodneho radu), pricom vsevidiace oko znazornuje stvoritela sveta v slobodomurarskom ponimani, resp. Velkeho zasvateneho. Pecat vlavo >

PS: Pre podrobnejsie infos skus preklikat v tejto teme uvedene odkazy na clanky, prip. google.
Prílohy
dollar.jpg
dollar.jpg (32.19 KiB) 2304 zobrazení
Jimbo
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Jimbo »

zaujimava tema...nedavno som cital len nejake informacie o iluminatoch a slobodomuraroch a celkom ma to zaujalo...ale to co tu teraz citam... :shock: urcite by nebolo od veci sa nad tym minimalne zamysliet...a spravit si vlastny nazor...
len to malo co som si tu zatial precital ma presvedcilo...niekedy je vazne dobre trochu sa pozriet do historie...

Lord PROXI: velmi dobre video...som pozeral s otvorenymi ustami :wink:
ale zaujimalo by ma ci je ta pasaz kde tocia WTC z vrtulnika fake alebo skutocna...to "UFO" tam vyzera dost divne...btw. to s tymi technologiami je pravda...v zaujme "narodnej bezpecnosti" sa toho vela utajuje...castokrat ludia ani netusia ake nove technologie su v ich dobe...
JaJeNiektoIny
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa JaJeNiektoIny »

Citali ste niekto knihu Foucaultovo kyvadlo od Umberto-a Eco-a? Myslim, ze v nej velmi dobre ukazal ako si vie clovek v hlave vytvorit vlastnu konspiracnu teoriu. Pisal tam prave o tychto slobodomuraroch a podobne. Je to tazka kniha, ale precitajte si ju. Podla mna sa neoplati zaoberat sa podobnymi temami ako su slobodomurari, konspiracne teorie atd.... :? Prepacte ak som niekoho urazil.

//to Tomasito: Ok, suhlasim, uznavam zdravy rozum :)
Tomasito
VIP
VIP

JaJeNiektoIny napísal:Citali ste niekto knihu Foucaultovo kyvadlo od Umberto-a Eco-a? Myslim, ze v nej velmi dobre ukazal ako si vie clovek v hlave vytvorit vlastnu konspiracnu teoriu. Pisal tam prave o tychto slobodomuraroch a podobne. Je to tazka kniha, ale precitajte si ju. Podla mna sa neoplati zaoberat sa podobnymi temami ako su slobodomurari, konspiracne teorie atd.... :? Prepacte ak som niekoho urazil.
http://www.hojko.com/viewtopic.php?p=480498#480498
jamess
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jamess »

asi blba otazka, ale co konkretne brani iluminatom spravit revoluciu v ten NWO prave teraz? vo svete plno vojen, USA vojenske zakladne na kazdom kroku...podla mna uplne idealna situacia...
kali520
Darca
Darca

ale zaujimalo by ma ci je ta pasaz kde tocia WTC z vrtulnika fake alebo skutocna...to "UFO" tam vyzera dost divne...btw. to s tymi technologiami je pravda...v zaujme "narodnej bezpecnosti" sa toho vela utajuje...castokrat ludia ani netusia ake nove technologie su v ich dobe...
Co sa tyka tohol lietajuceho taniera tak ja si nemyslim ze je to UFO. V roku 1944 nacisti v skusobnom stredisku v Peenemunde testovali experimentalny model V7. Mal mat tvar disku s priemerom asi 40m pohanany 12 plynovymi turboreaktormi BMW. V7 mal dosiahnut rychlost 2500Km/h a dostup 20 000 metrov. Pri bombardovani v Peenemunde bol prototyp zevraj poskodeny. Po zniceni nemecka by som sa vobec necudoval ak by to amici objavili a zdokonalili. Takze prepdokladam ze lietajuci tanier pri WTC bol tento sami prototyp.
Jimbo
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Jimbo »

kali ja som to myslel v uvodzovkach, ak je ta nahravka autenticka co podla mna je, tak to je urcite nejaka technologicka hracka...dost novych technologii sa spociatku utajuje a vyuziva to najskor armada...takze by som na tom nevidel nic zvlastne ak maju americania celu flotilu tychto zazrakov...
a sedi aj to co vravis o tych plynovych turboreaktoroch...vid kondenzovany plyn za objektom v nahravke
Tomasito
VIP
VIP

