Vykaslat sa nato?ci?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa P3Bo »

midnight_man napísal:toto sa uz riesilo v jednej teme..postupne ziskas taku imunito voci tomu ze uz nebudes vediet co je pravy vztah a co je len nahrazka vztahu...Podla mna clovek by si mal dobre rozmysliet skym si zacne..a uz ked si s nim zacne tak by mal aj vydrzat(niesom ten pravy ktory by mal o tom kazat viem..) ale proste mi dviha adrenalin teoria ze polameme par srdc a ideme dalej..to nie!
toto je môj posledný príspevok ktorým sa budem venovať tomuto dialogu medzi namy dvoma ...uz to zachadza prilis mimo temu takze ak chces tak ma kontaktuj cez ss. To ze ta necha nejake dievca ktore mas rad ti istotne srdce zlomi ,ale zase zo seba nemusis robit mrzaka kazdemu sa to zopar krat prihodi ja nie som zastancom vztahov ako si uz ty uviedol "na jednu noc " ale zase viem ze ten pravy/a ti nezaklope na dvere a musis ho hladat , teda svojimi predchadzajucimi prispevkami som len chcel povedat ze necinnost a cakanie na akciu druheho pohlavia nie je riesenie , musíme byt aktivny samy. A sem tam keď budes prechadzat zivotom zistis ze ten koho si najprv povazoval za idealneho ma svoje vady . a vtedy nastane ta chvila pri ktorej sa musis rozhodnut ci ho dokazes akceptovat aj s tymi vadami , alebo si myslis ze je to prilis velka priepast medzi vamy. A nestane sa ti to jeden krat ze tvoj partner/ka nebude z rovnakeho cesta ako ty a preto ho budes musiet nechat. Hovorim teda aby zbytocne nestracala nadej ked on nie je ten pravy ale naopak hore hlavu a kracat dalej zivotom . Dufam ze sa uz chapeme.
midnight_man
Guru
Guru

Re: all

Príspevok od používateľa midnight_man »

Lúšťa napísal:to co som tam robila..?.. zoberme si to tak prisla som tam,tancovala s ludmi ktorych velmi dobre poznas ty aj on.. obaja viete aka som osoba.. a co dokazem spravit a co nie..jedine co ma zabilo bolo ze ked tam vosiel on "nasyteny alkoholom" prisiel s nou.. a to ze som tam bola si ty doslova neriesil lebo viem ako dlho som tam bola za tebou POD TANCOVAT.. no a jedine skym si siel bola zase ONA.. on ptoom s nou bol.. mala som toho uplne dost.. NO TOTO JE OD TEMY..tak bud SS alebo the end
nie preco...je to k teme :) a nech to locknu toto je forum a myslim ze nespamujem takze to sem napisem....ano vieme...teraz :) vieme no v tej chvily aj ta najvacsia dovera by padla a clovek by zacal pochybovat..ano tancovala si...viem tanec je tvoj zivot....zijes tancom.No keby ta niekdo nepoznal bude si mysliet nieco ine,,a clovek ktori ta miluje ked to vidi jedine na co sa smozne su slzy vela vela vela slz...ja vim to ze som nesiel viem to sme si vysvetlili ale zase jediny kto potom prisiel za mnou a za petom nebola si to ty bola to prave Pata...ci uz preto ze ta nema rada alebo preto ze nas oboch videla..a ako som povedal ja som siel radsej domov ako som sa mal na to kukat

////k tejto teme som uz dohovoril....uz by to skoncilo len hadkou...to co som chcel som napisal..lucim sa a Romca tebe vela stastia ;) potrebujes ho :wink:
Lúšťa
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Lúšťa »

midnight_man napísal:to ze vy dve sa nemate radi :D :D to vieme :) ale nenecham si urazat kamaratov... ci uz je to pata..alebo hocikdo iny... keby niekde inde urazali teba reagoval by som podobne ...
nevravim ze ju nemas zastat ak sa vravi daka KRIVDA na nu..tka kona predsa vacsina ludi.. ale ak vieme ze vinu nesu obaja.. nieje tu co riesit..sklamali obaja.. No "prepac" pocula som to len od jednej strany.. :?
Lúšťa
Medium Expert
Medium Expert

Re: all

Príspevok od používateľa Lúšťa »

midnight_man napísal:nie preco...je to k teme :) a nech to locknu toto je forum a myslim ze nespamujem takze to sem napisem....ano vieme...teraz :) vieme no v tej chvily aj ta najvacsia dovera by padla a clovek by zacal pochybovat..ano tancovala si...viem tanec je tvoj zivot....zijes tancom.No keby ta niekdo nepoznal bude si mysliet nieco ine,,a clovek ktori ta miluje ked to vidi jedine na co sa smozne su slzy vela vela vela slz...ja vim to ze som nesiel viem to sme si vysvetlili ale zase jediny kto potom prisiel za mnou a za petom nebola si to ty bola to prave Pata...ci uz preto ze ta nema rada alebo preto ze nas oboch videla..a ako som povedal ja som siel radsej domov ako som sa mal na to kukat

////k tejto teme som uz dohovoril....uz by to skoncilo len hadkou...to co som chcel som napisal..lucim sa a Romca tebe vela stastia ;) potrebujes ho :wink:
nzalezi mi co si myslia ini.. ty co ma poznaju vedia aka som a co preco robim.. asi tolko..a vy dvaja ste ma pozanli..
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Te-wei »

OT

Nič v zlom, ale v polovici som musel prestať čítať tieto kydi...
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

Lúšťa - Midnight :arrow: ad súkromné správy.
Zamknuté