Jimbo & kali520, ten zahadny objekt priamo s touto temou nesuvisi, naviac sa to na fore riesilo uz v teme k utokom na WTC- http://www.hojko.com/viewtopic.php?t=55 ... &start=120 Pokial sa teda k tomu este chcete vyjadrovat, nebudte OT a urobte tak v uvedenej teme. THNX

BTW. uvadzam sem loga diskutovanych paraslobodomurarskych organizacii Rotary Club International a Lions International.
Prílohy
Lions_Logo.JPG
Rotary_Logo.jpg
kali520
Darca
Darca

Tak ked sme uz pri tych symboloch a logach: http://www.jesus-is-savior.com/False%20 ... ymbols.htm
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa -AA- »

Tak sa mi zda, ze niekam zmizol moj posledny post ...
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Aryan Angel: Pri stahovani server (tusim z pondelka na utorok ci utorku na stredu v noci) som robil zalohu databaze, lenze som zabudol vypnut forum. V tom case zaslal niekto dva prispevky, jeden bol tvoj v politike a este niekto poslal, tusim Dair. Neviem ci to bol prispevok z tejto temy alebo inej, no s urcitostou viem, ze to bol tvoj prispevok v politike mozno o tretej v noci.
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

zacal som citat tuto temu, lebo v skole sme sa bavili o tyzdenniku .tyzden, kedze uz od leta viem, ze je neobjektivny, a teraz som zistil ze do pyramidy patria aj Lions club - sef mojej sestry je clenom a YMCA-pocas konferencie v UK som tyzden byval na ich ubytovni... je strasne ze bezny clovek netusi kde vsade sa skryva nepriatel :(
Teflon
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Teflon »

jackb napísal:zacal som citat tuto temu, lebo v skole sme sa bavili o tyzdenniku .tyzden, kedze uz od leta viem, ze je neobjektivny, a teraz som zistil ze do pyramidy patria aj Lions club - sef mojej sestry je clenom a YMCA-pocas konferencie v UK som tyzden byval na ich ubytovni... je strasne ze bezny clovek netusi kde vsade sa skryva nepriatel :(
ale neber to tak tragicky oni sami nevedia co hovoria... a ak ti tam nik neodhryzol z nosa tak by to mohlo byt ok nie :D :D
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

ved jasne, len by som sa mozno citil ako Borat u zidov :D
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

http://cz.altermedia.info/uvahy-a-komen ... _2526.html

Dobry clanok, na moj vkus v niektorych castiach privelmi pro-krestansky, ale to nie je hlavna pointa. Je dost rozsiahli a zahrna viacere temy.. Pricina je ale dolezitejsia ako dosledok, preto odkaz davam sem.
Tomasito
VIP
VIP

Aryan, obsah by sa dal sice napisat ovela strucnejsie, clanok je vsak pomerne zaujimavy- kazdemu, kto sa o tuto tematiku zaujima mozem odporucit. V niektorych castiach ma motivoval siahnut po inych zdrojoch a dostudovat si niektore suvislosti.
Teflon
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Teflon »

Potom padla jedna říše a s ní jedna epocha, zvaná antika. Rodil se středověk - prý temný. Může ale ve tmě něco vzejít? Obilný klas i národ potřebují přece slunce, a o co více ho bylo třeba ke zrodu ne jednoho, ale všech evropských národů /!/ a s nimi i oné dominantní kultury, jmenované anticko-křesťanská, pro níž synonymum zní - evropská!

technická poznámka krestanská kultura prisla z Blizkeho Vychodu takze mozno europsko-azijska :P :twisted: a inak v tom clanku by sa dalo najst este viac urcitych "nezrovnalosti" ale zase nieco je tam aj pravda ale treba to filtrovat no a toho kto to pisal by mal niekto naucit dejepis lebo pekne vypusta to co sa mu nehodi a ten clovek okolo sociologie ani nesiel a to uz nehovorim o systemovych analyzach politickych systemov... :coffee: :smt018
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Z azie prislo krestanstvo a nie krestanska kultura, ja som sa vyjadril ze som skepticky ohladne vkladania nejakych velkych nadeji do zidokrestanstva.. k tym tvojim dalsim nekonkretnym vyhradam sa tazko vyjadruje.. :P
Napísať odpoveď